• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bittim ve gidiyorum

Ben eşime hiç söylemedim ama hep şunu düşündüm,eğer birgün beni aldatırsa,aldatma alışkanlık haline gelmemişse,yani bunu her fırsatta yapmıyorsa,pişmansa af diliyorsa,ve aşık değilse yani sadece bir gecelik bir ilişkiyse onu affedebilirim,tabii ki bu da çok yaralayıcı olur,belki çok uzun zaman kendime gelemem ama eşimin artılarıyla bu eksisini masaya yatırır ona göre hesabımı yaparım,bu durumu belki affedebilirim,,
ama gelgelelim ortada ciddi ciddi ilişki varsa,adam aşıksa bu bana kendimi inanılmaz aşağılanmış hissettirir,hele ki bir yıl boyunca,benden çocuğumdan vakit çalıp ona veriyorsa ben buna tahammüi edemem.git özgürsün,canın ne istiyorsa kimi istiyorsa onunla ol,ben yokum derdim.kadının onuru olmalı.bunu yapan adam bu kadından ayrılınca bir süre sonra yeni birine aşık olacaktır,çünkü bir kez bunu yaşamış,bekar bir erkek gibi uzun ilişki yaşamış adam bunu hep yapar diye düşünüyorum.
Benim babam da bekar bir erkek gibi yıllar süren ilişkiler yaşadı,annem kardeşlerim hepimiz bunu bilir,görürdük,annem hep bir şekilde göz yumdu,çocuklarım var diye,ama ne yazıkki hem bende hem kardeşlerimde derin yaralar oluştu,hepimiz biraz arızalıyız yani,birimiz vajinismus,birimiz aşırı duygusal,aşırı kırılgan,birimiz hastalık derecesinde güvensiz kıskanç...yani hiçbirimiz şu anda annemize iyiki katlanmışsın anne demiyoruz,keşke bu kadar pasif olmasaydın anne diyoruz.
Umarım en doğru kararı verirsiniz,ama kendinize değer verin,onurunuzu bu kadar zedelemeye hakkı yok

Cocuklari icin katlaniyor anneler ama huzursuz ortamda buyuyen cocukta daha derin yaralar oluyor. Annemle babamin kavgalarina cok sahit oldum. Cocukken sokaga cikamazdim kavga etmesinler diye. Annem hep bana anlatti derdini.. kucucuk bana.. Belki de anlatamadi.. Babami da annemi de cok seviyorum ama o gunler aklima gelince icim aciyor. Anlattirmayin simdi bana.. Kotu oldum..
Cocugu bahane edip kendimizi kandirmayalim. Cocuk sanildigi gibi bahane degil. Cocugunu dusunuyorsan bi kez daha dusun derim kendini dusunuyorsan devam et arkadasim. Tabi bu benim fikrim.. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun..
Allah kolaylik versin.

Aldatmak cok asagilik bi durum. Acaba siz onu aldatsaniz ne yapardi? Ya da bir yildir bi adamla beraber olsaniz size katlanabilir miydi? İyi niyetiniz sayesinde ve sevdiginiz icin katlandiginiza eminim ama o yapar miydi? Bunu bi kendinize sorun.
Boyle uzaktan konusmak kolay affedin ama cok kiziyorum kadinlarimiza.. Kendilerini cok ezdiriyorlar..
Eminim bu zamana kadar tepki verseydiniz bu kadar yipranmazdiniz.

Aldatmak cok asagilik bi durum. Acaba siz onu aldatsaniz ne yapardi? Ya da bir yildir bi adamla beraber olsaniz size katlanabilir miydi? İyi niyetiniz sayesinde ve sevdiginiz icin katlandiginiza eminim ama o yapar miydi? Bunu bi kendinize sorun.
Boyle uzaktan konusmak kolay affedin ama cok kiziyorum kadinlarimiza.. Kendilerini cok ezdiriyorlar..
Eminim bu zamana kadar tepki verseydiniz bu kadar yipranmazdiniz.

Ögrendigimden beri ortada evlilik olmadıgını biliyordum zaten. Sadece sabrettim... Nedensiz ve niyesiz sabrettim. Herseyin farkındaydım evet ama ne kadar kendimi üzdüysem de birgün olan bana degil ona olacak biliyordum bunu. Kaybeden o olacak diyordum hep. Belki de sabretmemi,bu kadar güclü kalmamı saglayan da bu. Simdi neden,niye demiyorum. Pisman da degilim o kadar zaman sabrettigim icin. Cünkü ben dimdik ayaktayım. Üzülüyorum evet ama bosa gecen yıllarıma degil, nedensiz.... Ve oglum icin degil,kendim icin caba gösterecegim artık. Ve o kaybetti. Yıkıldıgını biliyorum. Belki en basında yapsaydım bu gitmeyi,yıkılısını göremeyecektim... İyi ki de sabretmisim....

Ne guzel iste.. Pismanlik yoksa sorun da yok.. Hayat tecrubesi demek lazim.. Bence de kendinizi dusunun biraz..

oğlumun yanında hep mutlu bir aileydik.o anlamasın üzülmesin diye onun yanında hiç konuşmadık bu konuları.hiç birsey hissettirmedim ona.biz hiç kavga etmedik zaten.hep sakin konuştuk.ilk öğrendiğimde bile bağıramadım ona.oğlum var diye sustum.kadını buldum.konuştum.ağır hakaretler ettim.karşımda ağladı.güçlü değilim.oğlum için dayanmaya çalışıyorum ama ne kadar.hattımı kırıp attım.oğlum teyzem özlemiş ama babam da özler bizi diyor.yanıt veremiyorum.

canımallah yardım etsin çok zor bi durum..seni en iyi ben anlarım çünkü bu yaşanılanlardan dahas ağırını yaşadım....bu yaşadıklarının bin beterini yaşadım..ama benim takıldığım konu şu seni aldatan o adama bağırmayıp o kadını bulup ona hakeret etmen doğrumu sence biz kadınlar benim kocam yapmaz off öbürküler kötü kadın...o kadında tek başına yapmadı herhalde bunu eşinle bereber yaptı ve ikisi aldattı seni..kızacaksan bağıracaksan ikisinede bağır...KADINLAR kötü erkekler aman erkektir şıllık baştan çıkardı mantığını kabul etmiyorum edemiyorum bende bunu yaşadım ve ben o0 kadından son DELİ GİBİ 'AŞIK' olduğum adama kızdım....beni yalanlarıyla kandırdığı için gözlerime bakarken seviyorum derken onu isteiği için.....hadi o kadın 'el' o sahış ise benim namusumdu....burda kadından evvel adama kızılmalı diye düşünüyorum..ve bende o sahısı hala çok seviyorum..ama BİTTİ iste tercihini yaptı ve çok mutlu:ssz::5:

herşeyde ondan iz var.almadım birşey.gücüm yoktu birşey toplamaya.sonra da gerek yok dedim.tehdit değil.bırakmayacak mışım.seviyormuş.pişmanmış.oğlum yanımda.niye teyzeme geldik diyor.teyzen bizi özlemiş diyebildim sadece.

canım uzuldum gercekten ama kalbının sesını dınle ve bır cocugun oldugunu unutma zor bır durum daha hersey cok sıcak ofkeyle oturup zararla kalkma dogru bıldıgın seyı bızden daha ıyı bılırsın onu yap herkeste olan sey bu erkeklerı hıc anlamıyorum deger verırsın sımarırlar

canım uzuldum gercekten ama kalbının sesını dınle ve bır cocugun oldugunu unutma zor bır durum daha hersey cok sıcak ofkeyle oturup zararla kalkma dogru bıldıgın seyı bızden daha ıyı bılırsın onu yap herkeste olan sey bu erkeklerı hıc anlamıyorum deger verırsın sımarırlar

kalbın sana dogru yolu gosterecektır

meraba canım konuyu ourken istemsiz aktı gözyaşlarım üzüldüm benimde başıma gelse ne yapardım diye düşündüm neyapardım bilmiyorum ama senin kadar güçlü olamıcamı çok iyi biliyorum rabbim kimseya yaşatmasın bu derdi öyle acı ki ömrünü verdiğin adamın seni hiçe sayıp başkalarında araması mutluluğu huzuru aşkı allah ıslah etsin böylelerini son durum ne bilmiyorum ama çok merak ediyorum

Back
X