biyerim ağrıyo :'(((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

şöyle ılık bir şeyler içsen için de ısınır hem.adaçayı baya rahatlatıyor.masaj fln yapsan karnına.içim derken karnının alt kısmı mı agrıyor.

sağ taraf mı sol taraf mı ağrıyor canım

şöyle ılık bir şeyler içsen için de ısınır hem.adaçayı baya rahatlatıyor.masaj fln yapsan karnına.içim derken karnının alt kısmı mı agrıyor.
Ablacik o icim yazan konuya girdiginde oludugun ilk yazo eski olan suan onun gibi agri degil.. siz konuya bakmadan once en son yazdigim suan ki.. agri ve mide bulantisi agri git gel yapiyo suan karnim eminim..

sadece karnın mı böbreklerinde agrıyor mu canım bende böyle ağrı çok çektimde ondan soruyorum sol tarafta apandist var o değilse
bizim burda göbeğin düşmüş derler öyle bişey mi acaba

yalnız buradan bir doktor bile öneri verse zararlı olma ihtimali yüksek.
teyzenize yük olmanız sağlığınızdan da önemli değil ya
en kısa zamanda doktora görünün.
problem her ne ise daha da ilerlemesin.

Hayir agriyo,pc den girmedigim icin telden rahat yazabiliyorum .. cok konum oldugu icinde yeni konu acmak istemedim .. cevap olarak konudan yenisini yazdim teyzemi rahatsiz etmemek icin .. gecircek bosey bardircdiye yardim almak icin ..

Çok ciddi hemen acile gitmeni gerektirecek bir durum olsaydı telden de yazamazdın tatlım

Önceki konularına şöyle bir göz gezdirdim ve sorununun psikolojik olduğunu düşünüyorum
Kafama çok takıyorum diyorsun ya onlarda böyle ağrılara sebep olabilir
Yarın uyanınca teyzenle konuş seni bir psikoloğa götürmesini rica et ondan
Bu kafana taktığın konuları birde uzman bir psikolog dinlesin
Sana mutlaka yardım edecek ve zamanla kafana taktığın şeylerin azalmasını sağlayacaktır
Tamammı güzelim

Bayramdan sonra gidicez ♥ stres yok ki uzuntu var
Tesekkur ederim♥

Dun 5 den sonra uyuya bildim bugun iyiyim psikolog seysine 9 gun tatile girdigimizden onceki cuma gittik.. bu cumada gidicektik gidemedik
Tesekur ederim♥

eski konularını hatırlayamadım,teyzenle kaldığını belirtmişsin,okul için falan olsa gerek diye düşündüm.
uzun süreli bir ağrı bu,kesinlikle doktora görünmen gerekli.
belki stres kaynaklı,belki gaz belki mide,bunu bilmek imkansız.
ama Allah korusun apandist falansa çok tehlikeli olabilir.
kaldı ki apandistte sıcak kompres oldukça riskli,başımdan geçtiği için biliyorum.
niye bayram sonrasını bekliyorsun ki,bak yarın yarım gün hastaneler açık.
5 dklık bir ultrason her şeyi çözer,çok fazla ihmal ettiğini düşünüyorum.
çok geçmiş olsun.

Bu konuyu actigim zaman sonra gecmisti.. sonra bu cuma agri oldu ve dun gece ... ama bugun iyiyim
16 yasindayim annem 9 ay önce öldü o yuzden teyzemde kaliyorum .. bayram telasindalar zaten ona yukum dahada olmakistemiyorum tesekkur ederim..

canım,başın sağolsun.
Allah sabır versin,eski konularına bakınca hatırladım,ismini çıkaramamışım sadece.
kusuruma bakma lütfen.
inşallah bir an önce geçer ağrın,ama yine de tekrar ederse ihmal etmeden doktora görün.
yük olmazsın emin ol.
şöyle düşün,Allah korusun ya apandistse,patlasa ameliyat olsan daha zor olur teyzen için,
daha önceden tedbir almak her zaman daha mantıklı.
umarım bir şeyciğin yoktur.

Basin saolsun canim ALlah rahmet eylesin, cok uzuldum ... daha yasin cok kucuk, anneni kaybedeli cok olmamis, zordur dayanmak, seni cok iyi anliyorum. Allah yardimcin olsun. Karnindaki agrida buyuk ihtimal miden agriyordur, uzuntuden olur ki sende cok uzuldun ve halada uzgunsun... mideni yoracak seyler yeme, yagli,mayali,asitli, kalin kabuklu vs. Zamanla gecer ama yinede dr. Gitmelisin, bi mide ilaci verir rahatlarsin. Gecmis olsun

Amin.. yemekden normalde de cok hoslanmam .. asitli biseylere alisikda degilim hoslanmam teyzen ne yaparsa onu yerim . Peki ablacik ♥ tesekur ederim

Canım yaşadığın üzüntü ve sonrasındaki stresle baş etmen kolay değil

Ama rahmetli anneciğin de senin böyle üzüntüden sıkıntıdan ağrılar çekmeni hiç istemezdi biliyorsun değil mi?

Hem sen akıllı bir kızsın ve bu durumu değiştirmek için elinden geleni yapacağına inanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…