Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim.
Evet tam eşimi analtmışsınız senin ailene bunu benim aileme bunu yaptık diye bağırmaalr başladı.
Dün gece hiç konuşmadık eve geldi valizinden kendi kıyafetlerimi çıkarıp kapının önüne koydum o da fermuarını kapatmış gece geldiğinde.
Bugün gün içinde aramazsa kesin kararlıyım gitmeyecem.
Merve izin alamadı desin ki sonuçta yarın mesaim var.
Ama özür dilemedikçe gitmeyeceğim kesin ve net.
Haftaya kendi anneme gidecektim oraya da göndermeyecek kısasa kısas biliyorum.
Ama herşeyi göze aldım
Cok tesekkur ederim.
Esinizin size lan lun dememsi konusunda uyarmalisiniz kufur ediyorsa onu da virakmasini soyleyin dayanamiyorum kufurlerine diyin siz de kufur ediyormusunuz mal salak ve daha da ileri kufur ettiginiz oluyor mu bu da onemli cunku siz soylerseniz ona da normal gelir o da soyler birakamaz madem esiniz yola gelmiyo siz ona ornek olun o utansin ben nasil adamim desin sinirlendiginde uzaklasin sakin konusmayin baska odaya gidin ya da esiniz disari veya basja odaya gitsin tartismanin cikacagini anladiginiz an yzaklasin hemen ortasinda uzaklasmanizin bi anlami kalmaz
Bence ozuru de karsilikli dileyin esiniz basina buyruk biri gibi evliligin her konuda karsilikli davranilmasi gerektigini bilmeyen biri bunu ogretmelisiniz
Siz de esinizin ailesine karsi olan duygularinizi icinize atin esinize sikayet etmeyin cunku onun ailesi hakkinda goruslerini degistiremezsiniz annesi babasi neticede cok asiri rahatsizlik duydugunuz bi seyi de " annen keske boyle yapmasa " gibi yumusak sekilde soyleyin " anen sunu bunu yapiyo " demeyin.esniz ailesine karsi hislerinizi biliyo demek ki ve rahatsiz oluyo herseyden nem kapiyo o yuzden
Siz de tartisirken telefonunu vermemissiniz bagirmissiniz sanirim siz de ozur dilemelisiniz hele ki esiniz ozur dilemeyi bilmeyen biriyse ozur dilemesini beklemeyin derim bazi hatta bi cok erkek kusura bakma ,ozur dilerim haklisin diyemiyor gurur meselesi yapiyor sizin esiniz de ouleyse siz ilk ozur dileyip onun da ozur dilemesi gerektigini soyleyin derim
Esinizin nasil biri olmasini istiyorsaniz once siz oyle olmalisiniz ki esiniz de oyle olsun
Kv nizi sevmiyo olabilirsiniz ama saygi duymak zorundasiniz ve zaten kv sık sık gitmuyosunuz sanirim o yuzden sanslisiniz bence
Gittiginizde bi guler yuz saygi sevgi gosterin icten olmasa da esinizin hatirina oyle olun ki o da sizin ailenize karsi oyle olsun
siz gitmezseniz esiniz sizin ailenize de gitmenize razi olmaz bu sefer yeni bi tartisma daha yasanir malesef
fevri hareket etmeyin derim esinizi de biraz rahat birakin ciksin disari nefes alsin madem gitmek istiyor " bu eve gelemezsen " derseniz esiniz haksizken hakli olur
Esiniz kendini disarida veya annesinin evinde degil kendi yuvanizda mutlu oldugunu hissetmeli