O zamandan sonra gecti ki yine agroyla ilgili oldugu icin yeni konu acmak isyemedigim icin demin doger sayfada yazdim(
Ağrın çok fenaysa bak şimdi ben de buradan korkmaya başladım... Ilık bir bez falan da mı işe yaramıyor, su ısıtıp su şişesine koysan? Bana böyle ağrılarda sıcak su işe yarardı... Kendini üşütme bak batteniyenin içindesin şuan değil mi? Teyzeni de uyandırmak istemiyorsun... Bilemedim ki.[/QUOTE
Ilk hafiften basladiginda zaten sicak su torbasi koydum ama gecmiyo(
Bana asil bakmasi gereken kisi bakmiyo tamamen teyzemin basindayim ona yuk olmak istemiyorum :'(..
Saat geç hemde cok(
Çekinirim..( ever her zaman kafama taktigom seyler (
Merak etme yavrucum hiç birşey olmaz geçer birazdan
Bak buraya konu açabiliyorsun
Gelen yorumları okuyabiliyorsun
Mesajları alıntılayıp cevaplar verebiliyorsun
Aslında sandığın kadar ağrımıyor sanırım ne dersin
Ablacik o icim yazan konuya girdiginde oludugun ilk yazo eski olan suan onun gibi agri degil.. siz konuya bakmadan once en son yazdigim suan ki.. agri ve mide bulantisi agri git gel yapiyo suan karnim eminim..şöyle ılık bir şeyler içsen için de ısınır hem.adaçayı baya rahatlatıyor.masaj fln yapsan karnına.içim derken karnının alt kısmı mı agrıyor.
Merak etme yavrucum hiç birşey olmaz geçer birazdan
Bak buraya konu açabiliyorsun
Gelen yorumları okuyabiliyorsun
Mesajları alıntılayıp cevaplar verebiliyorsun
Aslında sandığın kadar ağrımıyor sanırım ne dersin
Hayir agriyo,pc den girmedigim icin telden rahat yazabiliyorum .. cok konum oldugu icinde yeni konu acmak istemedim .. cevap olarak konudan yenisini yazdim teyzemi rahatsiz etmemek icin .. gecircek bosey bardircdiye yardim almak icin ..
Hayir o zmaan ki buyuk ihtimalle uzuntumden di..
doktora göründünüz mü peki?
Belli biyer agrimiyo ki .. normal karnim tamamensağ taraf mı sol taraf mı ağrıyor canım
sadece karnın mı böbreklerinde agrıyor mu canım bende böyle ağrı çok çektimde ondan soruyorum sol tarafta apandist var o değilse
bizim burda göbeğin düşmüş derler öyle bişey mi acaba
Hayir agriyo,pc den girmedigim icin telden rahat yazabiliyorum .. cok konum oldugu icinde yeni konu acmak istemedim .. cevap olarak konudan yenisini yazdim teyzemi rahatsiz etmemek icin .. gecircek bosey bardircdiye yardim almak icin ..
Sadece karnim agriyo ama yönude yok ..
Ablacik o icim yazan konuya girdiginde oludugun ilk yazo eski olan suan onun gibi agri degil.. siz konuya bakmadan once en son yazdigim suan ki.. agri ve mide bulantisi agri git gel yapiyo suan karnim eminim..
canım ya sıkıntı stres yaptın tabi..bu arada stres mideye cok büyük hasarlar veriyormuş duydun mu bilmiyorum. asitli ve mideni yoran şeylerden uzak dur bir müddet.haslama şeyler ye.ağır yaglı baharatlı yiyecekler yeme. ılık bitki çayları iç ki miden için rahatlasın.ama mutlaka mutlaka bunları yapmadan önce doktora görün...
Bayramdan sonra gidicez ♥ stres yok ki uzuntu varcanım ya sıkıntı stres yaptın tabi..bu arada stres mideye cok büyük hasarlar veriyormuş duydun mu bilmiyorum. asitli ve mideni yoran şeylerden uzak dur bir müddet.haslama şeyler ye.ağır yaglı baharatlı yiyecekler yeme. ılık bitki çayları iç ki miden için rahatlasın.ama mutlaka mutlaka bunları yapmadan önce doktora görün...
Çok ciddi hemen acile gitmeni gerektirecek bir durum olsaydı telden de yazamazdın tatlım
Önceki konularına şöyle bir göz gezdirdim ve sorununun psikolojik olduğunu düşünüyorum
Kafama çok takıyorum diyorsun ya onlarda böyle ağrılara sebep olabilir
Yarın uyanınca teyzenle konuş seni bir psikoloğa götürmesini rica et ondan
Bu kafana taktığın konuları birde uzman bir psikolog dinlesin
Sana mutlaka yardım edecek ve zamanla kafana taktığın şeylerin azalmasını sağlayacaktır
Tamammı güzelim
eski konularını hatırlayamadım,teyzenle kaldığını belirtmişsin,okul için falan olsa gerek diye düşündüm.
uzun süreli bir ağrı bu,kesinlikle doktora görünmen gerekli.
belki stres kaynaklı,belki gaz belki mide,bunu bilmek imkansız.
ama Allah korusun apandist falansa çok tehlikeli olabilir.
kaldı ki apandistte sıcak kompres oldukça riskli,başımdan geçtiği için biliyorum.
niye bayram sonrasını bekliyorsun ki,bak yarın yarım gün hastaneler açık.
5 dklık bir ultrason her şeyi çözer,çok fazla ihmal ettiğini düşünüyorum.
çok geçmiş olsun.
Bu konuyu actigim zaman sonra gecmisti.. sonra bu cuma agri oldu ve dun gece ... ama bugun iyiyim
16 yasindayim annem 9 ay önce öldü o yuzden teyzemde kaliyorum .. bayram telasindalar zaten ona yukum dahada olmakistemiyorum tesekkur ederim..
Basin saolsun canim ALlah rahmet eylesin, cok uzuldum ... daha yasin cok kucuk, anneni kaybedeli cok olmamis, zordur dayanmak, seni cok iyi anliyorum. Allah yardimcin olsun. Karnindaki agrida buyuk ihtimal miden agriyordur, uzuntuden olur ki sende cok uzuldun ve halada uzgunsun... mideni yoracak seyler yeme, yagli,mayali,asitli, kalin kabuklu vs. Zamanla gecer ama yinede dr. Gitmelisin, bi mide ilaci verir rahatlarsin. Gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?