Bitti simdi ne yapmaliyim.

Aman aman uzak dur kafan soru işaretleri zaten gerçe görmen için sakın uzak dur,, sen zaten sorun istesen boşanmazdın tekrar sıkıntılı günlere girme evlenince parasız güçsüz adam sen kamburun olur anca seni yer
Yarını bilmeyen adam nasl güvencen

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.evet kendimi cok ezdirdim farkindayim bunun.ama ilk evliligimde cocuk yasta babam tarafindan annem yok diye zorla evlendirildim ve bu adam beni gercekten seviyor deger veriyor sandim.ev araba istemedim.sadece esya ve biraz altin istedim o da guvencem olsun diye ama adam 6 ayda tek igne hediye almadi bana soyledigim zaman ben bunlari dusunemem sen bir magazaya girersin sunu aldim dersin bende parasini oderim demisti.beni bedavaya getirmek istedi.surekli gizli nikah kiyalim kimsenin haberi olmasin gelen gelsin diyordu.bu sozu cocuklarim icin soyluyordu.ben bunu yapmam hersey usulune uygun olsun dedim sonuc ayrildik.
Sen güçlü bir kadınsın aman salla hayırlısı değilmiş ne üzülcen sen adam boşanışsn hayat sıfır başladın bumu koyar sana ez geç önüne bak canım

Sırf evlenmek için evlenmek istiyorsunuz. Yoksa bir insan neden böyle biriyle evlenmek ister anlamıyorum. Ki siz daha önce evlilik tecrübesi yaşamış birisiniz. Allah tan adam vazgeçmiş yoksa siz bile bile kendinizi ateşe atmaya hazırmışsınız.

ne kadar zaman geçsede ilk evliliğinizin hem kalbinizde hem de zihninizde açtığı yaralar hala kapanmamış gibi !..bu yüzden ileriye dönük sağlıklı bir karar vermeniz ne kadar inandırıcı olur,kendiniz açısından..bir ömür boyu "herşey" de paylaşmayı gerektiren bir hayat felsefesini karşınızdaki şahsın idrak ettiğini veya edebildiğini sanmıyorum..geçmişte yaşadığınız acı tecrübenin hayal kırıklığıyla beraber ve özlemini duyduğunuz hislerin "sadece"bu kişi tarafından giderilebileceğini düşünüp öyle hareket etmişsiniz gibi..ayrılmanız sizin için hayırlı olmuş diyebilirim..hayatın süpriz ve güzellikler dolu unutmayalım..size layık ve değer bilen elbette bir başkası karşınıza çıkar..sadece biraz sabır...

Sizi sevdiyine eminmisiniz?
Adam resmen her seyi sizden bekliyor hatta evliliye hevesli birini gormedim malesef.
Bence arkaniza bakmadan koşun.

Adamın cimri olup olmadığını bilmiyorum ama beş parasız olduğu kesin.
Eee siz de eşyadır, altındır deyince elbette kaçacaktı nitekim kaçmış.
İstedikleriniz de öyle fazla birşey değil zaten anladığım kadarı ile ama adam pa ra sız.
Eğer sizin bir eviniz, kira geliriniz vb. İyi bir maddi durumunuz olsaydı kesinlikle kaçmazdı ama bundan emin olun.

Bittiği iyi olmuş ta, yani kaç yaşında insansınız, kocaman evlatlarınız varmış. ben nişandır, törenle yüzük takmak filan nedir pek anlayamadım.

Evleneceğim ve evlatlarım başka evde oturacaklar, sırf evlenmek için evlatlarımı yaşları kaç olursa olsun evleneceğim için bırakmazdım doğrusu.

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.cocuklarim benim mutlu olmami istiyorlar.ben onlari hic birakmayacagim ki zaten.ben yanimda bir hayat arkadasi olsun istedim sadece inandim guvendim ama hepsi yalanmis beni oyalamis sadece.aramizda yasam farki mevcut fikir ayriligi var.o varlik gormemis durumu olmadigi icin bu hayat tarzini kabullenmis.ben bosandim ve kadin halimle tek basima bir hayat kurdum.havuzlu rezidansta oturuyorum.evime davet etmistim.cok sasirdi ve cok begendi.sonra benim evime sizde ziyarete gelirsiniz demisti.ama hep erteledi ve en sonunda benim evim eski gelince sasirma benim durumum bu dedi.bende sasirmam zaten orada oturmayacagiz demistim.ama o yine bir yolunu bulup ayrildi.

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.cocuklarim benim mutlu olmami istiyorlar.ben onlari hic birakmayacagim ki zaten.ben yanimda bir hayat arkadasi olsun istedim sadece inandim guvendim ama hepsi yalanmis beni oyalamis sadece.aramizda yasam farki mevcut fikir ayriligi var.o varlik gormemis durumu olmadigi icin bu hayat tarzini kabullenmis.ben bosandim ve kadin halimle tek basima bir hayat kurdum.havuzlu rezidansta oturuyorum.evime davet etmistim.cok sasirdi ve cok begendi.sonra benim evime sizde ziyarete gelirsiniz demisti.ama hep erteledi ve en sonunda benim evim eski gelince sasirma benim durumum bu dedi.bende sasirmam zaten orada oturmayacagiz demistim.ama o yine bir yolunu bulup ayrildi.

Bak artık 2. Evliliğin olacak. Ince eleyip sık dokumalısın. Belki iyi bir adamdır ama hayata bakışınız, düşünceleriniz hatta maddi durumunuz bile yakın olsun. Sonra böyle 1 yüzüğü bile layık görmeyen adamlarla zaman kaybetmeyin.

Bu ilginç. Maddi durumunuz da iyi buna rağmen ayrıldı ise bu adamın muhtemelen aklında başka birisi olabilir. Görüldüğü kadarı ile en basitinden bir yüzüğü bile karşılamakta zorluk çekecek bir insan şimdi karşınızdaki anladığım kadarı ile. Çok duygusal bakma artık bu kişiye. Denemişsin, olmamış. Gönlüne göre bir başkası hayırlısı ise gelsin.

Neden bu kadar meraklısınız evlenmeye hiç anlamadım? 6 aydır hayatınızda olan adamla neyin evlilik ısrarı bu? İlişkinizin adı olmasa ne olur yani neden illa yüzük takılmak zorunda? Üstelik 2.evliliğiniz daha tecrübeli olup işi daha sıkı tutmanız iyice düşünüp tartmanız gerekirken siz neden hemen evlenmek istiyorsunuz? Adam size baştan kendini belli etmiş bu cimri adamdan koca olmaz. Size Öner’im bir süre yalnız kalıp kafanızı dinleyin tabi ki hayatınıza birini alacaksınız en doğal hakkınız ama evlilik çok erken önce biraz tanıyın gezin tozun evlilik için acele etmeyin

Evlilik olayında sadece sevgi yetmez, maddi eşitlik de gerekli.
Size, sizin mevcut standartlarınızı sağlayamıyorsa ya da bazal ihtiyaçlarınızı temin edemiyorsa evlenseniz de mutlu olamazsınız.

Niyeti yok onun. Hayatinda problem olacak. zaten içine sinmiyor ki buraya yazdin. Hicc uğraşma.

Merhaba 2.5 yil once bosandim.6 ay once hayatima birini aldim.beni cok begendigini sevdigini soyledi.benim cok icime sinmesede zamanla alisirim dedim.

ve cok alistimda ama maddi anlamda hep yetersiz olusunu one surerek 2 haftada bir soguk davranip ayrilmayi istedi.

bende saglikli ruh halinde degildim.ilk evliligimin travmasini atlatamadan birine tutunmak istedim.beni cok sevdigine deger verdigine inanmak istedim.

aileler cocuklar tanismisti.ama hep cekingendi evlilik icin hic adim atmiyordu.hep ben soyluyordum bunu.
Surekli bizim ikinci evliligimiz cocuklarimizin gelecegini dusunmemiz gerek. bu kadar seye gerek yok altin esyaya ne gerek var diyordu.
Ben ona benim cocuklarim zaten calisiyor paraya ihtiyaclari yok senin sevgin olsun yeter dedim.
Ben onun cocuklariyla yasamayi kabul ettim.benim cocuklarim buyuk oldugu icin yanima gelmek istemiyorlardi.
Bize yakin ev tutarlar gozumun onunde olurlar ilgilenirim dedim.
Ehliyet yok araba yok.duzgun kazanci yok.ona ragmen yeter ki mutlu olalim ben yine calismaya devam ederim borclarimiz odeyene kadar dedim.
Ona ragmen tek adim atmadi.ben bir yuzuk istedim.6 ay oldu iliskimizin bir adi olsun onu takarsin aileler arasinda kucuk bir soz yapariz.kisa dogruda nisan yapariz dedim.

Lafin arasinda nisani kiz tarafi yapar dedi.bende dugun yapmiyorsun nisani sen ustlen ben alyansini kiyafetlerini alirim elimden geleni yaparim dedim.
Birde en basindan konustum 1 yildan once evlenemem cocuklarimi biraz toparlamaliyim dedim kabul etmisti.simdi o kadar bekleyemem benim derdimi biliyorsun dedi.anlayin iste kizlar sizde.

normal tektastan 500 tl fazlaydi miktari onu kafaya takmis benden yuzuk istiyorsun deyip hic sebebsiz ben yapamiyorum deyip bitirdi.simdi size soruyorum bu adamin derdi nedir ne yapmak istedi.suan uzuluyorum ama bana bir yuzugu cok goren adamla bir omur geciremezdim.objektif yorumlarinizi bekliyorum..
Yüzüğe gelene kadar adam komple problemli niye illa olsun diye direttiniz anlamadım hiç

Adam boş kbakmayın bence sevinmelisiniz . Siz sevgi yanınıza hayat arkadaası istemişsinz sadece bu yüzden bşy istememişsiniz pinti resmen ileride daha da zorlanırdınz tamam hayat müşterek ama hep siz yapacaksanz ne anladım ben. Kapatmayın kendnizi .. onn derdi evlilik olmasın ama başka seye dewam..

Merhaba 2.5 yil once bosandim.6 ay once hayatima birini aldim.beni cok begendigini sevdigini soyledi.benim cok icime sinmesede zamanla alisirim dedim.

ve cok alistimda ama maddi anlamda hep yetersiz olusunu one surerek 2 haftada bir soguk davranip ayrilmayi istedi.

bende saglikli ruh halinde degildim.ilk evliligimin travmasini atlatamadan birine tutunmak istedim.beni cok sevdigine deger verdigine inanmak istedim.

aileler cocuklar tanismisti.ama hep cekingendi evlilik icin hic adim atmiyordu.hep ben soyluyordum bunu.
Surekli bizim ikinci evliligimiz cocuklarimizin gelecegini dusunmemiz gerek. bu kadar seye gerek yok altin esyaya ne gerek var diyordu.
Ben ona benim cocuklarim zaten calisiyor paraya ihtiyaclari yok senin sevgin olsun yeter dedim.
Ben onun cocuklariyla yasamayi kabul ettim.benim cocuklarim buyuk oldugu icin yanima gelmek istemiyorlardi.
Bize yakin ev tutarlar gozumun onunde olurlar ilgilenirim dedim.
Ehliyet yok araba yok.duzgun kazanci yok.ona ragmen yeter ki mutlu olalim ben yine calismaya devam ederim borclarimiz odeyene kadar dedim.
Ona ragmen tek adim atmadi.ben bir yuzuk istedim.6 ay oldu iliskimizin bir adi olsun onu takarsin aileler arasinda kucuk bir soz yapariz.kisa dogruda nisan yapariz dedim.

Lafin arasinda nisani kiz tarafi yapar dedi.bende dugun yapmiyorsun nisani sen ustlen ben alyansini kiyafetlerini alirim elimden geleni yaparim dedim.
Birde en basindan konustum 1 yildan once evlenemem cocuklarimi biraz toparlamaliyim dedim kabul etmisti.simdi o kadar bekleyemem benim derdimi biliyorsun dedi.anlayin iste kizlar sizde.

normal tektastan 500 tl fazlaydi miktari onu kafaya takmis benden yuzuk istiyorsun deyip hic sebebsiz ben yapamiyorum deyip bitirdi.simdi size soruyorum bu adamin derdi nedir ne yapmak istedi.suan uzuluyorum ama bana bir yuzugu cok goren adamla bir omur geciremezdim.objektif yorumlarinizi bekliyorum..
kusura bakma bunu söylediğim için ama bu adam değil yol ver gitsin daha şimdiden sana bir yüzüğü çok gören biri kocalikmi yapacak sanıyorsun diyelimki evlendin böyle herşeyi senden bekleyen biriyle mutlu olamazsın çok yıpranırsın hep alttan alan taraf olursun mutsuz olursun düşünsene bu insandan koca olmaz bu sana fazladan yük olur ancak canim

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.cok alismisim kolay olmayacak atlatmam.bosanmadan yasadigim travma icin hem ilac hem terapi goruyorum.eskiye gore daha iyiyim.bu da gececek eminim ben 26 yillik evliligimde siddet gordugum icin huzurum yok diye bitirdim.bu cok sevkatliydi cok sevgi doluydu ama hepsi yalanmis.bunuda atlatirim ben gucluyum cok sukur.

2. evliliği beleşe mi getirmeyi düşünüyordu görgüsüz gibi. bırakın gitsin sanki çok fazla şey istiyorsunuz

Adamın kafasında seninle evlilik planı hiç yokmuş hiçbi zaman da olmayacaktı...Dost acı söyler kısura bakma ama seni kullanıyordu bence cinsel olarak...Sen de lafı evliliğe getirince legal sex için masrafsız ve sessiz sedasız gizli nikah teklif etti (dini nikah belki de kastettiği)..Sana 1 kuruş bile yatırım yapmak istemedi...Sen nişandı yüzüktü deyince de baktı gördü dedi ki.cinsellik yaşayacağım ve hayatımı kolaylaştıracak diye masrafa değmez dedi ve kaçtı gitti... Ve bu tipdeki birisi o gün yedektekine yazmıştır bile...

Ne evlenmesi, ne nişanı...Herşeyi bi kenara bırak ehliyetsiz adamdan koca baya zor...Hep sen direksiyon başında olacaksın, senin evinde yaşayacak, masraflar senden...Bütün bunlar 2.kez olaun bi evliliği yürütebilmek için...Ama öyle olmuyor işte...Yanlış insana paspas olsan da olmuyor

Back
X