• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim dediğim yerde meğer hep yeniden başlamışım...!

umarım herşey yoluna girer allah dualarını kabul eder dualarım seninle

hanzade ne oldu sonuç? merakla açtım transver gününü yazdın mı diye ama göremedim. bi aksilik yoktur inşallah.:ecrin_bebek:

başta medicine ve diğer merak eden tüm dostlarım için bilgi vereyim. endometrium da bende kendimi toparlamışız bayramın ilk günü yada arefe yada 2. bayram transfere gidebilirmişim doktorum tahmini olarak böyle söyledi. ama biz eşim ben ve doktorum la uzun uzuna konuşup bayramda ulaşımın ve diğer şartların zor olmasından dolayı transfer zamanını bir sonraki ay içine bırakmaya karar verdik . bu bizim için çok zor 1 ay daha beklemek sanki bir ölüm ama ulaşım zorluğu ve bayram telaşından dolayı stres olup da ilerde keşke bir ay daha bekleseydik dememek adına sabır ve dua ile bir ay daha beklemenin daha hayırlı olacağına karar verdik.

desteklerini ve dualarını esirgemeyen herkese çok ama çok teşekkürler.

Allahım hakkınızda hayırlısını versin inşallah hiç kimseyi o duygudan mahrum etmesin.sabrın sonu selamet inşallah umudunuzu yitirmediğiniz sürece bitmezsiniz.Allahım yardımcınız olsun sizin ve sizin duygularınızda olanların.Hayırlı zamanda sağlığıyla güzel bahtıyla gelsin inşallah bebeğiniz...

hanzadecim hayırlı olsun. iyi bir karar vernişsin. bi anlık sevinçle mantıklı düşünemeyip üzülebilirdin bir an önce olsun diye. bebişlerin seni 1 ay daha bekleyecek. sen onları yıllarca beklemedin mi? hadi hayırlısı olsun. dualarım seninle.

mywold'cüm geçmiş bayramın mübarek olsun. 1 aylık süreyi yarıladın galiba. nasılsın heyecanlı mısın? inşallah beklediğine değecek ve adım adım mutluluğunu bizlerle paylaşacaksın. esen kal....

mywold'cüm geçmiş bayramın mübarek olsun. 1 aylık süreyi yarıladın galiba. nasılsın heyecanlı mısın? inşallah beklediğine değecek ve adım adım mutluluğunu bizlerle paylaşacaksın. esen kal....

canım benim 1 aylık süre ne demek 2 ay 4 gün olmuş bak bugün. dile kolay sabırla bekliyoruzz . Rabbim sonunu hayır etsin inşallah. Seninde geçmiş bayramın kutlu olsunŞeniz

Back
X