Evet siz ablalarımı dinlemedim bundan öncesinde bir ton sorun çıktı evlenecektik maddi durumu ayarlamaya çalışıyordum her şeyi planladık ama dün bitti
nasıl mı bitti bir arkadaşın evindeydik bayan arkadaşın buda geldi netten faceye girdi bir şeylere bakacam dedi sonra çıktı, eve gidecekti ben dedim burda kalacam aklıma kurnazlık geldi ve açtım baktım direk facesine grdim bir sürü kızla konuşmuş hepsiyle buluşmuş evlilik sitesine kayıtlıymış oradan bir sürü kız ayarlamış..Kaç aydır beraberiz ve ilişkimizi çevresinden kimse bilmiyor bilmesin bizim özelimiz diyor annene bahset diyorum hep erteliyor sonrada seni hemen gelip isteyecez beyaz eşyalara bakıyorum diyor sende bak diyor bir yerde buluşuyoruz hep kaçamak şeklinde yok biri görür yanlış anlar bilmem ne sürekli bahane yürürken bile aramızda 3 4mt farla yürüyoruz ama gelin görünki beyfendi bu evlilik sitelerindeki kızlarla ulu orta yerlerde herkein içinde rahatça görüşebilmiş, ve onlara bahsettiği kız tipleri var uzun boylu kumral yeşil gözlü yani benim fiziki özelliğimin tam tersi..evet dün gördüm okudum ve tek tek sratına vurdum ve bitti siz beni önceden o kadar uyardınız ama dinlemedim pişmanım
şimdi nefret ediyorum artık nefret yaaa 
ben ona naptımda bana bunu yaptı aşağılık pislik