Biyolojik Saat

yaşınız kaç? beklemek bana saçma geliyor. ya çocuğu yapıp herşeyi göze alacaksınız.ayrılırsanızda kendiniz bakacaksınız? yada evliliğinizi yoluna sokmalısınız?

28 yaşındayım

benim biyolojik saatiminde tam formunda olduğu bir dönemdi. ama isteyincede hemen olmuyor ki?

başkaları yuzunden kendi mutluluğunuzu engellemeyin. bişeyler yapın. ama ilişkinizi sürümcemede bırakmayın. bende sizinki gibi bir dönem yaşadım ama sonuçta (çok şükür) ilişkimizi düzene soktuk.

Her ne kadar bu sana ve duygularına haksızlık olsa da bence bir süre daha bekle. O bebeğin huzurlu bir yuvada ve anne babasıyla büyümeye hakkı var. Eşine bu konuda güvenmediğin çok açık.

Ya da eşinle bu konuda ciddi bir konuşma yapmalısın. Sizin de gerçek bir aile olacağınızla ve bir evde sadece bir tane anne-baba otoritesi olabileceği ile ilgili.
Tabi vereceği sözlere güvenirsen.

Diğer taraftan bilinçli bir kadın nasıl %100 emin olabilir ki bundan? İlki mutlu bitmedi bu ikinci hamileliğim. Eşime yardım konusunda çok güveniyorum ama o bile zaman zaman beni düşündürüyor. Kendimle ilgili bile çekincelerim var. Ama yaşım da geçiyor..

Beni korkutanda eşim zaten
Bir yerde dur diyemeyecek onlara
Hep bana diyecek sus dur onlarında torunu yiğeni diye
O zaman nolacak daha da kötü olacak
Kendi parçamın bile sahibi olamayacağım
Rabbim bebeğinizle sağ salim kavuşmazını sağlar inşaallah...

Sizin adınıza çok sevindim
İnşaallah bizede nasip olur evlilik olgunluğu
Ahh keşke eşime güvenebilsem ailesine olan zaafına
Yoksa eşimle bunun dışında problemlerimizi aştık sayılır

3. Şahıslar yüzünden pamuk ipliğine bağlı bir evliliğiniz varsa,zannettiğiniz gibi iyi anlaşan birbirinizi seven eşler değilsinizdir.
Üzgünüm benim açımdan böyle.

uff. işiniz zormuş... Allah kolaylık versin. gelsinler de sonra durumlara bakarsın... şimdiden karar verme...

baktın ilişkiler iyi gidiyor. ozaman vakti dersin... bu aralar çok bebek istediğim için çok bekleme. onu bunu beklerken ömür geçiyor

Belkilerle plan yapılmaz ama belki de tam tersi olacak.
Gidişat onu göstermiyor ama belki de siz anne olmanın coşkusuyla daha bir sahiplenici daha bir tetikte olacaksınız.

Hem biz plan yaparız Allah ne zaman derse o zaman olur. Mesela ben bebek konusunda 1 sene kaybettim diyebilirdim. Ama benim kayıp gördüğüm hayırlı olan demek ki. Bakış açısı önemli. Allah isterse hemen de olur sonra da.
Senin yaşın beklemen için müsait bence.

Amin. İnşallah Allah sizi de hayırlı bir yuvayla buluşturur.

Bu bahsettiklerim belkiler değil aslında
Bir yıldır yaşadıklarımın çıkarımları
Amin inşaallah

Amin sağolasın
Rabbim herkesin gönlüne göre versin

3. Şahıslar yüzünden pamuk ipliğine bağlı bir evliliğiniz varsa,zannettiğiniz gibi iyi anlaşan birbirinizi seven eşler değilsinizdir.
Üzgünüm benim açımdan böyle.
Bende böyle diyorum
Evet haklısın diyo
Ama yeni konu açınca yine eşimle iyiyiz diye bahsediyo
Aslında iyi olmak istiyo da iyi değiller maalesef
Eften püften şeylerde bile kırıp geçiren bi adam kendisi bence

Bende böyle diyorum
Evet haklısın diyo
Ama yeni konu açınca yine eşimle iyiyiz diye bahsediyo
Aslında iyi olmak istiyo da iyi değiller maalesef
Eften püften şeylerde bile kırıp geçiren bi adam kendisi bence
Bazı kadınlar sanki hayal aleminde yaşıyor gibi. Sanki kafalarında kurdukları bi dünya var onu yaşıyolar.
Yoksa eşimle ailesi yüzünden boşanabiliriz endişesi taşımak asla kabul edilebilir bi şey değil. İnsan her türlü sebepten boşanabilir de bu çok farklı.
Ailesinin gazına gelecek her olayda iş ayrılma noktasına gelecek. Hani kendi evliliğim açısından düşündüğümde bu son ihtimal olur ancak. Yine de Allah şaşırtmasın diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…