- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.694
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Canım gözün aydın herşey gönlünüzce olsun evladinla çok mutlu olunSelam hanımlar bitti bitti boşandım o kadar rahatladım ki üstümden yük kalktı ben tam düştüğüm noktada burayı keşfettim çok iyi geldi bana burası . Yüzüne bile bakmadım nefret bile edemiyorum artık hicbirsey kalmamış içimdeGünlerce ağladım çocuğum ne olacak dedim kendimi bitirdim ama güneş artık bizim icin doğacak evladımla çok şükür ayrı ev açıp dava açıp tekrardan barışanlardan olmadım hayırlısı böyleymiş bitti haberdar etmek istedim sizi de
Anlaşmalıya döndü darp raporum olduğu icin korktu çok ceza alacağını anladı geri çark etti siz açtınız mı davayıHayırlı olsun geri anlaşmalıya döndü o zaman çabuk bittiğine göre bakalım bizimki ne olacak
Çok teşekkür ederim sizin için de öyle biliyorum konularınızı evlatlarımızla çok güzel geleceğimiz olsunÇok güzel
Güzel günler görün inşaallah yavrunuz ile....
Mutluluklar sizinle olsun
Yüzünüz hep gülsün herkesin hakkında hayırlısı olsun umut dolu güzel günler sağlıkla sizi bekliyor :)Selam hanımlar bitti bitti boşandım o kadar rahatladım ki üstümden yük kalktı ben tam düştüğüm noktada burayı keşfettim çok iyi geldi bana burası . Yüzüne bile bakmadım nefret bile edemiyorum artık hicbirsey kalmamış içimdeGünlerce ağladım çocuğum ne olacak dedim kendimi bitirdim ama güneş artık bizim icin doğacak evladımla çok şükür ayrı ev açıp dava açıp tekrardan barışanlardan olmadım hayırlısı böyleymiş bitti haberdar etmek istedim sizi de
Amin canım amin senin için de güzel olacak herseyÇok sevindimben de boşandım diye bir konu başlığı açacagim :) bundan sonrası kızın ve senin için çok güzel olsun inşallah
Çok teşekkür ederimÇok mutlu ol S Sunshine232 :))
Aslında çok da cesur değildim uzun zaman siddete maruz kalıp verdiğim bir karar oldu ama yine de bitti şükürler olsun kiKonunuzu bilmiyorum ama çok cesurca bir karar vermişsiniz tebrik ederim dirayetiniz ve kararlılığınız için.
Yeni hayatında mutluluklar dilerim geçmiş olsun.Mutlaka biraz için burkulmustur insanız hayal kırıklığı üzer insanı ama inşallah her şey gönlünce olsunSelam hanımlar bitti bitti boşandım o kadar rahatladım ki üstümden yük kalktı ben tam düştüğüm noktada burayı keşfettim çok iyi geldi bana burası . Yüzüne bile bakmadım nefret bile edemiyorum artık hicbirsey kalmamış içimdeGünlerce ağladım çocuğum ne olacak dedim kendimi bitirdim ama güneş artık bizim icin doğacak evladımla çok şükür ayrı ev açıp dava açıp tekrardan barışanlardan olmadım hayırlısı böyleymiş bitti haberdar etmek istedim sizi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?