Canım söylediklerim sakın seni yanlış yönlerdirmesin 3,5 yıl önce bende aynı seyi yasadım aldatılmadım ama yalan söyledi 2,5 yıl görüştügüm 15 ay asker yolunu bekledigim bir kisiydi ama bitirdim dönüp arkama bile bakmadım bundan 8 ay öncesine kadar da hala sana yalan söylemedim o an seni kaybetme korkusuyla inkar ettim amacım yalan söylemek degil di dedi ama benim yaradılısımda böyle cok sabırlıyımdır ama yalan ve aldatılma ihtimaline tahammülüm yok pismanda degilim simdi olsa yine aynısını yapardım bu karakter meselesi herkes bir diye birsey yok aldatılmamısın ve belli ki sevip seviliyorsun sevdigin insana ne kadar kızsanda hep bir koruma duygusu var yazdıklarında affetmisin ama kabullenemiyorsun zamanla kabullenip unutucaksın ve sevgilinle kaldığın yerden aynı güzel anlarını tekrar yaşamaya baslıcaksın bence cok fazla üzerinde durup bu olayın kendini yıpratma daha dikkatli ol ama bunaltma bir laf vardır kas yapıyım derken göz cıkarma iyi düşün iyi olsun herseyin gönlünce olması dilegiyle kendini üzme seviliyorsun seviyorsun o yüzden unutmaya calıs hic birimiz malesef olacakların önüne gecemeyiz o yüzden hayırlısını dile hakkında hayırlısı olsun canım
Bitmiş gitmiş, aradan aylar geçmiş üzerine evlilik için konuşup kararlar almışsınız neden halen eskiye takılıyorsun madem kafanda yer etti neden bu dereceye getirdin. Olmuş bitmiş yapacaktın madem sıcağı sıcağına yapacaktın ki artık faceden msnden konuşmayan etmeyen ne erkek kaldı ne kadın kaldı. Kendin diyorsun aylar önce diye. Bence sünger çek. Çocuğun başını da yeme. Ya ona güvenmeyi öğreneceksin yada bu işi kesip bitireceksin. Sen eski defterleri açmaya dırdır etmeye evam edersen senden önce çocuk seni terkeder. O zamanda keşkelerle kalırsın ama iş işten geçmiş olur ve haklıyken haksız duruma düşersin. Geçti diyorsun kendinde. Bir söz vardır. Geçmiş sizi üzüyorsa geçmemiştir diye. Bence abudik gubidik kişiler yüzünden sevginizi aşkınızı daha fazla köreltmeyin.
Bitmiş gitmiş, aradan aylar geçmiş üzerine evlilik için konuşup kararlar almışsınız neden halen eskiye takılıyorsun madem kafanda yer etti neden bu dereceye getirdin. Olmuş bitmiş yapacaktın madem sıcağı sıcağına yapacaktın ki artık faceden msnden konuşmayan etmeyen ne erkek kaldı ne kadın kaldı. Kendin diyorsun aylar önce diye. Bence sünger çek. Çocuğun başını da yeme. Ya ona güvenmeyi öğreneceksin yada bu işi kesip bitireceksin. Sen eski defterleri açmaya dırdır etmeye evam edersen senden önce çocuk seni terkeder. O zamanda keşkelerle kalırsın ama iş işten geçmiş olur ve haklıyken haksız duruma düşersin. Geçti diyorsun kendinde. Bir söz vardır. Geçmiş sizi üzüyorsa geçmemiştir diye. Bence abudik gubidik kişiler yüzünden sevginizi aşkınızı daha fazla köreltmeyin.
Nekadar zamandır berabersiniz siz merak ettim=?
Nekadar zamandır berabersiniz siz merak ettim=?
Canım bence daha büyütme çünkü haksız duruma düşersin..Tamam yaptığı yanlış bişey ama hala içinde soğukluk varsa alıp karşısına konuş böyle davranarak ikinizede zarar vermeye başlarsın
madem şüphen var al karşına açık açık konuş ama bu senin kafana takılmış açıklık bulmadığı sürece de hep kafanda olacaktır şüphe duyduğun bi insanla nasıl evleneceksin peki bence yol yakınken al karşına konuş zaten altına bir şey varsa er yada geç ortaya çıkacaktır halmın torunu demiş ben pek inanmadım erkek bu herşey beklenirinsan sevince herşeyi alttan alabiliyo yutuyo ama böyle bir şeye kimse taamül edemez herhalde cnm ama diyorsan yok yalan söylemez güveniyorum ona boşa kafanı yorma unutmmaya çalış bu olayı derim
haklısın o zamanda tepkimi gösterdim tokat attım kızmadı bil ehaklısın dedi şuan bu konu yüzünden sürekli tartışıp küsüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?