Merhaba. Doç. Dr. Sıla Kılıç Sayar’da dudak dolgusu yaptırdım ve hepsi bıyık bölgeme taştı. Bıyığım varmış gibi duruyor. 5 yaşındaki kızım bile benimle dalga geçiyor. Yan profilim inanılmaz değişti. Böyle bir sorun yaşayıp doldu eritme yaptıran oldu mu?
dolgunuz güzel olmamış haklısınız ama bıyığınız da var gerçekten. zaten şuan hatalı dolgudan dolayı bıyık bölgeniz ön planda, o yüzden bıyığınızı alırsanız bu denli göze batmaz. geçmiş olsun
dolgunuz güzel olmamış haklısınız ama bıyığınız da var gerçekten. zaten şuan hatalı dolgudan dolayı bıyık bölgeniz ön planda, o yüzden bıyığınızı alırsanız bu denli göze batmaz. geçmiş olsun
İyileşme sürecinde diye oradaki tüyleri aldırmadım ama ödem zannettiğim şey bayağı dolguymuş berbat duruyor ve doktor inanılmaz ilgisiz çıktı. Böyle bir hatada ben doktor olsam hastayı arar, çözüm yolları önerir, özür dilerim. Asistanının kaba saba laflarına maruz kaldım ve şimdi kendi kendime soruna çözüm bulmaya çalışıyorum. Doçent yerine normal güzellik merkezine gitseydim keşke.
İyileşme sürecinde diye oradaki tüyleri aldırmadım ama ödem zannettiğim şey bayağı dolguymuş berbat duruyor ve doktor inanılmaz ilgisiz çıktı. Böyle bir hatada ben doktor olsam hastayı arar, çözüm yolları önerir, özür dilerim. Asistanının kaba saba laflarına maruz kaldım ve şimdi kendi kendime soruna çözüm bulmaya çalışıyorum. Doçent yerine normal güzellik merkezine gitseydim keşke.
aslında genelde de tam tersini önerirler yani sizin yaptığınızı. sizin talihsiz bir deneyiminiz olmuş maalesef. bence şuan bu sürecin içindeyken gerekli yerlere şikayet edin. doktoru hastaneye, aldığınız hizmeti ve yine doktoru cimere/sağlık bakanlığına, yaptığınız ödemeyi geri almak istediğinizi de tüketici hakem heyetine başvurun benim önerim. 4 koldan uğraştığınızı da görsün doktor. katılıyorum size sizi mağdur ettiyse mağduriyetinizi de gidermeliydi. ama bizler genelde hakkımızı arama gayretinde bulunmuyoruz onlar da bu durumdan cüret buluyorlar.