Bitti!!! Siz ablalarımı dinlemediğim için çok pişmanım:(

sekr

GardolabımızEfLaTuN Olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
214
8
318
Ankara
Evet siz ablalarımı dinlemedim bundan öncesinde bir ton sorun çıktı evlenecektik maddi durumu ayarlamaya çalışıyordum her şeyi planladık ama dün bitti:(:( nasıl mı bitti bir arkadaşın evindeydik bayan arkadaşın buda geldi netten faceye girdi bir şeylere bakacam dedi sonra çıktı, eve gidecekti ben dedim burda kalacam aklıma kurnazlık geldi ve açtım baktım direk facesine grdim bir sürü kızla konuşmuş hepsiyle buluşmuş evlilik sitesine kayıtlıymış oradan bir sürü kız ayarlamış..Kaç aydır beraberiz ve ilişkimizi çevresinden kimse bilmiyor bilmesin bizim özelimiz diyor annene bahset diyorum hep erteliyor sonrada seni hemen gelip isteyecez beyaz eşyalara bakıyorum diyor sende bak diyor bir yerde buluşuyoruz hep kaçamak şeklinde yok biri görür yanlış anlar bilmem ne sürekli bahane yürürken bile aramızda 3 4mt farla yürüyoruz ama gelin görünki beyfendi bu evlilik sitelerindeki kızlarla ulu orta yerlerde herkein içinde rahatça görüşebilmiş, ve onlara bahsettiği kız tipleri var uzun boylu kumral yeşil gözlü yani benim fiziki özelliğimin tam tersi..evet dün gördüm okudum ve tek tek sratına vurdum ve bitti siz beni önceden o kadar uyardınız ama dinlemedim pişmanım:( şimdi nefret ediyorum artık nefret yaaa :(:( ben ona naptımda bana bunu yaptı aşağılık pislik:43:

Önceki konuna baktım :

Arkadaşlar selam, sorun erkek arkadaşım.Biz şu an ayrı şehirlerdeyiz ve genelde iletişimi internet ve telefonla sağlıyoruz ama erkek arkadaşımın sorunu facede önüne gelen kızı eklemesi bu beni rahatsız etti ve sahte profil açtım ekledim bayadır konuşuyoruz sevgilisi olmadığını söyledi buluşmak istiyorum dedim kabul etti,ama onunla olan muhabbetten biraz bahsetmişti bana ama hepsini anlatmıyor bundan 2 ay öncede arkadaşım eklemişti ve bayağı bir konuştular kız teklif etti bu biraz zaman istiyorum sonrasında olur dedi sonrasında ben anlatınca patlak verdi ama affettim sonra ama işte sonrasında bu olay:(:( çok seviyorum kopamıyorum:(:( napacam ben yaaa:(

Bunu yazmışsın...

Gerçekten de keşke dinleseymişsin böyle olmazmış. Yani yakaladığın halde affetmişsin, olur şey değil. Sonra nasıl inanabiliyorsun? Çok seviyorum kopamıyorum demişsin. Böyle bir insanı nasıl seviyorsun? Tamam kalbin mantığı yoktur seviyorsun diyelim, artık mantık kullanma zamanın gelmiş.
Senin bir suçun yok, ben ne yaptım diye kendinde de arama suçu..
Böyle aldatmaya bağımlı , tek çiçekle yaz gelmez mantığında adamlar var, biri de sana denk gelmiş. Öğrenmiş oldun. Bir dahaki seçiminde daha doğru düzgün bir insanı seçersin..

adam devamlı aldatmış.birde diğer konularınızda 3 metre ötemde yürü falan diyormuş. bu ya sözlü yada nişanlı olabilir. ayrıca siz gibi. başka kızlarlada görüşüyordur.iyiki bitmiş.hayırlı olsun

Son düzenleme:
zaten dün bakmadan önce böyle şeylerle karşılaşağımı biliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim evlilik sitelerine kayıt olmalar ve ordaki kızlarla ulu orta buluşmalar biz buluşunca sürekli kaçamak o parkta yok piknik yerinde sonra oralar sakin olur bi araba geçince hemen uzaklaşma işte salağım ben gerçekten evet kalbin mantığı yok ama aşırı nefret ediyorm artık:( bununla ayrı şehirlerdeyiz geçen geldi işi vardı ve bana dediki bir byanla buluşacam sende gel iyi dedim gittik kadın bizden yaşça üyük dedim kim bu kadın dediki facede okey oynarken tanıştık adamla vakit bile geçiremedik zaten az görüşüyoruz o hiç tanımadığı kadınlarla görüşme cesaretini göteriyor tüm erkeklerden nefret ediyorum yaaa:ssz:

Allah'ım Allah'ım sana da demiş gel benle diye :D Akıldan da yoksun biraz herhalde :) Dengesiz bir tipe benziyor...İyiki bitmiş, bir ders olarak düşün onu, sana aslında çok şeyler de katmış olacak, bir sonraki seçiminde nelere dikkat etmen gerektiğini görmüş olacaksın. Aslında erkekler böyle ufak tefek hatalarıyla gösteriyorlar ne işler çevirdiklerini de kadınlar çok aşık olunca göremiyorlar bir türlü...

Biliyor musun bu adam kesin sapıktır da, iyi ki bırakmışsın.

En azından bundan sonra dinlersin ?

Bitmesi en hayırlısı olmuş.. Bi şekilde senle konuşmaya çalışırsa bırak affetmeyi dinleme bile :3:

sen bişey yaptın da o sana böyle yaptı değil, adam karaktersizin teki ve böyle yaptı. KAÇ, KAÇ, KAÇ:47:

o kadar nefret ediyorumki o kadar sinirliyimki dün gece hiç yatamadım sinirden 2 paket sigare içmişim ya çok büyük ders oldu bana hemde çok büyük:(:( birde geçmiş konuşmaları var orda da aynısı taa 2009dan beri sürekli konuşmuş hala devam ve kızlarada hayatımda kimse yok demiş buna demişler şöyle şöyle kızlar var buda tamam neden olmasın demiş:( birde benden ablama bahsettim dedi ablan biliyorsa neden bu kaçamak görüşmeler

boşuna büyük sözü dinle dememişler değil mi? :)

zararın neresinden dönersen kardır diyorum ve üzülme sakın, kurtulduğun için sevinç çığlıkları atmalısın diye de ekliyorum.

isabet olmuş zaten benden 3 metre uzağımda yürü diyen bir insana bukadar şans vermesiz hata :20:
sakın tekrar taviz verme sana yaklaşmasını bırak aramasını sana ulaşmasını bile engelle :19:
bukadar değersiz hissetmeyin kendinizi sizin değerinizi bilecek elbet biri çıkar karşınıza her canım cicim diyen yar olmuyor işte siz akıllı olun ve kendi değerinizin farkına varın:21:

geçinebilecek miyiz adlı konuna son yorumu ben yapmışım o konudan hatırladım seni, eski konularını tekrar objektif olarak okusan zaten bu işin bitmesi gerektiğini anlardın, özelimiz diye seni herkesten gizleyen bi erkek neler karıştırır az çok biliriz ama sen konduramadın heralde dicemde başka vukuatlarıda olmuş, umarım barışmazsın tekrar, ablalarını bu defa dinle ve sünger çek bu işe, o adamdan hayır gelmez her yerde kız arıyo adam ötesi var mı

geçinebilecek miyiz adlı konuna son yorumu ben yapmışım o konudan hatırladım seni, eski konularını tekrar objektif olarak okusan zaten bu işin bitmesi gerektiğini anlardın, özelimiz diye seni herkesten gizleyen bi erkek neler karıştırır az çok biliriz ama sen konduramadın heralde dicemde başka vukuatlarıda olmuş, umarım barışmazsın tekrar, ablalarını bu defa dinle ve sünger çek bu işe, o adamdan hayır gelmez her yerde kız arıyo adam ötesi var mı

evet sonuna kadar haklısınız adam sürekli arayış içinde bunca harcadığım zamanıma yazık zararın neresinden dönersen kar işte ben baya zarar ettim ama akılsızlığıma yanayım:(

Ailesi ile bu özelimiz diye tanıştırmamış, bahane bulmuş ama bir yandan da seni beyaz eşya bakmaya çağırmış ki sen beyaz eşya bakıyoruz evleneceğiz düşün diye bundan zaten ciddi olmadığı seni oyaladığı belli.

evet sürekli oyaladı ama ilginç gelen sürekli anneme anlatacam ve seni istemeye gelcez demesi oldu annesiyle mobilya bakmaya gitmişler beyaz eşya fiyatlarına bakmışlar şimdi sorarım annesinin madem haberi yok bunlar giderken demiyormu ne için bakmaya gidiyoruz diye

evet sürekli oyaladı ama ilginç gelen sürekli anneme anlatacam ve seni istemeye gelcez demesi oldu annesiyle mobilya bakmaya gitmişler beyaz eşya fiyatlarına bakmışlar şimdi sorarım annesinin madem haberi yok bunlar giderken demiyormu ne için bakmaya gidiyoruz diye

bak ne diyosun, gitmişler bakmışlar vs, mişli zaman, nerden biliyosun bunların doğru olduğunu, adam öyle anlatmış, burda bende biçok şey anlatabilirim, benim erkek kardeşim anneme bi kızla ilgili ciddi düşüncelerini anlatsa annem ayaklanır ya kızla tanışmak ister ya da annesiyle falan, beyaz eşya bakmaya kızcağız gelmiyo oğlum biz neye göre beğenicez der, bunları bi düşün

Gerçekten üzüldüm. Seninde ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Ama şuna da çok inanırım; bi insan üzdüğü kadar üzülür.. Sen sadece içini ferah tut. Eminim ki Allah seninde yüzünü güldürecek, bunu hiç aklından çıkartma.

Gizli saklı kalmıyor işte hiçbirşey.. Kalbimiz temiz olduğunda bir şekilde karşımıza çıkıyor böyle şeyler.. Sen de şanslıymışsın ki öğrenmişsin şükret bence..

Hepsini geçtim ; Adam tanımadığı insanları ekliyo, üstüne sevgilim yok diyor, üstüne bide buluşmayı kabul ediyor . Ve siz bu adamla evlilik hayali kuruyorsunuz, evlenmeye niyetleniyorsunuz :53:

Bu kadarmı kör oldu gözünüz :19:

Back
X