• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bittim ve gidiyorum

Aynur, sakın böyle yorumlar yapıp üzmeyin kendinizi..
Hasta olmasının ve bugunlerdeki düzenindeki değişiklikten kaynaklanıyordur öyle davranması.Size değildir tavrı.

Elbet daha fazla anlayacağı zamanlar gelecek ve size sitem edeceği anlar olacaktır.
Siz elinizden geleni yapın.Sıkıştığınız zaman iyi bir çocuk terapistine götürün.

Zamanla alışacaktır..Evladınızla ilgilenirken kendinizi unutmayın.Sizin sağlığınız evladınızdan önce gelir.
Siz ruh olarak iyi olmazsanız evladınıza bakamazsınız, sağlıklı olarak düşünemezsiniz.

Canım haklısın ama alışık değilim ben onun hasta hallerine. Hiç hasta olmazdı ki benim paşam. Pedagoga getireceğim en kısa zamanda. Saol canım.

Kayinvalidenizi , insanligindan, vicdanindan, dogru kararindan dolayi tebrik ediyorum.
Sakin kendinizi ezilmis, bitmis, yenik görmeyin.
Aslinda siz esinizi bir anda ezebilecek, hayatin kacbucak oldugunu gösterebilecek kadar güclüsünüz.
Bu gücüde esinizin ailesinden aliyorsunuz.
Simdilik hicbir karar vermeyin.
Birakin zaman sizi ve düsüncelerinizi toplasin.
Önce kendinizi düsünün ve toparlayin, sonrada biricik yavrunuzu düsünün.
Dilerim bu sinaviniz burada bitmistir ve ALLAH bu evlilikte ki gösterdiginiz sabir ve sukun icin hakkinizda en hayirlisini verir.

Kayinvalidenizi , insanligindan, vicdanindan, dogru kararindan dolayi tebrik ediyorum.
Sakin kendinizi ezilmis, bitmis, yenik görmeyin.
Aslinda siz esinizi bir anda ezebilecek, hayatin kacbucak oldugunu gösterebilecek kadar güclüsünüz.
Bu gücüde esinizin ailesinden aliyorsunuz.
Simdilik hicbir karar vermeyin.
Birakin zaman sizi ve düsüncelerinizi toplasin.
Önce kendinizi düsünün ve toparlayin, sonrada biricik yavrunuzu düsünün.
Dilerim bu sinaviniz burada bitmistir ve ALLAH bu evlilikte ki gösterdiginiz sabir ve sukun icin hakkinizda en hayirlisini verir.

Tesekkür ederim cok saolun.

kayınvalıdeni tebrık edıyorum ellerınden yanaklarından opesım geldı hakkanıyetlı ınsanlarmıs allah korkuları varmıs helal olsun şerefleri var:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Kayınvalidem ve kayınpederim her daim benim yanımda oldular. Kendi evlatları icin ''sileriz onu'' dediler. Yapmaları degil bunu demeleri bile beni cok mutlu etti. Ama benim icin evlatlarını silmelerini asla istemem. Ne olursa olsun anne ve babası. Ben bu durum icin ne benim yanımda olun nede onun. Biz bunu halledelim dedim. Olması gereken de bu zaten. Ve bosanmak en dogru olanı sanırım. Hem oglum hem benim icin bundan iyi karar göremiyorum.

Kayınvalidem ve kayınpederim her daim benim yanımda oldular. Kendi evlatları icin ''sileriz onu'' dediler. Yapmaları degil bunu demeleri bile beni cok mutlu etti. Ama benim icin evlatlarını silmelerini asla istemem. Ne olursa olsun anne ve babası. Ben bu durum icin ne benim yanımda olun nede onun. Biz bunu halledelim dedim. Olması gereken de bu zaten. Ve bosanmak en dogru olanı sanırım. Hem oglum hem benim icin bundan iyi karar göremiyorum.

canım konunun takıpcısıyimm..

Allah yar ve yardımcın olsun

neye karar verdın son durum nedırr

canım konunun takıpcısıyimm..

Allah yar ve yardımcın olsun

neye karar verdın son durum nedırr

Canım tam fikir olusmadı henüz kafamda. Zamana bıraktım biraz daha. Ama simdiki düsüncem bosanmaktan yana. Yani bana en mantıklı karar bu gibi geliyor suan. Ama yine de kafam da soru isaretleri var.

Son düzenleme:
Canım tam fikir olusmadı henüz kafamda. Zamana bıraktım biraz daha. Ama simdiki düsüncem bosanmaktan yana. Yani bana en mantıklı karar bu gibi geliyor suan. Ama yine de kafam da soru isaretleri var.

canım benım anladım :(

su an tüm samimiyetimle yazıyorumm

RABBİM ÖYLE BÜYÜK Kİ eminim senın ve yavrun hakkında hayırlı olanını nasip edıcekk...,

çok üzülüyorum yaa durumunaa ..üstelik oğlun hep babasını soruyorya..başlıyorum ağlamayaa tutamıyorum kenımıı

kenımı sneın yerıne koyuyorum oglum baan babasını sordu an içim cız eder

ALLAH SANA SABIRLAR IHSAN ETSIN
ve unutma RABBİM kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş ....

canım benım anladım :(

su an tüm samimiyetimle yazıyorumm

RABBİM ÖYLE BÜYÜK Kİ eminim senın ve yavrun hakkında hayırlı olanını nasip edıcekk...,

çok üzülüyorum yaa durumunaa ..üstelik oğlun hep babasını soruyorya..başlıyorum ağlamayaa tutamıyorum kenımıı

kenımı sneın yerıne koyuyorum oglum baan babasını sordu an içim cız eder

ALLAH SANA SABIRLAR IHSAN ETSIN
ve unutma RABBİM kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş ....

Evet canım bir de 2 gündür hasta yavrum. Bana da soguk davranmaya basladı biraz. Kendime degil de onun icinde bulundugu duruma cok üzülüyorum. Bir yanı eksik büyüsün istemiyorum. Dayanamıyorum o hasta olunca. Baba diyor baska birsey demiyor. Dün gördü babasını. Ben odadaydım gitmedim iceri yanlarına. Ablam diyor bi saniye inmedi kucagından. Elini sıkıca tutup sakın gitme baba diyormus. Yavrum uyuyunca gidebildi ancak.

Evet canım bir de 2 gündür hasta yavrum. Bana da soguk davranmaya basladı biraz. Kendime degil de onun icinde bulundugu duruma cok üzülüyorum. Bir yanı eksik büyüsün istemiyorum. Dayanamıyorum o hasta olunca. Baba diyor baska birsey demiyor. Dün gördü babasını. Ben odadaydım gitmedim iceri yanlarına. Ablam diyor bi saniye inmedi kucagından. Elini sıkıca tutup sakın gitme baba diyormus. Yavrum uyuyunca gidebildi ancak.

:14::14::14::14:

canım gercekten çok kötü oluyorum ben evlat dendımı
canım benım yaa yavrum benım babaısnı özlemekten hasta olduu kıyamma yaa içine ata ata minicik bedenı hasta oldu

:14::14:

ya gercekten dayanamıyoum yaa sua na ogluma bakıyorum tv izliyorr senın durumda oldugumu dusunuyorumdaa içim daralıyorr ağlamaklı oluyorumm...

rabbım sabırlar versın sna canım benım ınankı cok ıcten söylyuorum ...

egerki elimden bırsey gelırse seve seve yaparım..ne bıleyım konusmaya ıhtıyacın oldugu her ana unutma benı tanımasan bılee bneım kapım her daim açık sana ve burdakı yardıma ıhtıyacı olan herkese...

maddi durumum yok :(
ama manevi olarak cok zengınım her sekılde yardım ederım ..dinlerim, senınle aglarımm...elimden ne gelıyorsaa..unutmaa özel mesaj atman yeterlı bana canımm

:14::14::14::14:

canım gercekten çok kötü oluyorum ben evlat dendımı
canım benım yaa yavrum benım babaısnı özlemekten hasta olduu kıyamma yaa içine ata ata minicik bedenı hasta oldu

:14::14:

ya gercekten dayanamıyoum yaa sua na ogluma bakıyorum tv izliyorr senın durumda oldugumu dusunuyorumdaa içim daralıyorr ağlamaklı oluyorumm...

rabbım sabırlar versın sna canım benım ınankı cok ıcten söylyuorum ...

egerki elimden bırsey gelırse seve seve yaparım..ne bıleyım konusmaya ıhtıyacın oldugu her ana unutma benı tanımasan bılee bneım kapım her daim açık sana ve burdakı yardıma ıhtıyacı olan herkese...

maddi durumum yok :(
ama manevi olarak cok zengınım her sekılde yardım ederım ..dinlerim, senınle aglarımm...elimden ne gelıyorsaa..unutmaa özel mesaj atman yeterlı bana canımm

Canım benim cok saol. Ne kadar iyisin. İnanıyorum canım ictenligine. Öyle ihtiyacım var ki icten bir sohbete,arkadasa,dosta... Allah evladını sana ve esine bagıslasın. Cocuk söz konusu oldu mu bende hic dayanamam. O yüzden kafa karısıklıgı yasıyorum zaten genel olarak. Zaman ne gösterecek bilmiyorum ama evladım daha kötü olursa dayanamam...

canım benım bak egerkı cok sıkılır daralırsan "alo153" ara

esinbanu adlı kardesım bana bu noyu önerdıı

derdını dınlıyormuss.yardımcı oluyormuss

dun aradım 3 kez çaldı ama tırstım kapattım:18::18:

ara bır ıstersen belkı ferahlarsın

ve tamamen ücretsizmişş:34:

Son düzenleme:
canım benım bak egerkı cok sıkılır daralırsan "alo153" ara

esinbanu adlı kardesım bana bu noyu önerdıı

derdını dınlıyormuss.yardımcı oluyormuss

dun aradım 3 kez çaldı ama tırstım kapattım:18::18:

ara bır ıstersen belkı ferahlarsın

ve tamamen ücretsizmişş:34:

Canım ben özel mesaj gönderemiyor musum henüz. Sana en kısa zaman da yanıt verecegim canım. O hattı aramak istemiyorum ya. Kendi durumum o kadar vahim degil. Sadece oglumu düsünüyorum suan....

Canım ben özel mesaj gönderemiyor musum henüz. Sana en kısa zaman da yanıt verecegim canım. O hattı aramak istemiyorum ya. Kendi durumum o kadar vahim degil. Sadece oglumu düsünüyorum suan....

tmm canım ben bırazcıkta olsa rahatlarsın dıye tavsıye etmıstım ..:34:

ama henuz bende aramadım acıkcasıı:37:

.....

su an nerdesın canım ablanlardamısın hala ne yapıyorsun..oglun nasıl oldu ..ve eşin nerde ne durumdaa:26::26:

cokmu sordum yaff:27::27:

Son düzenleme:
tmm canım ben bırazcıkta olsa rahatlarsın dıye tavsıye etmıstım ..:34:

ama henuz bende aramadım acıkcasıı:37:

.....

su an nerdesın canım ablanlardamısın hala ne yapıyorsun..oglun nasıl oldu ..ve eşin nerde ne durumdaa:26::26:

cokmu sordum yaff:27::27:

Canım ablamdayım. Oglum oyuncaklarıyla oynuyor. Birsey yediremedim bugün. Biraz sonra yine deneyecegim bakalım. Esim evdeymis,isi bırakmıs demistim ya dogruymus. Orada calısan ablayla konustum. Gelmiyor canım dedi. Son durumlarından da haberdar degilim. Bi dün geldi oglumu gördü gitti. O zaman ben görmedim zaten. Görmek bile istemedim. İcimde cok büyük bir sogukluk var. Bilemiyorum canım. Hayırlısını istiyorum.

Canım ablamdayım. Oglum oyuncaklarıyla oynuyor. Birsey yediremedim bugün. Biraz sonra yine deneyecegim bakalım. Esim evdeymis,isi bırakmıs demistim ya dogruymus. Orada calısan ablayla konustum. Gelmiyor canım dedi. Son durumlarından da haberdar degilim. Bi dün geldi oglumu gördü gitti. O zaman ben görmedim zaten. Görmek bile istemedim. İcimde cok büyük bir sogukluk var. Bilemiyorum canım. Hayırlısını istiyorum.

canım benım şu an senı benden başkası anlayamaz yanı aynlış anlaşılmasın en ıyı sekıllde anlayamaz ...

çünkü bende eşimden cok sogudumm

ama sneın adına sevındım en azından kafanı toparlayabılecegın bır kapın var ablandasın
düşünüyorsun gönlunce
evladınlasın
ama ben yıne her akşam suratını gormek zorundayım ona yemek yapmak zorumdayım

daralıyorum eve geldıgınde x (eşim dmeek istemiyorum artık içimden gelmiyor)

keşke benımd egıdecek bır yerım olsa babamlar bır alt katımda...

annem tatılde ,,kız kardesımde benım sorunlarımla ugrasacak ve dertlesecek yaşta degıl kendı alemınde

abım desen guzel bır yuvası var asla yanına gıdemem..
zaten abımın eşi benım eşimin kız kardesı :(

Son düzenleme:
canım benım şu an senı benden başkası anlayamaz yanı aynlış anlaşılmasın en ıyı sekıllde anlayamaz ...

ama sneın adına sevındım en azından kafanı toparlayabılecegın bır kapın var ablandasın
düşünüyorsun gönlunce
evladınlasın

annem tatılde ,,kız kardesımde benım sorunlarımla ugrasacak ve dertlesecek yaşta degıl kendı almeınde

Canın sorun ne peki? Niye sogudun esinden böyle? Elimden geldigince bende sana yardım etmek isterim.

düşünüyorsun gönlunce
evladınlasın

annem tatılde ,,kız kardesımde benım sorunlarımla ugrasacak ve dertlesecek yaşta degıl kendı alemınde

İstersen özel mesaj at canım

Canın sorun ne peki? Niye sogudun esinden böyle? Elimden geldigince bende sana yardım etmek isterim.

nerden başlıyayımkı

sorumsuz...umursamaz evlatlarına bır sutu alamyı bile cok görür

eve 2.5 ay oldu yaa dile kolay ekmek almadı

ve 2 gun önce benı babama sıkayet ettı durduk yere asagı ındı hakkımda attı tuttu ama umdugunu bulamadı bbabam ilk defa arkamdaydıı ..

yapıyor yapıyor sonrada özürler yağdırıyorr..

artık bıktım yaa 2 gun iyisek 3 gun kavgalıyızz

bıktım artık yaaa

zaten konu açmıstım "mantıklı düşünemiyorum:(" diyee

offf aman benı bosver yaaa alıştım ben artık

ama kararlıyım bu kez hıcc bır sey gelmıyor ıcımden ne halı varsa gorsun boşanmak ısıtoyurm ama ailem cok katıı
bana böle hokkalı bır sebebp lazım :(

nerden başlıyayımkı

sorumsuz...umursamaz evlatlarına bır sutu alamyı bile cok görür

eve 2.5 ay oldu yaa dile kolay ekmek almadı

ve 2 gun önce benı babama sıkayet ettı durduk yere asagı ındı hakkımda attı tuttu ama umdugunu bulamadı bbabam ilk defa arkamdaydıı ..

yapıyor yapıyor sonrada özürler yağdırıyorr..

artık bıktım yaa 2 gun iyisek 3 gun kavgalıyızz

bıktım artık yaaa

zaten konu açmıstım "mantıklı düşünemiyorum:(" diyee

offf aman benı bosver yaaa alıştım ben artık

ama kararlıyım bu kez hıcc bır sey gelmıyor ıcımden ne halı varsa gorsun boşanmak ısıtoyurm ama ailem cok katıı
bana böle hokkalı bır sebebp lazım :(

Canım benim ya. Calısıyor mu? Maddi durumu iyi degilmi ki eve ekmek almıyor,cocuguna süt parası bırakmıyor. Ne zamandır böyle sorumsuz?

Canım benim ya. Calısıyor mu? Maddi durumu iyi degilmi ki eve ekmek almıyor,cocuguna süt parası bırakmıyor. Ne zamandır böyle sorumsuz?

çalışıyor gecelere kadar

benım hıcbır masrafım yokkı yetıstıremıcek olsun

böle bır lüksü yok

4 yıldır evlıyım ılk 1.5 yıl kaynanayla oturdum her ay maas kayınbabaya verılırdı

evı ayırdım zor zekat

bu kezde beyfendı eve bakamadı alıstı baba sırtındn gecınmeyı

sımdıde babama guvenıyor kendısı ıste

nasılsa babsı alır ekmegını vs gıbılerınden dusunuyorr

gercekten de ölee hep babam verdı bana ekmegı sebzeyıı

ben konustuu eşimle kımseden bırsey ıstemıyorum ekmegımı de ben alırım bana para ver dedım

ben alıırım tmm dedı daha alacak daha alacak :(

dün akşam sebze almıss

ya onu bıle beceremıyor hepsi çürük çarıkk

Back
X