Biyolojik babam ölüyormuş. Onu ilk ve son kez görsem babama (üvey) ihanet etmiş olurmuyum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Umutumut82

Bşlgç 91 kg 31ekim hedefi 85kg 😇
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
14.422
28.677
548
İyi akşamlar forumun güzel bayanları. bana yardımcı olursanız sevinirim.

Benim annem kaynana şiddetinden ,koca basiretsizliğinden dolayı ben 2 yaşındayken ayakları çıplak baba evine kaçmış. zaten kız oldum diye annemle beni hastaneden bile almak istememişler. Annem ben 10 yaşına kadarda evlenmedi. Şuanda 37 yaşındayım ve o zamanlarda babasız olmak ayıptı p.ç diyen olurdu.. Dıslanırdim ezilirdim yani babasızlığı iliklerime kadar yaşadım. .babamin suratini hic görmeden büyüdüm. birkere bile arayip sormadi.Ben 10 yasindayken annem benimde rızamı alıp baska biriyle evlendi ve ortak bir çocuklari oldu. (Şükür)
Babam (üvey)'ın annesi ailesi beni hic istemedi.elalemin çocuğuna baktigin yetmiyor okutuyorsun dendi. Ama babam onlara ezdirmedi. Babamin ailesinde tek saçi açık ve okuyan kız ben olduğumdan istemezlerdi beni..babam üniversiteyide okuttu ,evlendirdi, layığıyla gelin etti ,düğünümde karsilikli oynadik .çocuğum oldu onuda çok seviyor.sürekli hediyeler alır.koskoca adam at olur oglumu sırtında gezdirir.benim her dogum günümde bana çicek gönderir.2 sene önce 1 ay hastanede yattim.annemle evde oğluma bakti hergün hastaneye yanima geldi, ameliyata girerken ağladı .geçen sene kendi üzerine olan ev ve arabayi ayrica köyde kendi ailesinden kalan evide annemin üzerine yapmişki bende eşit hak alabiliyim. Yani iyi biri.

Biyolojik babamda evlenmis 4 kızı daha olmuş. Kızları beni aradi babamiz hasta son kez seninde helalleşmek istiyor diye. ben reddettim ama ogünden beri huzurum kaçtı. Geceleri uyuyamiyorum. 10 yasina kadar yaşadiklarim film şeridi gibi gözümün önünden geciyor.hamileyim ve cok duygusalım .icimde cok büyük bir nefret var ama sonradan pişman olma korkumda var. Babam 700km ötede uzakta ,eşim istersen hemen götürürüm diyor. Ama beni büyüten emek veren babam duyarsa cok üzülür ve hicbirsey eskisi gibi olmaz. sanki ona ihanet etmiş gibi hissederim. Siz olsanız ne yapardiniz

Uzun oldu kusura bakmayin

Kesinlikle git gör. Vicdan azabi pesini birakmaz. Hem seni büyüten baban niye üzülsün? Sonucta adam ölümün kiyisinda.

Ölümlü dünya, giden geri gelmiyor unutma.. sizin babanızı ziyaret etmeniz, üvey babanızı zerre ilgilendirmez. Görüşmek isterseniz, hakkını ona helal edip etmeyeceğin senin bileceğin şey. Bence son kez bi ziyaretine git hakkını helal etmesen bile..

Gitme helal olsun deyince sen olacakmı sanki. Yap et bırak sonra ölüyorum hakkını et oldu canım suyundanda koy. Çok kızıyorum böyle şeylere çok.

Ben kinci biriyim, bana yapilan iyiligi de kotulugu de unutmam.
Annemle hadi anlasamadi ayrildi ama sirf kiz cocuguyum diye beni koruyup kollamamis adamin yanina gitmem.
Belki diger arkadaslar kadar duygusal bakmiyorum ama keske de demem, pisman da olmam. Sürünsün oyleleri derim.

Son düzenleme:
Gitme helal olsun deyince sen olacakmı sanki. Yap et bırak sonra ölüyorum hakkını et oldu canım suyundanda koy. Çok kızıyorum böyle şeylere çok.

Evet bende cok kırgın ve öfkeliyim. .annem hastanede yapayanlız dogurmuş beni. 10 yaşına kadarda annemle çokkkk zor yaşadık. 1 dilim ekmeğe muhtaç kaldik. Kurban bayramında kimse et getirmicekmi diye ağladığimi bilirim. 1 kere bile acmısın demediler.

Yaptıkları affedilir şeyler değil. Kim ne derse desin ama ben gitmezdim. Evet ölüm var vicdan azabı falan filan. Ama ölüm size de vardı vicdan azabı size de vardı. Size onları yaşatırken sizi düşünmemişse şimdi de siz onu düşünmeyin. Herkes ektiğini biçsin. Her haltı yiyip yiyip ölüm döşeğinde helallik istemek de son anda kurtarırım belki olayı demektir. Değmez.

Kiz diye istenmeyen sen ve 4 kizi olan baban ....fakatt ben giderdim asla unutmayacaksin belki hayatindaki bazi olumsuzluklari buna baglayacaksin uvey babanla da konus kirilmasin ama gor bence kuzum

İşte cevabı sende aslında. Ya aslında varya insanlara çocuk yapmalarında sakınca yoktur diye karne vermeleri lazım. Ben öz babamla büyüdümde noldu hâlâ arkamda durmaz hâlâ.

Vicdansız mıyım bilmiyorum. Ama ben gitmezdim. Beni 37 yıl boyunca aramamış sormamış, babalık yapmamış bir adamın ayağına gitmezdim. Sanırım şimdi ölüm korkusu sardı onu, helalleşip vicdanı rahat bir şekilde ölmek istiyor. Ama sizin bir sözünüzle rahatlayacak mı vicdanı, öyle kolay mı yapılanların silinmesi?

Birde diğer babanız duyarsa üzülür, aramız eskisi gibi olmaz, diyorsunuz. Değer mi size soruyorum? Öyle bir adam için, sizi büyüten, koruyan, sevgisini esirgemeyen üvey babanızı üzmeye, incitmeye değer mi?

Ilginc siz kiz oldunuz diye yuzunuze bakmayan babanizin 4 kizi daha olmus oyle mi? Veren Allah.alan Allah.Sen kime kafa tutarsin.Neyse konu disi ama dikkatimi cekti.icinize sinmedi ise uvey babaniza citlatin bence..Olum dosegindeymis diye..Uvey babaniz iyi birine benziyor.Kirilsa bile git diyecektir bence.

Bence annenizle ve uvey babanizla oturup konusun. Helallik durumlari baska sonucta, dunyevi bir mesele degil. Uvey babaniz bu duruma kesinlikle anlayis gosterecektir. Hem gizli kapakli da yapmamis olursunuz. Sonucta siz artik yetiskin bir bireysiniz, bu karari da siz vereceksiniz. Uvey babanizda anlattiginiza gore bunlarin farkinda olan anlayisli bir insan. Oturup konusun gorusun.

seni büyüten baban neden üzülsün? Git ona anlatın durumu. Sen benim için çok özelsin ama böyle bir durum var son kez beni görmek istiyormuş gideceğim bilgin olsun diyiver yani. Bu ihanet değil. Bunu yapmazsan pişman olabilirsin.

İşte cevabı sende aslında. Ya aslında varya insanlara çocuk yapmalarında sakınca yoktur diye karne vermeleri lazım. Ben öz babamla büyüdümde noldu hâlâ arkamda durmaz hâlâ.

Bende ayni seyleri düsünüyorum. 37 yaşındayım hala 10 yaşıma kadar yaşadıklarımı üstümden atamadim. Ozamanlar arkadaslarima yalan söylerdim babam geldi beni sevdi poşet poşet çikolata getirdi diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…