• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim dediniz mi hiç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim yazdıklarımın hangisi üfürük buyrun söyleyin ;) millet bana koyarken peki hemde bilip bilmeden o zaman herkesi tek tek uyarın ;)
O da olur. Ne de olsa hayal dünyası. Ona teşhis koy buna teşhis koy, yak yak üfür.
Bu arada cerrah olmak ciddi beyin ister o iş öyle değil.
Velhasılı kelam millete teşhis koymayı bırakın. O önemli o değil size düşmez.

Konu sahibi herkesi o kadar bıktırdın ki şu makat çatlağı ile ilgili yüzlerce konu açan üyenin hastalığını bile seninkinden daha çok ciddiye alıyoruz. Ki bence kesinlikle onunki daha ciddi bir dert, makat bu yani boru değil :kahve:
Diz kireçlenmesinden yürüyememek evet daha az ciddi

Benim yazdıklarımın hangisi üfürük buyrun söyleyin ;) millet bana koyarken peki hemde bilip bilmeden o zaman herkesi tek tek uyarın ;)
Vallahi baştan sona üfürme. Hatta aynı konuyu 3 kere üfürünce kapatıldı konunuz.
İnsanlar size teşhis koymadı. Herkes kendini salma, insablarda ne sıkıntılar var dur bakalım enseyi karartma hemen dediler ama siz anlamadınız.
Madem burada kimse bir şey bilmiyor ne diye konu açıp soruyorsunuz.

Vallahi baştan sona üfürme. Hatta aynı konuyu 3 kere üfürünce kapatıldı konunuz.
İnsanlar size teşhis koymadı. Herkes kendini salma, insablarda ne sıkıntılar var dur bakalım enseyi karartma hemen dediler ama siz anlamadınız.
Madem burada kimse bir şey bilmiyor ne diye konu açıp soruyorsunuz.
Bilgi anlamında demiştiniz sandım ama şimdi çevirdiniz anlamadım

Çok şükür tabi ama kıyaslamak bizim milletin hastalığı az da empati yahu
Arkadaşlar empati yaparak kendinizi çok salmayın bakın artık insanların bir çoğunda eklem rahatsızlığı var dediğinde en kötüsü benim ki diyen siz ,nodülüm var ve kanser riski taşıyor diyen arkadaşa aman ne olacak nodül bende de var diyen yine siz.
Gerçekten çok yorucu bir insansınız istiyorsunuz ki çevrenizdeki herkes sadece sizinle ilgilensin tek dertleri sizin diziniz olsun
Merak etmeyin hiç birşey olmaz en fazla yürüyemezsiniz ölüm yok ya sonunda

Başka ne var nodül dışında ?

Nasıl adı belli anlamadım nodülün adı olmaz risk sınıflaması yapılır yüksek riskli denir en fazla ondan da biyopsi alınır çok çok küçükse de mecbur takip edilir.
Beni sakın yalancı deme hipokieok nodül benimki herşeyi biliyon ya araştır öğren neymiş diye sanki yalan söylüyorum pardon doktorda yalan söylüyor gerçi hep sen biliyon neyse bilmiş Hanfendi

Siz de biliyorsunuz ki söyleyişleri bu tarZda değil dalga geçmek amaç onlara da kendileri gibi cevap veriyorum. Gerçekten empati yapan dalga geçemez çünkü. Düzgün yazana da düzgün yazıyorum. Allah göstermesin sakatlık ölümden zor bence :(
Arkadaşlar empati yaparak kendinizi çok salmayın bakın artık insanların bir çoğunda eklem rahatsızlığı var dediğinde en kötüsü benim ki diyen siz ,nodülüm var ve kanser riski taşıyor diyen arkadaşa aman ne olacak nodül bende de var diyen yine siz.
Gerçekten çok yorucu bir insansınız istiyorsunuz ki çevrenizdeki herkes sadece sizinle ilgilensin tek dertleri sizin diziniz olsun
Merak etmeyin hiç birşey olmaz en fazla yürüyemezsiniz ölüm yok ya sonunda

Beni sakın yalancı deme hipokieok nodül benimki herşeyi biliyon ya araştır öğren neymiş diye sanki yalan söylüyorum pardon doktorda yalan söylüyor gerçi hep sen biliyon neyse bilmiş Hanfendi
Evet hipoekoik risklidir ama direkt kimse kanser diyemez biyopsi olmadan belki temiz çıkacak belli mi? Yüzde verebilir ama kanser kesin diyemez. Patoloji söyler kanseri bu basic bilgi :)

Niyetim aşağılamak yada yalancı demek değil yanlış anlamayın

Bence sen psikiyatri git iyi degilsin
Siz de destek alın bence daha ortada patoloji yok büyümüycek belki ki tiroid kanserlerinin çoğu yavaş büyür belki ömür boyu sıkıntı çıkarmayacak. Ses telim gidecek diye korkuyorsunuz daha ameliyat durumunuz bile yok ortada. Benim tanılı hastalığım var evresi belli yürüyemiyorum ve buna üzülmem anormal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X