canım teyzen weya biz burda doktor degiliz.Yalnış bişey söyleriz ters teper.Yük olmakta ne demek,apandist beklemeye gelmez.Lütfen kısa zamanda doktora git.Miden agrıyodur,karnın agrıyodur bilemeyiz.Anlaştıkmı :) yarın doktora gidiyosun!
Apandistin yönü olmaz canım. Bazen solda bazen sagda bazende ortada olur kendimden biliyorum. Biran önce doktora gitmelisin ihmale gelmez. Allah acil şifalar versin.
Teyzenizin dediği gibi apandist olabilir, o da bekletilmeye gelmez. Doktora gitmelisiniz.:26:
Canım gaz sancısı olmasın karın boşluğunmu ağrıyo bacaklarını kendine çek yan yat biraz tabi geçmezse ihmal etme
Ama canım ya çok önemli bir şeyse?
Sıcak suyun ya da başka içeceklerin ne faydası olabilir ki?
Üstelik nerenin ağrıdığını bile bilmiyoruz.
canım benim dayanamayacak gibiysen teyzeni uyandır.acile falan gidin olmaz böyle.
Garip agri gelip gidiyo((( midem cok kotu ( odalarina giremem ((((((((((
Canım bak senin ne düşündüğünü anlayabiliyoruz ama emin ol bu önemli bir şey olabilir. Tahminimce normal bir ağrı değil bu ama seni kesinlikle korkutmak istemem. Teyzenle ya da herhangi biriyle yarın doktora gitmelisin.
Ağrın çok fenaysa bak şimdi ben de buradan korkmaya başladım... Ilık bir bez falan da mı işe yaramıyor, su ısıtıp su şişesine koysan? Bana böyle ağrılarda sıcak su işe yarardı... Kendini üşütme bak batteniyenin içindesin şuan değil mi? Teyzeni de uyandırmak istemiyorsun... Bilemedim ki.[/QUOTE
Ilk hafiften basladiginda zaten sicak su torbasi koydum ama gecmiyo(
Bana asil bakmasi gereken kisi bakmiyo tamamen teyzemin basindayim ona yuk olmak istemiyorum :'(..
Saat geç hemde cok(
Çekinirim..kapıyı vur canım uyanır teyzen böyle nasıl dayanacaksın bugün canını sıkan bir şey mi oldu?( ever her zaman kafama taktigom seyler (
konu üstünden 20 gün geçmiş yalnız.
hala ağrıyor mu?
konu üstünden 20 gün geçmiş yalnız.
hala ağrıyor mu?
Ağrıyor yazmış, sanırım hala devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?