• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim dediğim yerde meğer hep yeniden başlamışım...!

MyWorLd

İkincİ MELEGİM YoldA :)
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
935
1
96
Diğer
selam cümleten...

hadi yüreğim ha gayret hele sıkı dur hele sabret başını eyme dik tut bu bi rüyaydı farzet.....
diye diye dile kolay tam 6 yılımı verdim bu yolda.. herkes gibi bende tüm acılarını, umut kıpırtılarını,çaresizliklerini, tükemişliklerini ve göz yaşlarını yaşadım ... tamam bu defa oldu dediğim yerde tükendim... ama yılmadım her defasında daha bi azim ve umutla başladığım bu yolda hep aynı sonu, hep aynı hüsranı yaşadım..ve her defasında bir öncekinden 2 kat daha fazla canım acıyarak....

çok savaştım kendimle negatif aldığım test sonuçlarımdan sonra... tek destek yine bendim bana... eşimi her defasında saf dışı tuttum canım yanarken, canımın canı da yansın istemedim...

vardı bi vakti zamanı, vardı bi hayrı, iyi yanı ama işte bazı zamanlar ben , ben olmaktan çıkıp aç kaldım, uykusuz kaldım, çok zaman hayata küstüm bazı bazı ama fayda getirmedi daha bi sıkı sarıldım hayallerime ... onlar benden kaçmaya çalıştıkça koştum ara ara koşmayı bırakıp bi kenarda dinlendim ama hiç vazgeçmedim...

göz yaşlarım hiç durmadı, ama görende olmadı... tıpkı acıyan canım gibi...

uzun zaman oldu aşılamaydı, hayal kırıklıklarıydı umutsuzluklardı derken yeni bi sürece girdim 1 ekimden beri tüp bebek için hazırlanıyordum ve sonunda son demine vurdum cumartesi günü yumurta toplama işlemlerim başlıyor..

anlatılmaz bi ruh halindeyim canımın tekrar acımasından değil, canımın canının canı acırsa diye korkuyorum ... bu defa değerli eşimi uzak tutamadım , bu defa diğerleri gibi saklayamadım dilerim RABBİM banada ,eşimede ve bizim gibi bu yolda emek harcayan, zaman harcayan, umut eden tüm kullarına acır ve en hayırlı evladı nasip eyler...

Yüce rabbim bu yolda yürüyen herkesin yolunu açık , kucaklarını ve umutlarını dolu ve daim etsin... şimdi sizlerden sadece dua istiyorum ... ben ve benim gibi olan arkadaşlarım için...

Lütfen bana dua edin ...

bu yolda benden desteklerini esirgemeyen bambusi ,fragola ve dıptısdıptıs arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim...

Her bitiş yeni bir başlangıçtır zaten...
Umudunuzu kaybetmeyin....

hissettiklerini öylesine içten dile getirmişsin ki...herşey gönlünüzce olsun..ne canın yansın ,ne de canan'ın..ne umutların tükensin,ne hayallerin...o ruhunda var olan güç ve azim yakanı bırakmasın! mutluluk sana hep kucak açsın,ve yüzünde hep gülücükler yer edinsin...ve sen bunları hissederken o minik mucizen de sana eşlik etsin avuçlarında... sevgilerimle canım...

gönlü güzel arkadaşım. inşallah bu sefer dileğin gerçekleşecek, rabbim seni küçük mucizenle buluşturacak.
umudunu kaybetme lütfen, stresten uzak dur.
dualarımız seninle, emekleriniz karşılıksız kalmaz inş.

Bütün kalbimle dua ediyorum sana canım benim :Saruboceq: Herşey çok güzel olacak inşallah :teselli:
Fazla söyleyecek şey bulamıyorum, Allahım herşeyi o güzel kalbine göre versin inşallah a.s.

Herşeyin en güzelini hakediyosun sen canım benim üzmemeye çalış kendini nolur :1hug:

Her bitiş yeni bir başlangıçtır zaten...
Umudunuzu kaybetmeyin....

çok teşekkür ederimmm..

hissettiklerini öylesine içten dile getirmişsin ki...herşey gönlünüzce olsun..ne canın yansın ,ne de canan'ın..ne umutların tükensin,ne hayallerin...o ruhunda var olan güç ve azim yakanı bırakmasın! mutluluk sana hep kucak açsın,ve yüzünde hep gülücükler yer edinsin...ve sen bunları hissederken o minik mucizen de sana eşlik etsin avuçlarında... sevgilerimle canım...

ben zaten ağlıyordum ki bu mesajı okurken daha bi ağladım.. duaların için çok saol ...

Canim inanki yasadiklarinla yanliz degilsin. Yillardir anne olmayi bekleyen o kadar cokki.
Biriside benim. Birde ben 10 yildir bu aci ile kivraniyorum. Seni cok iyi anliyorum.
Bu daha ilk tüp bebek tedaviniz. Insallah hayirlisi ile son olur canim.

Bütün kalbimle dua ediyorum sana canım benim :Saruboceq: Herşey çok güzel olacak inşallah :teselli:
Fazla söyleyecek şey bulamıyorum, Allahım herşeyi o güzel kalbine göre versin inşallah a.s.

Herşeyin en güzelini hakediyosun sen canım benim üzmemeye çalış kendini nolur :1hug:

gönlü güzel arkadaşım. inşallah bu sefer dileğin gerçekleşecek, rabbim seni küçük mucizenle buluşturacak.
umudunu kaybetme lütfen, stresten uzak dur.
dualarımız seninle, emekleriniz karşılıksız kalmaz inş.

bambusi ve fragola hayatımdaki önemli şahsiyetler çocuğumun hazır teyzeleri siz olmasaydınız bu desteğiniz olmasaydı ben çok daha kötü olurdum bunu bilin sefiom sizi :)a.s.a.s.

Canim inanki yasadiklarinla yanliz degilsin. Yillardir anne olmayi bekleyen o kadar cokki.
Biriside benim. Birde ben 10 yildir bu aci ile kivraniyorum. Seni cok iyi anliyorum.
Bu daha ilk tüp bebek tedaviniz. Insallah hayirlisi ile son olur canim.

:Saruboceq: amin inşallah son olur dilerim rabbimden cümle kullarına nasip etsin çok saol

Umudunuzu yitirmeyin...Pozitif düşünceyi elden bırakmayın...

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah,cümlemizin.

yüzün hep gülsün canım benim...Allah akıttığın bu gözyaşların kadar tatlı tebessümler versin sana..o kadar duygulandırdın ki beni o yüreğini akıttığın yazınla,yanında olup sana sımsıkı sarılmayı istedim o an...ve o ince hassas düşüncelerine hayran kaldım...bana göre senin başaramayacağın hiç bir şey yok! çünkü,güçlüsün,umutlusun,sevgi dolusun...iyiyliğin gücüne inan, seniyarı yolda bırakmayacaktır ;)MUCİZEN,MUCİZEMİZ OLACAK... :) SEVGİLERİMLE canımmm..

yüzün hep gülsün canım benim...Allah akıttığın bu gözyaşların kadar tatlı tebessümler versin sana..o kadar duygulandırdın ki beni o yüreğini akıttığın yazınla,yanında olup sana sımsıkı sarılmayı istedim o an...ve o ince hassas düşüncelerine hayran kaldım...bana göre senin başaramayacağın hiç bir şey yok! çünkü,güçlüsün,umutlusun,sevgi dolusun...iyiyliğin gücüne inan, seniyarı yolda bırakmayacaktır ;)MUCİZEN,MUCİZEMİZ OLACAK... :) SEVGİLERİMLE canımmm..

sen ne mükemmel bişeysin ki böyle bende ilk mesajında aynı şeyi hissettim sana sımsıkı sarılıp doya doya olduğu gibi göz yaşlarımı koyvermek geldi içimden Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah...Allah razı olsun

sen ne mükemmel bişeysin ki böyle bende ilk mesajında aynı şeyi hissettim sana sımsıkı sarılıp doya doya olduğu gibi göz yaşlarımı koyvermek geldi içimden Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah...Allah razı olsun
canımm benimmm...şuan ne isterdim biliyor musun! senağlamabir melek olup yanına usulca gelebilmeyi ve sana o mucize' yi kondurabilmeyi...çok şanslı bir bebek o, senin gibi bir hazineye,senin gibi bir anne'ye sahip olacak..:emir_bebek:a.s.:nazar:dualarım seninle...:Saruboceq:

Tedavinizin başarıyla neticelenmesini dilerim.Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.

canım dilerim rabbim isteyen her kadını anne yapsın inşallah enkısa zamanda sende anne olursun bu duyguyu tadarsın ben 8 yıl sonra anne oldum şuan 2 yaşında oglum var görümcem 8 yıl sonra hamile kaldi tüp bebek şimdi 4 aylık hamile inşallah senide allahım sevindirir

canım dilerim rabbim isteyen her kadını anne yapsın inşallah enkısa zamanda sende anne olursun bu duyguyu tadarsın ben 8 yıl sonra anne oldum şuan 2 yaşında oglum var görümcem 8 yıl sonra hamile kaldi tüp bebek şimdi 4 aylık hamile inşallah senide allahım sevindirir

dilerim benimde bitmekte olan 6 yılımda gelir daha fazla bekletmez :Saruboceq:

Tedavinizin başarıyla neticelenmesini dilerim.Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.

amin inşallah isteyen herkese nasip etsin yaradanım:Saruboceq:

canım kurban olduğum allah sana vede senin gibi bebek isteyen herkese nasip etsin inşlalah

Back
X