• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıyıkları almak önemli mi?

Erkek arkadaşınız, göğüs kıllarını, bacak kıllarını varsa omnuz kıllarını, burun, elmacık ve kulak kıllarını düzenli aldırıyor mu? Eğer cevap evetse sizden bunu istesin. Değilse sizde onları aldırmasını talep edin bence.
Kaşının ortasını cımbızla ve elmacık kemiklerini ağdayla alıyor düzenli olarak, kılları gür birisi ama yüzüne dikkat eder, vücut konusunda kıllarına daha az itina gösteriyor. Benden istemekte haklı galiba. :P

Bu arada direk dudağımın üstünde kıl yok, dudağımın en kenarının üst kısmında var, o da sadece sol tarafta. Bir kereliğine cımbızla almayı düşünüyorum, eğer memnun kalmazsam bir arkadaşın dediği gibi 3-4 ayda bir makas vururum.

Hahahaha kabullenemiyorlar hele bir tanesi var kendini parçaladı neyini kiskancaz diye diye hahahahahahhaga
Herkes bıyıklı olmak zorunda mi canimm
Genlerin torpil geçtiği insanlar da var bizler gibi

Bıyıksızlığı kabulleniyoruz
Olayı anlamamışsınız, normal
Sarı bıyığı olduğu halde gözükmüyor diyenlere lafım
Gözüküyor. Hayal görmüyorsam ben sarışın bıyıklılar görüyorum etrafta
Ha sizin yoktu, çıkmıyorsur, genetiktir. Amenna

Valla sarı da olsa ben alırdım bıyıklarımı.Gerçekten güneşte belli oluyor sarışın kişilerde.
Hele bazısı o kadar kötü duruyor ki. sanıyor ki belli olmuyor ama bal gibi belli oluyor.:KK48::KK48:

İşte bunu anlatamıyoruz
Gariplerim saydam falan sanıyorlar
Adını da "Genlerin Gücü" koymuşlar
Genlerin Gücü Adına

İşte bunu anlatamıyoruz
Genlerin Gücü Adına
Hahahah valla öyle ya .Ki bence çok nadirdir gözükmeyen insanlar.Milyonda 1.:KK48:
Valla gözüküyor sarışın bayanlar.İster kabul edin ister etmeyin.Çok da kötü duruyor.

Bu arada direk dudağımın üstünde kıl yok, dudağımın en kenarının üst kısmında var, o da sadece sol tarafta. Bir kereliğine cımbızla almayı düşünüyorum, eğer memnun kalmazsam bir arkadaşın dediği gibi 3-4 ayda bir makas vururum.
Cımbız sürme kalınlaşır, makasla kesmek daha mantıklı

İşte bunu anlatamıyoruz
Genlerin Gücü Adına
Yok genlerin gücü işin sakasiydi
Daha once çok güzel bir kadın olmadığımı da başka başka konularda yazdım konusu geçerse
Benim tuyum sadece güneşte görünüyor olabilir
Ama görünen tüylerimi aldığım zaman da batık sivilce bi sürü şeyler uğraşıyorum asla bebek gibi değilim
Siz de de öyle bir sorun yoktur
Ben başından beri sadece güneşte görünen kıllar var
Her zaman görünen kıllar da var
Bunu alıp almamak kişinin kendi tercihi
Kişisel bakım değil
Şişman bir insana kötü görünüyor demek ne kadar ayıpsa bu da öyle bunu savunuyorum

Olabilir, benim şahsi düşüncem. Neyi nasıl düşüneceğimi, ne yazacağımı sana mı soracağım? Benim gözümde öyle yani, neyi kanıtlama peşindeysen artık. İstediğimi yazarım, istediğimi düşünürüm, sana ne?
Benim içinde olduğum gruba istediğini yazamazsin =)
Bir şeyi kanıtlamıyoruz
Dün de çocuğunun ayağı yanan bi anneye bak izi kalmıyor diye kolumu attım
Saçını uzatmayan birine saçımin fotoğrafını attım
Boyasıni beğenmeyen birine benim ki de berbat oldu diye boyami attım
Neymiş kompleksimiz?
50 kere sivilce leke oluyor tenin lekeli dedim bu mu kompleks ?
Görünmeyen tüyler var diye de bugün 2 kişi kolumuzu attık
Forum budur
Görsel veya başka türlü materyaller paylasilabilir
Bundan rahatsızsan kendi içinde rahatsız olup insanlara temeli olmayan iftiralar atmayacaksin
Sanane diye bir şey yok
Huzuru kaciramazsin
Bildiğim kadarıyla yasak

Benim içinde olduğum gruba istediğini yazamazsin =)
Bir şeyi kanıtlamıyoruz
Dün de çocuğunun ayağı yanan bi anneye bak izi kalmıyor diye kolumu attım
Saçını uzatmayan birine saçımin fotoğrafını attım
Boyasıni beğenmeyen birine benim ki de berbat oldu diye boyami attım
Neymiş kompleksimiz?
50 kere sivilce leke oluyor tenin lekeli dedim bu mu kompleks ?
Görünmeyen tüyler var diye de bugün 2 kişi kolumuzu attık
Forum budur
Görsel veya başka türlü materyaller paylasilabilir
Bundan rahatsızsan kendi içinde rahatsız olup insanlara temeli olmayan iftiralar atmayacaksin
Sanane diye bir şey yok
Huzuru kaciramazsin
Bildiğim kadarıyla yasak
Huzurun kaçıyorsa okumazsın, görmezden gelirsin olur biter. Benim ortaya yazdığım bir mesajı alıntılayıp da bana laf atan, kendince cevap veren sensin. Ne istiyorsam onu yazarım, kural ihlal etmediğim sürece kimse de karışamaz. :) Benim düşüncem belli, sen açıklama yapmaya devam edebilirsin, bu beni hiç ilgilendirmiyor. İftira attığımı düşünüyorsan bu da senin sorunun, ben yazar geçerim, burayı bu kadar ciddiye alma. :) Yazdığım şeyden ne anlamak istiyorsan anlamakta özgürsün, ben açıklama yapmak için uğraşmam. Şu an sana çok bile yazdım.

Yok genlerin gücü işin sakasiydi
Daha once çok güzel bir kadın olmadığımı da başka başka konularda yazdım konusu geçerse
Benim tuyum sadece güneşte görünüyor olabilir
Ama görünen tüylerimi aldığım zaman da batık sivilce bi sürü şeyler uğraşıyorum asla bebek gibi değilim
Siz de de öyle bir sorun yoktur
Ben başından beri sadece güneşte görünen kıllar var
Her zaman görünen kıllar da var
Bunu alıp almamak kişinin kendi tercihi
Kişisel bakım değil
Şişman bir insana kötü görünüyor demek ne kadar ayıpsa bu da öyle bunu savunuyorum

Şişman kadın kötüdür diyenin kendi terbiyesizliğidir zaten.

Sanirim bu biyik kompleksi sadece bizimkilere ait, fizikleriyle para kazanan ünlüler bile önemli yerlere biyikla gitmişler. Birkaç tel sarı tüyün lafını yapmak gereksiz geliyor bana. Insan sevdiginin gözlerinin icine bakar, gülüşüne, güzelliğine bakar; adam güneşte görünen bıyığa bakıp kafaya takmış :D
images (17).webp
images (18).webp
images (19).webp
images (20).webp

Huzurun kaçıyorsa okumazsın, görmezden gelirsin olur biter. Benim ortaya yazdığım bir mesajı alıntılayıp da bana laf atan, kendince cevap veren sensin. Ne istiyorsam onu yazarım, kural ihlal etmediğim sürece kimse de karışamaz. :) Benim düşüncem belli, sen açıklama yapmaya devam edebilirsin, bu beni hiç ilgilendirmiyor. İftira attığımı düşünüyorsan bu da senin sorunun, ben yazar geçerim, burayı bu kadar ciddiye alma. :) Yazdığım şeyden ne anlamak istiyorsan anlamakta özgürsün, ben açıklama yapmak için uğraşmam. Şu an sana çok bile yazdım.
Hay kıla da tüye de! Valla konu sahibi bir bomba kurdu, bıraktı gitti. Şimdi kalıntılarla biz uğraşıyoruz, hale bak :D
Daha fazla çeneni yorma, tünelin ucu karanlık ve tüylü :D Mune cımbızlar.

Hay kıla da tüye de! Valla konu sahibi bir bomba kurdu, bıraktı gitti. Şimdi kalıntılarla biz uğraşıyoruz, hale bak :KK70:
Daha fazla çeneni yorma, tünelin ucu karanlık ve tüylü :KK70: Mune cımbızlar.
Yok yormam da alıntı yapıp duruyor, kendisi başlattı yani, ben ortaya bişey söyledim kimseyi de alıntılamamıştım, gelmiş bana cevap vermiş. Ben de kendi düşüncem dedim, hala da aynı şeyi düşünüyorum yani ve kimseye de düşündüğüm şey için hesap vermem. Uzattıkça uzatan kendisi, görünmüyor da şöyle de böyle de diye yazıp duran kendisi. Bir kere deyip geçse anlarım da kanıtlar gibi yazmış da yazmış, bana ne bunlardan? :KK70: Sataşmaya ne gerek var, 15 yaşında falan kalmış olması lazım bu tarz hareketlerin. Yok istediğini yazamazsın bilmem ne diyor, çok çocuksu geldi bana o üye açıkçası. Başka birşey yazmayacağım zaten ona, isterse 10 cevap daha yazsın, umurumda değil. :)

Ağız ishaliyim diyosun :)
Ben boş boş konuşurum pislik sicratirim diyosun =)
Peki geçmiş olsun

Ay ne olmuş ne olmuş :KK53:
Fotoğraf atanlardan biri bendim, kol resmi attım
Bıyığımı alıyorum sarı da olsa sevmem ama kollarımı almıyorum belli de pek olmuyo aha da şekil A dedim
Kadın kadına dertleşiyoruz şuracık ta, kendi adıma en mikemmel kol diye paylaşmadım yani zaten mikkemmel de değil eklem yerim bi değişikmiş benim
Ben herkesin aynı sanıyordum
Birgün balkondan sarkanken ( kısa kollu giyinmiştim ) ablamın kayınvalidesi dedi ki oh çok şükür demek senin de kolların böyle
Dedim nasıl yani ? Evet kolum böyle nesi var
Eklemlerin dışa dönük plastik kız gibisin, bizim torun ( ablamın kızı ) da öyleydi bi ara doktora götürmeyi düşündüm dedi
Güldük bayağı :KK53:
Ama kişisel bi atışmaysa ben bilmiyorum tabi
Kim ne kadar kompleksi var bilemem ama hepimiz wc ye gidiyoruz sonuçta :KK53: kimse kimseden üstün değil yani

Back
X