Biyolojik babam ölüyormuş. Onu ilk ve son kez görsem babama (üvey) ihanet etmiş olurmuyum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan yaşarken de birgün öleceğini düşünmeli ona göre yaşamalı..bunca zaman bu vicdanla yaşamış da şimdi "ölüm döşeğinde " aklına siz geliyorsanız ..çocukları tarafından aranıyorsanız nedeni biyolojik babanızın ölüyor olmasından değil ..sizin ve annenizin ahları nedeniyle "ölemiyor" olmasındandır.Belki çevresinden /ailesinden herhangi biri bundan ders alır.. yapacağı bir kötülükten "bunun sonrası da var " diyerek geri durur. Zaten yeterince üzülmüş ,yıpranmışsın..bir de bu adamı düşünüp omzuna onun yükünü alma.

Kinciyim gitmezdim uvey babaniz ki ozden daha cok oz babaya gelene kadar annenizi daha cok dusunun ben anneniz olsam cok kirilirdim her zorlugu tek basina sizinle ceken o cunku

Bende gitme taraftari degildim hic. Zaten pandemi varken kendimi riske atmam heleki degmeyecek biri için. sadece görüntülü arasammi diye düsündüm. Ama eğer ararsam mutsuz olacağıma karar verdim.
Gitmeme ve görüşmeme kararınızı destekliyorum . Çünkü o hiç bir şey hissetmediği bir kız görecek sırf kendini rahatlatmak için ama sizin açınızdan durum çok farklı. Binlerce yara açılmış içinizde , ruhunuz parçalanmış... Çocukluk travmalarımızı anlatırken belki içinizde bir şeylerin battığını hissediyorsunuzdur. Neyse ki sizin yaralarınızı saracak bir babanız olmuş bu konuda sizin adınıza çok sevindim. Ama şimdi bu kadar yarayı sarmışken yeniden aynı acıları açmaya ve bu acıları tekrar yaşamaya, gözü yaşlı uykusuz geceler geçirmeye değer mi? Çünkü kendisini gördüğünüz anda geçmişte kaldığını sandığınız her şeyin aslında hiçte geçmişte kalmadığını fark edeceksiniz. Ama durum çok kafanızı karıştırıyorsa telefonda sadece sesli görüşmek yaparak kendinizi tartabilirsiniz , en azından kendinizi kötü hissettiğinizde telefonu kapatma şansınız olur.
Size ömür boyu mutluluklar dilerim. Bir yandan üzülürken bir yandan çok sevindim sizin adınıza.

en doğru kararı verdin inan.hastalandı diye ölüm ihtimali var diye duygusallığa yenilme.yaşadığın travmaların yalnızlığın ezilmenin bir bedeli olmalı .bu kadar kolay sıyrılamamalı bunları yapan işin içinden.emin ol ağır hasta olmasa gene aklına düşmezdin

Ölüm var vicdan azabı var da bir tek evlada gelince mi var? Senelerce cocuğu arayıp sorma sonra hastalanıp ölüm korkusu basınca helallik iste. Ne güzel bencillik ama! Ben de sizin yerinizde olsam gitmezdim. Üvey babanıza ayıp olmasından ziyade size, kendinize ayıp.. Doğru kararı vermişsiniz..

Baban zaten varken 5 dklik zevkle doğmana vesile olmuş biyolojik babaya ihtiyaç yok bence.Sen bilirsin ama baban duyar ve üzülürse asıl ona vicdani sorumluluğun olur.

gidin ama o melek babanıza da bir danışın
çok mu kızar? benim etrafımdaki iyi üvey anne babalar genelde tanışmaya teşvik eder

yüzüne yüzüne sana hakkımı helal etmiyorum diyebilirsiniz..
bence yok sayması daha iyi.bu tür adamlara en büyük ceza budur.edit:aynını uyguluyorummm

doğumunuzdan beri beni istemeyen bir adamı üzerimde hiçbir hakkı olmayan bir adamı sırf spermini verdi diye görmeye gitmem
hakkımı da helal etmem
10 sene ne yaşadığınızı çocuk halinizle en iyi siz bilirsiniz tabii
hele hele ucunda bana çok değer veren birini kırmak varsa asla gitmem
helallik istiyormuş bu zamana kadar aklı nerdeymiş
aklınca günahsız gitmek istiyor da yemezler o işler o kadar kolay değil işte

Asla ama asla gitmem. Ölsün gitsin. Öyle bir babanız varken onu üzmeye değer mi? O kadar güzel anlatmışsınız ki üvey babanızı, benim gözlerim doldu okurken. Cennetlik insanmış. Allah razı olsun ondan. Lütfen gitmeyin

Bu üvey babanı ilgilendiren bir durum değil
Git gör, için rahat etsin

Corona var hamilesiniz ,sizi 1 gun umursamayan biri icin ayagina mi gideceksiniz ,gebersin,vicdani olurken aklina gelene mi uzuldunuz takildiniz ,umursamayin,olunce veraset ilamjndan payiniza fuseni alin kimseye yedirmeyin

Ben olsam sanki gitmezdim ya kaç yaşına gelmişsiniz yeni aklına gelmiş bir kızı daha olduğu sizi istiyor ki kendince vicdanını rahatlatacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…