biyerim ağrıyo :'(((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
Gunaydin ablaciklar ♥

Cuma gunuydu sanirim..o zamanda boyle agriyodu karnim degil ama icimden biyer neresi bilmiyorum teyzem apandist felan suphelendiginden nerenin ne tarafin agridigini soruyo ama agriyan yerin yönu yok tam ortasi sanki cokcok agriyo :'(( midem de bulaniyo ,,
Doktora gitmek istemiyorum zaten teyzemde kaliyorum az daha yuk olmak istemem
Sicak su felan koydum ama gecmiyo baska ne yapabilirim :'((

canım teyzen weya biz burda doktor degiliz.Yalnış bişey söyleriz ters teper.Yük olmakta ne demek,apandist beklemeye gelmez.Lütfen kısa zamanda doktora git.Miden agrıyodur,karnın agrıyodur bilemeyiz.Anlaştıkmı :) yarın doktora gidiyosun!

Teyzemle gitmem.. buara herseyimle teyzem ilgileniliyo asil ilgilenmesi gereken kisiyle belki giderim.. ilac felan degil ama sicak su gibii veya normal icecek bisey felan var midir... cok tesekur ederim ♥

Son düzenleme:
Ama canım ya çok önemli bir şeyse?
Sıcak suyun ya da başka içeceklerin ne faydası olabilir ki?
Üstelik nerenin ağrıdığını bile bilmiyoruz.

Son düzenleme:
Canım gaz sancısı olmasın karın boşluğunmu ağrıyo bacaklarını kendine çek yan yat biraz tabi geçmezse ihmal etme

Apandistin yönü olmaz canım. Bazen solda bazen sagda bazende ortada olur kendimden biliyorum. Biran önce doktora gitmelisin ihmale gelmez. Allah acil şifalar versin.

Teyzenizin dediği gibi apandist olabilir, o da bekletilmeye gelmez. Doktora gitmelisiniz.:26:

Apandistin yönü olmaz canım. Bazen solda bazen sagda bazende ortada olur kendimden biliyorum. Biran önce doktora gitmelisin ihmale gelmez. Allah acil şifalar versin.

Teyzenizin dediği gibi apandist olabilir, o da bekletilmeye gelmez. Doktora gitmelisiniz.:26:

Canım gaz sancısı olmasın karın boşluğunmu ağrıyo bacaklarını kendine çek yan yat biraz tabi geçmezse ihmal etme

Ama canım ya çok önemli bir şeyse?
Sıcak suyun ya da başka içeceklerin ne faydası olabilir ki?
Üstelik nerenin ağrıdığını bile bilmiyoruz.

Cokcok teaekkur ederim ablaciklar.. suan gecti ama arada gelip gidiyo

Doktorluk oldugunu dusunmuyorum .. çözdum .. uzuldugumde oluyo sanirim kafama biseyi takinca ne alaka bilmiyorum ama oyle oldu :| ♥

Cuma gunu okulda nuget yedikten sonra siddetli karin agrisi basladi ve mide bulantisi .. ama kustukca rahatladim .. simdi suan o gun ki gini midem bulaniyo karnim agriyo ama gecmiyo ( dun doktora gitmedim sonradan gecti aksama rahatladim ( ama simdi yine cok kotu.. teyzemi uyandirmak istemiyorum..odalarina girmem.. ama uyandirnam mi gerekir (

Son düzenleme:
canım benim dayanamayacak gibiysen teyzeni uyandır.acile falan gidin olmaz böyle.

Canım bak senin ne düşündüğünü anlayabiliyoruz ama emin ol bu önemli bir şey olabilir. Tahminimce normal bir ağrı değil bu ama seni kesinlikle korkutmak istemem. Teyzenle ya da herhangi biriyle yarın doktora gitmelisin.

Ağrın çok fenaysa bak şimdi ben de buradan korkmaya başladım... Ilık bir bez falan da mı işe yaramıyor, su ısıtıp su şişesine koysan? Bana böyle ağrılarda sıcak su işe yarardı... Kendini üşütme bak batteniyenin içindesin şuan değil mi? Teyzeni de uyandırmak istemiyorsun... Bilemedim ki.

konu üstünden 20 gün geçmiş yalnız.
hala ağrıyor mu?

Son düzenleme:
Ağrıyor yazmış, sanırım hala devam ediyor.

aslında demek istediğim hala doktora görünmedi mi?
ya da göründüyse geçmedi mi? 20 gün az bir zaman değil
bunu merak ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…