- 6 Mayıs 2025
- 2
- 0
- 1
- 49
Selamlar hala elinizde mevcut mudur?Selam arkadaşlar, estreva jeli Türkiye de bulmakta zorlandığım için yurt dışından fazla getirmiştim. Son kullanma tarihinin bitimine bir yıl var ve o süreye kadar hepsini bitirebilmem mümkün değil. İhtiyacı olanlar bana ulaşabilir.
merhaba bana da eczane konusunda bilgi verebilir misiniz teşekkürler.Merhaba, ben de yaptırmak için yer ariyorum siz hangi eczanede yaptirdiniz acaba? Paylaşirsaniz sevinirim, İstanbul'dayım bu arada.
Merhaba.. 1 kutu nekadar gidiyorSelam arkadaşlar, estreva jeli Türkiye de bulmakta zorlandığım için yurt dışından fazla getirmiştim. Son kullanma tarihinin bitimine bir yıl var ve o süreye kadar hepsini bitirebilmem mümkün değil. İhtiyacı olanlar bana ulaşabilir.
Fiatini öğrenebilirmiyimMerhaba.. 1 kutu nekadar gidiyor
Hala mevcut mu acabaSelam arkadaşlar, estreva jeli Türkiye de bulmakta zorlandığım için yurt dışından fazla getirmiştim. Son kullanma tarihinin bitimine bir yıl var ve o süreye kadar hepsini bitirebilmem mümkün değil. İhtiyacı olanlar bana ulaşabilir.
Merhaba.. 1 kutu nekadar gidiyor
Merhaba, hala daha mevcut mu?Selam arkadaşlar, estreva jeli Türkiye de bulmakta zorlandığım için yurt dışından fazla getirmiştim. Son kullanma tarihinin bitimine bir yıl var ve o süreye kadar hepsini bitirebilmem mümkün değil. İhtiyacı olanlar bana ulaşabilir.
Aselam, hala varsa ben alabilirimSelam arkadaşlar, estreva jeli Türkiye de bulmakta zorlandığım için yurt dışından fazla getirmiştim. Son kullanma tarihinin bitimine bir yıl var ve o süreye kadar hepsini bitirebilmem mümkün değil. İhtiyacı olanlar bana ulaşabilir.
Aselam, hala varsa ben alabiliri
selam varsa ben alabilirimSelam arkadaşlar, estreva jeli Türkiye de bulmakta zorlandığım için yurt dışından fazla getirmiştim. Son kullanma tarihinin bitimine bir yıl var ve o süreye kadar hepsini bitirebilmem mümkün değil. İhtiyacı olanlar bana ulaşabilir.
selam ben istiyorumMerhaba arkadaslar, Estreva jel ihtiyaci olanlar benimle iletisime gecebilir.
Merhaba arkadaşlar...
Menopoza girdim ve doktoruma biyoeşdeğer hormon replasman tedavisini danıştım. Bana Estreva gel ve beraberinde ayın son 10 günü Progestan fitil önerdi. Ancak Estreva Gel in ülkemizde tedariği zormuş, ancak genelde insanlar yurtdışından getiriyormuş. Aranızda bu ürünü ya da muadilini kullanan ve tedarik için bana yardımı olabilecek olan var mı? Bu konuya çözüm bulabilirsem çok mutlu olacağım...
Merhabalar yaptırdığınız eczanenin bilgisini alabilir miyim rica etsemMerhaba @r76... Hayır, bulamadım. Ancak bu jeli aynı formülde üreten bir eczane bilgisi ulaştı bana. Orasıyla görüşüp orda yaptırdım ve aldım. Ben özel hastanede doktorumdan tavsiye almıştım bu jeli. Ay boyunca kullanılacak, ve ayın son 10 gününde de projestan alınacak.
VAR mı hâlâ?Selam arkadaşlar, estreva jeli Türkiye de bulmakta zorlandığım için yurt dışından fazla getirmiştim. Son kullanma tarihinin bitimine bir yıl var ve o süreye kadar hepsini bitirebilmem mümkün değil. İhtiyacı olanlar bana ulaşabilir.
Selam,Selamlar hala elinizde mevcut mudur?
Merhaba bana estreva jel gerekiyor.Selam,
Ben de ayni sekilde estrava jeli turkiyede bulmam zor oldugu icin fransadan aldim.tek paf kullandigim icin bitirebilmem imkansiz. İhtiyaci olanlara verebilirim
Özel mesaj olarak da yazdım size.Selam,
Ben de ayni sekilde estrava jeli turkiyede bulmam zor oldugu icin fransadan aldim.tek paf kullandigim icin bitirebilmem imkansiz. İhtiyaci olanlara verebilirim
Elinizde varsa alabilirimSelam arkadaşlar, estreva jeli Türkiye de bulmakta zorlandığım için yurt dışından fazla getirmiştim. Son kullanma tarihinin bitimine bir yıl var ve o süreye kadar hepsini bitirebilmem mümkün değil. İhtiyacı olanlar bana ulaşabilir.
Ben alabilirimÖzel mesaj olarak da yazdım size.
GelmediÖzel mesaj olarak da yazdım size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?