Bitti simdi ne yapmaliyim.

Cok tesekkur ederim birlikte olmadik.ikinci evliligi bedavaya getirecekti ben sonunda anladim cok fedakarlik yaptim yinede yetmedi bir yuzuk icin birakti gitti.adamligini belli etti.

Ben ona benim cocuklarim zaten calisiyor paraya ihtiyaclari yok senin sevgin olsun yeter dedim.
Bence sevgin değil saygın olsun yeter denmeli, o yaştaki çocuklara olsa olsa bir abi olabilir ki sevmek zorunda da değil saygı duymalı.

Konuyu okurken evlenmekten kaçmaya çalışan beleşçi bir adamla gözüne perde inmiş ne olursa olsun mutlaka evlenelim modunda bir kadın gördüm. İliskinizin bitmesi sizin için en doğrusu olmuş, 2.evlilik için daha dikkatli seçimler yapmanız gerekiyor.

Cok tesekkur ederim birlikte olmadik.ikinci evliligi bedavaya getirecekti ben sonunda anladim cok fedakarlik yaptim yinede yetmedi bir yuzuk icin birakti gitti.adamligini belli etti.
Peki adamın hiç evlilik niyetinde olmaması mumkun değil mi? Sizin kendi kendinize evlilik hazırlığı yapmanıza ses etmeyecek ,bu arada sizinle cinsel olarak yakınlaşma fırsatını da yakalayacakti ama sizin somut adimlariniz (yüzük begenmeniz,,ufak tefek taleplerinizin olması ) onun bu şekilde iliskiyi çok surduremeyecegini farktmesine yol açmış gibi duruyor

bu tip adamlar imam nikahiyla evlilik yapip bedavadan dertlerine derman ariyorlar genelde. yuzuktu oydu buydu ugrasir mi.

Merhaba 2.5 yil once bosandim.6 ay once hayatima birini aldim.beni cok begendigini sevdigini soyledi.benim cok icime sinmesede zamanla alisirim dedim.

ve cok alistimda ama maddi anlamda hep yetersiz olusunu one surerek 2 haftada bir soguk davranip ayrilmayi istedi.

bende saglikli ruh halinde degildim.ilk evliligimin travmasini atlatamadan birine tutunmak istedim.beni cok sevdigine deger verdigine inanmak istedim.

aileler cocuklar tanismisti.ama hep cekingendi evlilik icin hic adim atmiyordu.hep ben soyluyordum bunu.
Surekli bizim ikinci evliligimiz cocuklarimizin gelecegini dusunmemiz gerek. bu kadar seye gerek yok altin esyaya ne gerek var diyordu.
Ben ona benim cocuklarim zaten calisiyor paraya ihtiyaclari yok senin sevgin olsun yeter dedim.
Ben onun cocuklariyla yasamayi kabul ettim.benim cocuklarim buyuk oldugu icin yanima gelmek istemiyorlardi.
Bize yakin ev tutarlar gozumun onunde olurlar ilgilenirim dedim.
Ehliyet yok araba yok.duzgun kazanci yok.ona ragmen yeter ki mutlu olalim ben yine calismaya devam ederim borclarimiz odeyene kadar dedim.
Ona ragmen tek adim atmadi.ben bir yuzuk istedim.6 ay oldu iliskimizin bir adi olsun onu takarsin aileler arasinda kucuk bir soz yapariz.kisa dogruda nisan yapariz dedim.

Lafin arasinda nisani kiz tarafi yapar dedi.bende dugun yapmiyorsun nisani sen ustlen ben alyansini kiyafetlerini alirim elimden geleni yaparim dedim.
Birde en basindan konustum 1 yildan once evlenemem cocuklarimi biraz toparlamaliyim dedim kabul etmisti.simdi o kadar bekleyemem benim derdimi biliyorsun dedi.anlayin iste kizlar sizde.

normal tektastan 500 tl fazlaydi miktari onu kafaya takmis benden yuzuk istiyorsun deyip hic sebebsiz ben yapamiyorum deyip bitirdi.simdi size soruyorum bu adamin derdi nedir ne yapmak istedi.suan uzuluyorum ama bana bir yuzugu cok goren adamla bir omur geciremezdim.objektif yorumlarinizi bekliyorum..
Çocuklarınız calısacak kadar büyümüş. E sizin de kendi tektasınızı kendiniz alacak kadar paranız pulunuz da varsa bu adamla evlenip cimrinin tekinin kirli donlarını mı yıkamak istiyorsunuz illa. Bosver abla Allah askına. Gez toz kafanı dinle.

Ya ben anlamiyorum gercekten ikinci evliliginiz olacak degil mi ve cocuklariniz var.. zaten bir tanesinden kurtulmussunuz niye ikinci bir dert edinmeyi bu kadar cok istiyorsunuz?? Alistiniz mi rahatsiz bir evlilik surdurmeye?
Ya insan ikinc kez evlenecegi kisiyi daha iyi tanimaya calisir daha mukemmel bir.evlilik ister, el ustunde tutulmak sevilmek ister bu saatten sonra cocuklar buyumus calisiyor filan siz artik kafa dengi gezip tozacaginiz sorunlarin olmadigi ya da asgari duzeyde oldugu bir evlilik istemez misiniz?.
Sizden iki haftada bir ayrilamayi dusunen ayrilmak icin her seyi bahane eden birine bu israr bu yalvarma hali niye??
Ya birakin boyle olacaksa kimse olmasin hayatinizda daha guzel gezin arkadaslarinizla hayatinizin tadini cikarin boyle adamlara yuz vermeyin birakin gitsin cevap bile vermeye tenezzul etmeyin..

Cok tesekkur ederim yorumlariniz cok kiymetli benim icin.cok haklisiniz bende oyle dusundum niyeti evlilikmis gibi gorunup derdi cinsellikti bencede alamayinca daha cok usrasmaya degmez dedi aklinca bitirdi tekrar.ben sicak bir yuva istedim ama o bunu istememis yasayip gorduk

Şiddet görüp,huzursuz olduğunuz için ayrıldığınızı bilen sevgi dolu,şefkatli bir role büründü.Ne kadar şereften yoksunmuş öyle.Bunda tam evlendikten sonra sizin paralarınızı başkalarıyla yiyecek kendi parasını kenara atacak tip varmış.Valla kimin duası bilmiyorum ama sağlam kurtulmuşsunuz.

Maddi hesapların yapıldığı her türlü işten uzak durmak lazım. Sonu daha kötü olmamış. Şimdi nasıl birisi ile daha evlenmek istemediğinizi biliyosunuz .
Birde kuzum nisan söz düğün falan boşverin bunları. Ayrıntı detay ve masrafta bogulmayin

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.iyi ki burasi var sevgimden goremedigim durumlari gordum sayenizde.beni allak bullak etti gercekten sevdigine inandim ama hepsi rolmus yazik olsun.derdi cinsellikse bol bol bulur zaten.

Merhaba 2.5 yil once bosandim.6 ay once hayatima birini aldim.beni cok begendigini sevdigini soyledi.benim cok icime sinmesede zamanla alisirim dedim.

ve cok alistimda ama maddi anlamda hep yetersiz olusunu one surerek 2 haftada bir soguk davranip ayrilmayi istedi.

bende saglikli ruh halinde degildim.ilk evliligimin travmasini atlatamadan birine tutunmak istedim.beni cok sevdigine deger verdigine inanmak istedim.

aileler cocuklar tanismisti.ama hep cekingendi evlilik icin hic adim atmiyordu.hep ben soyluyordum bunu.
Surekli bizim ikinci evliligimiz cocuklarimizin gelecegini dusunmemiz gerek. bu kadar seye gerek yok altin esyaya ne gerek var diyordu.
Ben onun cocuklariyla yasamayi kabul ettim.benim cocuklarim buyuk oldugu icin yanima gelmek istemiyorlardi.
Ehliyet yok araba yok.duzgun kazanci yok.ona ragmen yeter ki mutlu olalim ben yine calismaya devam ederim borclarimiz odeyene kadar dedim.
Ona ragmen tek adim atmadi.ben bir yuzuk istedim.6 ay oldu iliskimizin bir adi olsun onu takarsin aileler arasinda kucuk bir soz yapariz.kisa dogruda nisan yapariz dedim.

Lafin arasinda nisani kiz tarafi yapar dedi.bende dugun yapmiyorsun nisani sen ustlen ben alyansini kiyafetlerini alirim elimden geleni yaparim dedim.
Birde en basindan konustum 1 yildan once evlenemem cocuklarimi biraz toparlamaliyim dedim kabul etmisti.simdi o kadar bekleyemem benim derdimi biliyorsun dedi.anlayin iste kizlar sizde.

normal tektastan 500 tl fazlaydi miktari onu kafaya takmis benden yuzuk istiyorsun deyip hic sebebsiz ben yapamiyorum deyip bitirdi.simdi size soruyorum bu adamin derdi nedir ne yapmak istedi.suan uzuluyorum ama bana bir yuzugu cok goren adamla bir omur geciremezdim.objektif yorumlarinizi bekliyorum..
Cimri adamla ömür mü geçer canım. Bir daha hiç bir koşulda görüşme bence. Pişman olup yüzüğü alıp kapına dayanabilir. Fakat sonradan verdiği parayı senden çıkarmayı bile düşünebilir. Yol verin gitsin...

bence adam cimri değil
sadece size yatırım yapmak istemiyor
sizi üzmek istemiyorum lütfen yanlış anlamayın ama adam sizi sevmiyor herşeyi kısmasının da sebebi bu , gönüllü olmadığı için de ilk bahane ile topuklamış

pinti daha yolun başında bunları yapan evlenince evide sizin geçindirmenizi isterdi uzak durun.

Bosverdim zaten ama icim aciyor nasil kaptirmisim kendimi beni sevdigine inanmisim.basiretim baglanmis demek ki aklim basima geldi evlilikten korktum.bir insani tanimak anlamak ne zormus

lutfen bu tip kisileri kafaniza takmayin.
bariz cimri zaten, cimri biriyle ne kadar mutlu olabilirdiniz ki? borek yapip birer dilim cocuklariniza goturseniz yesinler diye, bunun lafini edecek birine benziyor. kurtulmussunuz bence. calisiyormussunuz da. kimseye muhtacta degilsiniz. hayatin tadini cikarin.
hayat,500tl icin gozunu kirpmadan sevdigi kadini silen birine uzulmek icin cok ve kisa guzel.

tatli dille alamayacagini anlatmak varken sizden ayrilmis..
siz bunu haketmiyorsunuz. bence hicbir kadin haketmiyor.

Cok tesekkur ederim.evet hayat guzel ve kisa bunuda atlatacagim bu bana buyuk ders oldu.hic kimse icin fedakarlik yapmaya gerek yok.ben degerliyim beni seven bunlari zaten yapmasi gerektigini ben soylemeden bilir.sevgi yetmiyormus yasayip gordum.oyle korukorune baglanmayacagim kimseye.daha ince eleyip slk dokuyacagim bundan sonraki hayatima alacagim insani..

Adam para için bile evleniyor olabilir.Ayrılmakla iyi yapmışsınız,olay sadece para değil bu adam tembel,sorumsuzun teki olabilir.Yoksa canıyla dişiyle çalışsa sorun yok ama biraz hazır yemek ister gibi

Back
X