- 30 Aralık 2009
- 23.951
- 96.586
- 1.123
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Ah inşaallah canım benim inşallahÇok teşekkür ederim sizin için de öyle biliyorum konularınızı evlatlarımızla çok güzel geleceğimiz olsun
Tabiki burkuldu ama o özgürlüğüne kavuşma hissimin önüne de geçemedi çocuğum icin endişelerim hala devam ediyor umarım çok fazla hissetmez boşanmış bir ailenin çocuğu olmayıYeni hayatında mutluluklar dilerim geçmiş olsun.Mutlaka biraz için burkulmustur insanız hayal kırıklığı üzer insanı ama inşallah her şey gönlünce olsun
Hicbirsey olmamış gibi telefonuna baktı oyalandı öyleBoşanmadan sonra ne yaptı o şeref yoksunu ?
Herseyi ikiye bölüştük uzamasın diye tazminat vs almadımHadi gözünüz aydın geç de olsa bi karar verip başarıyla uyguladiniz. Ne şartlarda boşandiniz araba, altınlar?
Her şey gönlünce olsun her şeyin hayırlısı olsun canımSelam hanımlar bitti bitti boşandım o kadar rahatladım ki üstümden yük kalktı ben tam düştüğüm noktada burayı keşfettim çok iyi geldi bana burası . Yüzüne bile bakmadım nefret bile edemiyorum artık hicbirsey kalmamış içimdeGünlerce ağladım çocuğum ne olacak dedim kendimi bitirdim ama güneş artık bizim icin doğacak evladımla çok şükür ayrı ev açıp dava açıp tekrardan barışanlardan olmadım hayırlısı böyleymiş bitti haberdar etmek istedim sizi de
Umarım gelecek hayatınızda yavrunuzla çok mutlu olursunuzSelam hanımlar bitti bitti boşandım o kadar rahatladım ki üstümden yük kalktı ben tam düştüğüm noktada burayı keşfettim çok iyi geldi bana burası . Yüzüne bile bakmadım nefret bile edemiyorum artık hicbirsey kalmamış içimdeGünlerce ağladım çocuğum ne olacak dedim kendimi bitirdim ama güneş artık bizim icin doğacak evladımla çok şükür ayrı ev açıp dava açıp tekrardan barışanlardan olmadım hayırlısı böyleymiş bitti haberdar etmek istedim sizi de
Allah yardımcınız olsunSelam hanımlar bitti bitti boşandım o kadar rahatladım ki üstümden yük kalktı ben tam düştüğüm noktada burayı keşfettim çok iyi geldi bana burası . Yüzüne bile bakmadım nefret bile edemiyorum artık hicbirsey kalmamış içimdeGünlerce ağladım çocuğum ne olacak dedim kendimi bitirdim ama güneş artık bizim icin doğacak evladımla çok şükür ayrı ev açıp dava açıp tekrardan barışanlardan olmadım hayırlısı böyleymiş bitti haberdar etmek istedim sizi de
Konunuzu biliyorum çok zorluyor sizi o pislik esiniz ve ailesi insallah feraha kavuşursunuzAdınıza çok sevindim darısı boşanma kuyruğunda bekleyen ben ve benim gibilerin başına... Bizimde böyle güzel başlıklar açacağımız günler biran önce gelse... Bundan sonraki hayatınız çok daha güzel olacak emin olun... Mutlu kalın
Sizi de biliyorum boşanmıştınız öncesinde bana destek de oldunuz hattaArkanıza sadece ne kadar yol katetmişim diye baktığınız, huzurlu, mutlu günleriniz olsun. Geçmiş olsun.
Konunuzu biliyorum çok zorluyor sizi o pislik esiniz ve ailesi insallah feraha kavuşursunuz
Gelecek gelecek Allah büyük bizim de yüzümüz gülecek birgünAmiiiin inşallah. Olsun Rabbim veriyor dayanma gücünü. Ohhh çekeceğim günler de gelecek inanıyorum.
Darısı basına diyeceğim ama gidip barıştın o değişik kocanla demiyorum o yüzdenCanım gözün aydın herşey gönlünüzce olsun evladinla çok mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?