- 28 Mayıs 2021
- 1.548
- 617
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Merhabalar öncelikle herkese sağlıklı ve güzel günler diliyorum Mutlluklar hayatınızda eksik olmasın :) Benim konum biraz garip açıkçası ben üniversitedeyken birisiyle görüştüm her şey iyi giderken aileler tanışsın demeye başladı ama ben okuyordum.Ailemin haberi yok ve üniversite devam ederken olamazdı bunu dedim daha sonra böyle evlilikten çalışma hayatından konular açıldı özet geçiyorum atanıp gitmemi istemiyor özelde ya da ev hanımı olmamı istiyordu aramız açıldı biraz daha sonra bana beni tekrar görüşelim vs dedi ben de olamıyoruz dedim bana oyun oynadin dedi mesaj attıktan (temmuzdan) sonra nisan ayında nişanladı ve haziranda evlendi ve toplam biz 2 yıl birlikteydik bazen diyorum beni hatırlıyor mu hiç sevmedi mi bana şey demişti en son mesajında ben senin gözüne bakmaya kıyamazdım neden böyle yapıyorsun demişti şuan mutlu mu hatırlıyor mu çünkü o şehirde çok anımiz vardı kendimi çok değersiz hissediyorum .Tabiki bu konular artık kapandı gitti ama ondan sonra kimse hayatımda olmadı o nasıl başardı hemen birisiyle evlenmeyi diyorum sizler neler söylersiniz?Karakter sınırlaması olunca eksik yerler olabilir kusura bakmayın:)