• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bittim ve gidiyorum

çalışıyor gecelere kadar

benım hıcbır masrafım yokkı yetıstıremıcek olsun

böle bır lüksü yok

4 yıldır evlıyım ılk 1.5 yıl kaynanayla oturdum her ay maas kayınbabaya verılırdı

evı ayırdım zor zekat

bu kezde beyfendı eve bakamadı alıstı baba sırtındn gecınmeyı

sımdıde babama guvenıyor kendısı ıste

nasılsa babsı alır ekmegını vs gıbılerınden dusunuyorr

gercekten de ölee hep babam verdı bana ekmegı sebzeyıı

ben konustuu eşimle kımseden bırsey ıstemıyorum ekmegımı de ben alırım bana para ver dedım

ben alıırım tmm dedı daha alacak daha alacak :(

dün akşam sebze almıss

ya onu bıle beceremıyor hepsi çürük çarıkk

Konunu okudum. Süpheleniyorum demissin. Hala var mı o süphe? Ne oldu o kız. Yine gidiyor mu oraya?

Konunu okudum. Süpheleniyorum demissin. Hala var mı o süphe? Ne oldu o kız. Yine gidiyor mu oraya?

4 gundur 8:30 da gelıyor eve gıttıgını sanmıyorum ama artık derdım o degıl ne halı varsa gorsun ısterse de aldatsın ıcım hıc acımazz

ama sadece 4 yıl emek verdım ona yanarımm

yoksa umrumda degıll

4 gundur 8:30 da gelıyor eve gıttıgını sanmıyorum ama artık derdım o degıl ne halı varsa gorsun ısterse de aldatsın ıcım hıc acımazz

ama sadece 4 yıl emek verdım ona yanarımm

yoksa umrumda degıll

Canım benim öyle deme. 4 yıl kolay mı hic. Benden farklı durumun yokmus. Biz zaten kendimizi düsünmüyoruz. Evlatlarımızı düsünüyoruz. Ama lütfen dayan. Hemen bosanma. Sonucta sadece süphe bunlar. Bu ara esinle vakit gecirmek istedigini söyle ona. Ne bilim biraz yakınlas...

Cocugum bana yanasmıyor kızlar. Neden olabilir? Oglum gel yanıma diyorum teyzesine gidiyor. Yanımdan, dizimden ayrılmayan cocuk bugün yanasmıyor bana. Yemek yedirecektim teyzem yedirsin diyor. Kimseden yemek yemezdi o ya....

söylenecek pek bişey de yok aslında.. yazılabilecek herşeyi yazmış arkadaşlar.. ben sadece seni asaletinden dolayı tebrik etmek istiyorum.. senin durumundaki biçok kadın direk diğer kadını suçlayıp kocasını aklayıp paklıyor buna dayanamıyorum.. sen gerçekten çok asil , çok erdemli bi kadınsın.. son derece onurlusun.. en doğru kararı vereceksindir.. sadece dua edebilirim senin için için, yavrun için.. umarım çok güzel yarınlarınız olur.. allah verdiğin kararlardan utandırmasın, hep seninle olsun..

söylenecek pek bişey de yok aslında.. yazılabilecek herşeyi yazmış arkadaşlar.. ben sadece seni asaletinden dolayı tebrik etmek istiyorum.. senin durumundaki biçok kadın direk diğer kadını suçlayıp kocasını aklayıp paklıyor buna dayanamıyorum.. sen gerçekten çok asil , çok erdemli bi kadınsın.. son derece onurlusun.. en doğru kararı vereceksindir.. sadece dua edebilirim senin için için, yavrun için.. umarım çok güzel yarınlarınız olur.. allah verdiğin kararlardan utandırmasın, hep seninle olsun..

Canım benim cok tesekkür ederim bu güzel yorumun icin. Rabbim hepimizin yanında olsun insallah.

yavrun evinize gitmediğiniz için seni içten içe suçluyor.. küsmüş sana.. bi de böyle deniyor.. belki böyle evimize götürür annem beni diye düşünüyor.. bi pedagogla görüş cnm, sana yol göstersin, benim sadece teorikte az bi bilgim var çocuk psikolojisi hakkında..

yavrun evinize gitmediğiniz için seni içten içe suçluyor.. küsmüş sana.. bi de böyle deniyor.. belki böyle evimize götürür annem beni diye düşünüyor.. bi pedagogla görüş cnm, sana yol göstersin, benim sadece teorikte az bi bilgim var çocuk psikolojisi hakkında..

Evet bir pedagogla görüsecegim. Aklımdaydı zaten bu da düsünmekten fırsat bulamıyorum ki. Zorla kucagıma aldım,sen bana küstün mü,gezmeye gidelim,dondurma alalım diyorum. Yok diyor. Of ooofff. Neden yavruma olmak zorunda olan. Ben cekmeye razıyım bu acıyı,tasımaya razıyım bu yükü. Ama cocuguma dayanamam ya. Acaba babasına mı göndersem bir iki gün. Bilemiyorum ya

babasına gönderirsen ortada gerçekten bir sorun olduğunu sezebilir çocuk.. gerçi bilemedim şimdi, iyi de gelebilir.. bir bilene sormak lazım, çok hassas konular.. çok takma kafana canım, paşanın çooook güçlü bi annesi var, bu durumu en az zararla atlatacaktır.. bak canım ben annesi babası çocuklar perişan olmasın diye evliliğini sürdürmüş bi ebeveynin kızıyım.. annem bizim için katlanmış, sürdürmüş falan filan.. şimdi diyorum ki keşke boşansalardı biz çocukken.. keşke ikisi de ayrı ayrı mutlu olsalardı.. bi çocuk için annesinin / babasının gözlerinde mutsuzluk, yılgınlık, yorgunluk, pişmanlık görmek dünyanın en çekilmez kahrı.. elinden bişey de gelmiyor.. eğer evliliğini sürdürme kararı alırsan bunu çocuğun için değil kendin için yap.. eğer affedersen , geçmişe sünger çekmeyi becerirsen, eşinin pişmanliğina inanır, ona tekrar güvenirsen devam et.. ama affedemiyor olursan çocuğun için sürdürme.. bi çocuğa en iyi gelecek şey annesinin gözlerindeki mutluluk ve yaşama sevincidir..

babasına gönderirsen ortada gerçekten bir sorun olduğunu sezebilir çocuk.. gerçi bilemedim şimdi, iyi de gelebilir.. bir bilene sormak lazım, çok hassas konular.. çok takma kafana canım, paşanın çooook güçlü bi annesi var, bu durumu en az zararla atlatacaktır.. bak canım ben annesi babası çocuklar perişan olmasın diye evliliğini sürdürmüş bi ebeveynin kızıyım.. annem bizim için katlanmış, sürdürmüş falan filan.. şimdi diyorum ki keşke boşansalardı biz çocukken.. keşke ikisi de ayrı ayrı mutlu olsalardı.. bi çocuk için annesinin / babasının gözlerinde mutsuzluk, yılgınlık, yorgunluk, pişmanlık görmek dünyanın en çekilmez kahrı.. elinden bişey de gelmiyor.. eğer evliliğini sürdürme kararı alırsan bunu çocuğun için değil kendin için yap.. eğer affedersen , geçmişe sünger çekmeyi becerirsen, eşinin pişmanliğina inanır, ona tekrar güvenirsen devam et.. ama affedemiyor olursan çocuğun için sürdürme.. bi çocuğa en iyi gelecek şey annesinin gözlerindeki mutluluk ve yaşama sevincidir..

Esime dönersem bu cocugum icin olmayacak zaten. Ama bu sürecte cocuguma nasıl davranıcam. Anlıyor herseyi. Ne yapsam bilemedim. Ben herseysiz olurum hayatta ama cocugum olmadan ''ben'' diye birsey olmaz. Tesekkür ederim canım sana.

ne çok kırılıyoruz değil mi şu hayatta.. ben de öylesine yorgunum ki.. seni tam olarak anlayamam, anne değilim.. ama anne olmak en büyük arzum.. alakasız bulabilirsin ama candan erçetinin vakit varken şarkısını bi dinle son ses.. iyi gelecektir..

Bu zamana kadar hep konuşmayı denemişsin sonunda dayanamayıp terk etmişsin. Aslında en başında yapman gereken hareket buydu, gözünü korkutup kaybetme korkusunu yaşatmalıydın. Kaybetme korkusunu daha şimdi yaşıyor bence biraz daha burnunu sürttür sonra geri dön derim. Şu an bu mesajı yazarken senin yerine koymuyorum kendimi çünkü şuanda bekarım senin yerine koysam belki daha acımasız olabilirdim, sadece biraz sağduyulu olmaya çalışıyorum. Dediğim gibi kaybetme korkusunu iyice yaşat sonra çek karşına kendince şartlar koy hatta çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışmıyorsan bir an önce iş bul ,kendi ayaklarının üzerinde durabileceğini ispat et. Bak ozaman daha korkacak sıkı sıkıya yuvasına bağlanacaktır. Allah yardımcın olsun canım umarım doğru kararı verirsin...

ne çok kırılıyoruz değil mi şu hayatta.. ben de öylesine yorgunum ki.. seni tam olarak anlayamam, anne değilim.. ama anne olmak en büyük arzum.. alakasız bulabilirsin ama candan erçetinin vakit varken şarkısını bi dinle son ses.. iyi gelecektir..

Dinliyorum suan canım tesekkür ederim. Allah sanada anne olmayı nasip etsin.

siz bitirememişsiniz istediğiniz kadar kendinizi suçlayıp bitti diyin.bitmemiş bitecek olsaydı o ilişki sürerken biterdi.sizin ki şimdilik bir tavır.evden hiç birşey almadan gidilir mi???adam bitti o kadın diyor siz adamı terk ediyorsunuz geç kalmışsınız ama çokta muhim değil nede olsa o sizi ikna etmenin yolunu bulur.umarım bundan sonra huzurla geçinirsiniz.

siz bitirememişsiniz istediğiniz kadar kendinizi suçlayıp bitti diyin.bitmemiş bitecek olsaydı o ilişki sürerken biterdi.sizin ki şimdilik bir tavır.evden hiç birşey almadan gidilir mi???adam bitti o kadın diyor siz adamı terk ediyorsunuz geç kalmışsınız ama çokta muhim değil nede olsa o sizi ikna etmenin yolunu bulur.umarım bundan sonra huzurla geçinirsiniz.

O an esya toplayacak vs halim yoktu. Kimsenin sözüyle ikna olmam canım benim. Kendim istersem geri dönerim ona. O istedi diye değil. Ayrıca hic öyle bir istek yok icimde. Sadece oglumu düsünüyorum suan. Oglumun psikolojisi,saglıgı,huzuru herseyden önemli benim icin.

Cocugum bana yanasmıyor kızlar. Neden olabilir? Oglum gel yanıma diyorum teyzesine gidiyor. Yanımdan, dizimden ayrılmayan cocuk bugün yanasmıyor bana. Yemek yedirecektim teyzem yedirsin diyor. Kimseden yemek yemezdi o ya....

çocuktur nazlanıyor.daha bu sabah evden çıktınız teyzeyi gördü şımardı bunun altında başka nedenler aramayın.

orayı kaçırmışım demek ki.sıkılmıştır kendi düzenini istiyordur.dışarda gezdirin kafası dağılsın sizinde onunda.umarım düşündüğün gibi istediğin gibi olur sonunuz.hayırlısı ile tabi.

2 gündür hasta cocugum. Bugün zaten benimle alakası yok. Yemek yemiyor. Dogal olarak etkileniyor kuzum. Dısarı cıkmıyor benimle gelmiyor... Bilemiyorum ya

Ben ne cok hata yapmısım meger
Gözüm kapalı bakmışım meger
Yıllar gecmis ben say mısım meger
Dostum sanıp aldanmısım meger
Yıllarca sürer sanmısım meger
Bosa kalbimi acmısım meger
Vakit kaybıydı diyemem amma
Sen hic dostum olmamıssın meger

Olsun varsın pisman degilim
Biraz üzüldüm hepsi bu

Aglamam artık gidenlere
Aglamam artık bitenlere