bitürlü boşanamiyorum kizlar..

gitme sen de olduğun yerde kal kaynanan çok istiyorsa oğlunu da alır kapına dayanır zaten senin böyle delirceni bildiği için eşin bilerek böyle konuşuyor bence

Gitmedim tabi.
Zaten sen gitsen bile senin ailenin problem edecek gibi duruyor.

Gelme diyen adama donulmez
Pisman olsa gel yeniden deneyelim dese hadi bir derece

Eski konularimi belkide okumussunuzdur. Eşimden boşanacaktim araya büyükler girdi illa kizim icin git dediler babasiz büyümesin diye, eşyalarimi toparladim gidecektim eşim aradı sakin gelme seni eve almam dedi neymiş annen bana hakaret etti bizle ugrasamazmis halbuki hakeret bile değil
ama kaynanam gil illa gel diyor. Eşimin cani hic mi yanmiyor ya hiç mi sevmemis beni neden sadece benim Canim yaniyor, onunkide acisin istiyorum. Kizlar bu laflar cok koydu bana. Benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz.

Aileniz destekse gitmeyin . Seni eve almam diyen insanın yanına mı gideceksiniz .

Eski konularimi belkide okumussunuzdur. Eşimden boşanacaktim araya büyükler girdi illa kizim icin git dediler babasiz büyümesin diye, eşyalarimi toparladim gidecektim eşim aradı sakin gelme seni eve almam dedi neymiş annen bana hakaret etti bizle ugrasamazmis halbuki hakeret bile değil
ama kaynanam gil illa gel diyor. Eşimin cani hic mi yanmiyor ya hiç mi sevmemis beni neden sadece benim Canim yaniyor, onunkide acisin istiyorum. Kizlar bu laflar cok koydu bana. Benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz.
Boşanmaya kararliysan kimseyi dinleme derim.

Şimdi ben anlamadım, siz boşanmak istiyor musunuz, istemiyor musunuz?
İstiyorsanız, eşinizin gelme demesi sizi niçin üzüyor, istemiyorsanız en başından evden neden ayrıldınız?

Back
X