• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim dediniz mi hiç?

Kimsem yok derken burada arkadaşım yok dedim akrabam destekçim çok
Aynen kendinize yakışır cevabı verdiniz tebrikler
Seviye derken kastettiğimi anımda gösterdiniz bravo
Yooo yakın akrabanız sizin evinizde kalmak istedi diye de bir sürü saydırdınız burada.
Herkes için hayat dursun ve size acısın size ah vah desin istiyorsunuz.
Böyle daha çok terk edilir yapayalnız kalırsınız. Tek bir insan kalmaz.
Çünkü kimse mızmız, sürekli dert anlatan, sürekli kendine acıyan biriyle vakit geçirmez

Yooo yakın akrabanız sizin evinizde kalmak istedi diye de bir sürü saydırdınız burada.
Çünkü kimse mızmız, sürekli dert anlatan, sürekli kendine acıyan biriyle vakit geçirmez
Yazdıklarını da unutuyor diyorum ya :)

Yazdıklarını da unutuyor diyorum ya :)
Benim böyle bir kuzenim var. En uzun arkadaşlığı 5 sene sürer. Ben teyzemin emaneti diye katlanıyorum ama her gün göresim gelmez düşün.
Başı ağrır en kötü migren ondadır. Aşırı yediğinde ishal olur kolit var bende de ondan böyle der. Teselli olsun diye çok yağlı yiyince çok kaçırınca herkeste olur dersin kolit çok ciddi bir hastalık tedavisi yok sen benim ne yaşadığımı biliyor musun? Tansiyonu normalin biraz üstünde diye ilaç başladılar her gün ilaç almak çok zor, hayatım bitti diye ağladı. Dedim ben tiroit ameliyatı oldum 27 yaşından beri ilaç kullanıyorum her gün ve kullanmak da zorundayım bu o kadar kötü bir şey değil. İkisi aynı şey değil der 🙂
İnan sohbet edemiyor insan sürekli dert dinlemekten yılıyor

Orada yorumlara bakın çoğu kişi karşı tarafı haksız buldu siz hastayken tatil peşinde diye
Valla bu tarz kişiler gitse keşke gitmiyorki o kişi de hala arayıp geliyor yanıma sürekli

Çok hakim değilseniz bence fikir vermeyin bana abartıyor diyorsunuz ileri hastalığıma, o kişide daha küçük nodül biyopsi dahi gerek görülmemiş takibe alınmış kanser riski var mutluyum diyor. Yüzde kaç acaba bu risk? Böyle mutlu olmaya ne var
Sen doktormusun anlamadım biyopsi için büyümesi gerek onu bekliyoruz istersen emarimi sana yolliyim

Evet tiroid nodülü bende de var ve gerçekten sayılmıyor. Zaten kanser de değil henüz. Olaya hakim olmakta suç oldu🤷‍♀️😀
Olaya hakim olan diğer hanımlar sizin durum o kadar kötü dediğinde coşuyorsunuz ama.
Hastanın egoistini hiç görmemiştim.
En hasta benim
En önemli hastalık benim hastalığım
Kötüyü çağırıp duruyorsunuz
Sonunuz hayra çıksın inşallah

Senin hafife aldığım hastalığım ucunda ses tellerinin gitmesi kemoterapi almam var sen diyorsunki hafif olay iyi huylu çıksa bile kısa sürede kötü huylu olması var
Bende de var o risk ve bir yandan kireçlenmenin verdiği sakat kalma riski yürümeme riski de var.
İlk cerrahide deneyimli merkeze muayene olursanız ses telleri için özel alet var artık o risk çok çok azaldı. Kemoterapimi? Yahu nodülünüz daha kanser bile değil siz kanser değilsiniz ve daha küçük takibe alınmış olaki kanser oldu zaten erken yakalanır takibi ihmal etmezseniz bu da kemoterapiye gitmesi imkansıza yakın en fazla iyot verilir lenf nodu tutulursa o da. Ki daha kanser bile değil yani sizin henüz bir hastalığınız yok. Benimde var takibe alınan nodüllerim bu kafaya takılacak bişry değil daha hastalık yok çünkü.

Olaya hakim olan diğer hanımlar sizin durum o kadar kötü dediğinde coşuyorsunuz ama.
Hastanın egoistini hiç görmemiştim.
En hasta benim
En önemli hastalık benim hastalığım
Kötüyü çağırıp duruyorsunuz
Sonunuz hayra çıksın inşallah
Onlarda olaya hakimiyet görmedim ben. Hastalığın evresini bilmeden nasıl hakim olunuyor olaya pardon? Daha 10 kişiden 7 sinde var diyorlar bu mu hakimiyet?

Senin hafife aldığım hastalığım ucunda ses tellerinin gitmesi kemoterapi almam var sen diyorsunki hafif olay iyi huylu çıksa bile kısa sürede kötü huylu olması var
Ya kendisi kanser konusunda "olmekten korkmuyorum ben sakat kalabilirim" diyen insan, neredeyse keske kanser olsaydim da dizim boyle olmasaydi diyecek. Cok şaapmayin.
Hayattaki en kotu hastaligin kendi dizi olduğunu dusundugu icin boyle kansermis, beyin kanamasıymis falan pek ciddiye almiyor. Dizi sakat dizi!

Back
X