Cocuklugumda ve hala devam eden babamn annemi aldatmasindan sonra..
Esime karsi hep guvensizdim toparlandim dedim artik hata yoktu hersy guzeldi evimde cenneti yasiyordm..
Taki bu gune kadar benim icin degerli olan ozel bi gunumz vardi nisan gunumuz kocam saolsun unutmus!! ustelik daha gecen haftaya kadr asla unutmucni soyleyen adam..
Tabiki ben agladm uzuldum agladim o an sinirliydim ofke soruni var bende..
Cebindeki tum parayi ver hepsine alisveris yapcm dedim oda al istedgini yap haklisin dedi zaten ay sonu cok para yoktu.
cok kuculdum karsisinda elino cizdm ona aldigim parfumu ve bir kac hediyeyi daha firlattim elini yuzunu cizdim cok igrencim farkindayim..
elini cizince oda bana tokati patlatti hadi gidiyorsun buraya kadar dedi..
Bende hala hirs yapip vede ailem cokuzakta oldugi icin kaldim..
sen git dedim..
saatlce agladim..
evde ne varsa kirdim hersey bitti..
oyle istedimki bi arkadas bi dost bi akraba ama yoktu gurbette oldgum icin yapayanlzdm..
Esimde aglamis ama umurmda degil aciksasi ben daha cok agladim..
Simdi ev darmadagin kalbim gururm hersey..
esimde oyle yatti zaten.
Anlasamiyoz herkes bana imrenirken ailemde ben bunlari yasiyorum..
Cok uzgunum yalvaroyorm okuyup gecmeyin iki kelime yazin cok mutsizim kimsem yok..
Herseyi bitirdm hersey bitti
Ciddi şekilde tedaviye ihtiyacın var.
Anlıyorum ailevi sorunların olmuş geçmişte.
Herbirimizin geçmişi az veya çok yaralarla, travmalarla doludur.
Ama geçmişinin kamburunu bu evliliğe yüklersen ve her yaptığın aşırı hareketin sebebini geçmişinde görürsen
ve eşinin de seni bu halinle taşımasını beklersen hata edersin, dahası kendi ellerinle evliliğini bitirirsin.
Nişan günü bir bahane olmuş patlaman için.Eminim samimiyetle düşünsen nişan gününün de senin için öyle büyük bir anlamı
yoktur.
Eşinin üzerine çok gidiyorsun,öyle büyük bir öfke patlaması yaşamışsın ve eşini tahrik etmişsin ki eşin tokat atmak zorunda kalmıştır.
Açıkcası şiddete hepimiz karşıyız ama ben erkek olsam ve benim eşim de seninkine benzer bir ruh hali ile bana saldırsa ben de
tokat atabilirim yani darılma.
Tokat meselesi bu yaşadığınız krizde en son düşünülecek şey.Çünkü çok ciddi sorunların var.
Eşinin aldatması ile ile ilgili elinde somut delil var mı?Zannedersem yok.
Eşinden tam olarka beklentin ne ben anlayamadım.
İlgisiz mi,dışarıda çok mu gezer,ne bileyim kötü alışkanlıkları mı var, döver mi,söver mi.
Nedir bu kadar eşine güvensizliğin ve öfken.Eşinde somut bir sorun var ise onu da ortaya dökün,çözmesi için baskı yap
anlarım ama eğer eşinde somut bir sorun yok ise seni bu halinle uzun müddet taşıyamayacaktır üzgünüm.
Gerçeklerle yüzleşmeni,bahanelere sığınmamamanı,eşini seviyorsan ve evliliğini devam ettirmek istiyorsan da gayret etmeni,psikolojik destek almanı tavsiye ederim.
Evlilikte fedakarlık ta ,ilgi de,anlayış ta ,hoşgörü de karşılıklı olmalıdır.Bir tarafa binen yük fazla olduğunda denge bozulur,ister istemez o evlilik sallantıya girer.Eşinin de sabrının sınırı olduğunu ve seni bir yere kadar taşıyabileceğini de unutma.