• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıyıkta iğneliden lazere geçiş

muhabbetkusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
242
117
103
2016 temmuzdan beri bıyığıma iğneli yaptırıyorum ama bitmedi yani bende gittiğim salonu değiştirmeye karar verdim başka bir salonda kadın sana hiç yapmamışlar üstten batırıp almışlar dedi sana buz lazer yapalım dedi hem zaman hem masraf açısından iyi dedi lazere ve kaşın üzerine yaptıranlar sonuçlarınız nasıl ?
lütfen cevaplayın kafam çok karışık boşu boşuna iğneliye para döktüm

6-7 ayda tamamen bitmemesi normal ama sizce de belirgin bir düzelme yok mu? Ne sıklıkla gidiyordunuz? Bir de siz alınırken hissediyor muydunuz çekildiğini.
Bana son gittiğiniz yerin lazer yapalım demesi de güven vermedi. Bence iğneli için yeni bir yer araştırmaya devam edin.

kucuk bi yerde oturuyorum ,iki tane gittigim yer ticari amacla calisiyor. buzlu lazer yapalim diyen kadindada igneli var sana hic igneli yapmamislar dedi ben cekildigini hissediyordum igneli yapilirken azalmis gibi degil ama incelmis gibi geliyor tuylerim 2 haftada bir gidiyordum ben son zamanlarda 1 ay filan uzattim arayi . buzlu lazer yapalim diyen kadin buranin yerlisiyim dedi eger beni kotulersen musterim olmaz ben hep buradayim bana guven dedi diger yerler ticari amacli parayi kaldirip dukkani devredip gidiyorlar dedi guven verici konustu sizce ne yapayim

Küçük yerde olmanız şanssızlık biraz evet, yakın şehirlere falan da gidemiyorsanız çok da bir seçeneğiniz kalmıyor :(
Lazerin kesin çözüm sunacağını zannetmiyorum. O da çok uzun ve dolayısıyla masraflı bir süreç olacak. Belli aralıklarla işlemin yenilenmesi gerekecek, tamamen bitmeyecek. Yine de lazer konusunda tecrübe sahipleri yazarsa sizin için daha faydalı olur elbette.

Back
X