bıyık..

fatma18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2008
229
0
96
Ankara
ben 16 yaşlarındayım da hafif bıyıklarım var dudağımın üstünde değilde yanlarında.yakından falan belli oluyo bazıları sarı ama bazıları daha koyu.aldırmayı istiyorum açıkcası,annem aldırma koyu çıkar falan diyo,diğer konuları da inceledim aldırınca çabuk çıkıyomuş ve kalın çıkıyomuş sanırım.yaşımda küçük her hafta falan aldıramam kara kara çıkınca da kısa olsa bile çok çirkin durur.ama abim bile dalga geçti ya bıyıklı diye.çok rahatsız oldum sözünden:bbo:
napıyım sizce alıyımı?alın derseniz neyle aldırıyım ?bi de ne kadar sürede çıkar??

vazgeçtim.iyki aldırmamışımm

Son düzenleme:
böyle konu vardır belki ama aldırıp aldırmama konusunda kararsız kaldım görüşlerinizi alıyım dedim..

Bence al yoksa rahatsız olucaksın ve hayatını o kadar etkiliyor ki. Daha güvenli oluyorsun kendine. O yüzden al derim ben nasılsa bi gün alıcaksın. Rahatsız olmaktansa.

madem öyle sen de o siyah yerleri aldır sadece.. yaşın da gayet normal bence aldırmak için sonuçta insan sinir olur biri dalga geçerse.. hem daha koyu çıksın nolcak ilerde lazer yaptırırsın olur biter:)

sirle aldır ama başka şeyle aldırma o zaman.

bencede yaşın normal aldır bişey olmaz hem o kadar kalın çıkmıyor iple de aldırabilirsin iyi karar vermişsin sevindim kaydirigubbakcemile5

iple canın çok acır ilk defada. ilkini sirle aldır bence kısa bir süre iz kalır ama biraz buz tutarsan geçer, 1 gün boyunca sürmez yani, hani aldırdıktan sonra bu iz ne böyle diye şaşırma yani :) 1,5-2 hafta sonra çıkar tüyler

hm iyi idare ediyomuş gene o zaman sir..ben aldırdıktan sonraki gün bida çıkar falan diye korkuyodumda :P
bi ara ipide düşünüyodum ama.. gerçi hiçbi bilgim yokda :)

tekrardan çokk saolun fikirlerinizi yazdığınız için..

umarım en kısa zamanda gitcem aldırmaya..:1rolleyes:

hm iyi idare ediyomuş gene o zaman sir..ben aldırdıktan sonraki gün bida çıkar falan diye korkuyodumda :P
bi ara ipide düşünüyodum ama.. gerçi hiçbi bilgim yokda :)

tekrardan çokk saolun fikirlerinizi yazdığınız için..

umarım en kısa zamanda gitcem aldırmaya..:1rolleyes:

evet ilk zamanlar sir yap daha sonra ip daha pratik oluyor kendinde alabilirsin yavaş yavaş yerimseniben

13 yasındayım iple aldırıorum. daha koyusu çıkması yerine aazaldıı bile.. aldır bence. Koskoca kız olmussun geç bile kalmıssın yani.. Bu seni bakımlı gösterir.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bnm kuaforum ip kırıyo diyo. once sirle aldırın kalanları iple gecsinler üstünden.. direk iple daldırmayın...

neyse konuyu açalıda baya bi olmuş tamam aldırcam dedim ama tee yazın aldırmaya gittik sonra vazgeçtim çok dikkatli inceleyince belli oluyor ondada bütün ariklerimn belli oluyor yakından zaten.en ummadığım kişilerin bile var.

fazla bi tüy yok ,henüz aldrmıcam belki liseyi bitirene doğru olabilir..

koyu renkli olanlara iğneli epilasyon yaptır.daha koyu çıkması mümkün değil, en kötü ihtimalle bitmez ya da uzun sürer...ama artık kafaya takmıyosan sal gitsin :)

Back
X