Bittimm ben çeki yanlış yazdım ne olur bakın

Hiç sıkıntı stres yapma canım keşide yeri flan en basit şey bankalar için paraf attırmışssın gerisi önemli değil emin ol sürekli eline çek gelen çek çıkışı yapan birisi olarak neler gördü bu gözler düzeltme yapılan yerde neresi olursa olsun paraf varsa problem yok

üzerine paraf atmışsan sıkıntı olacağını sanmam. Sonuç olarak çeki istediğin şehirde bozdurabilirsin. Belki 3-5 lira bi masraf alırlar. Ama öyle bitip tükeneceğin bi durum yok rahat ol lütfen

Merak ettim, bir sıkıntı oldu mu Kelebek bu hatadan dolayı?
Valla dün çek müşterinin eline ulaşmış olmalı, oda hemen kullanacaktı bankaya verecekti kredi kullanımı için . Şİmdilik bize gelen kötü bir haber yok çok şükür. Eğer bi sıkıntı olsaydı şimdiye kadar ortaya çıkardı diye düşünüyorum inşallah bir şey olmaz ya

paraf atıldıysa sıkıntı olmaz bende tarihi yanlış yazmıştım düzelttik parafladık.

Geçmiş olsun bir sıkıntı çıkmamış sanırım... Yalnız böyle durumlarla karşılaşırsanız bir dahaki sefere yalnızca yanlış yapılan yerin üstüne altındaki yazı okunacak şekilde bir çizgi atıp yanına doğrusunu yazıp paraflayın. Bu tarz resmi evraklarda ve işlerde karalama olmaz yalnızca altındaki yazı olunacak şekilde üzeri çizilir.

Tesekkür ederim. Zaten öyle yaptık, karalama değil üstünü çizip doğru şehri yazdık yanına da imza atıldı geçerli sayıldı sanırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…