Biyolojik Saat

Kendi aralarında da iyi değiller bence
Tek aile işi değil

Malesef ben olsam bir süre daha beklerim. Biz de şu anda eşimle bir çocuğumuz olsa çok istiyoruz, ailelerimiz de istiyor ancak bizim planlarımız var ona en güzel geleceği sunabilmek için 5 ay daha beklicez. Hayırlısi.

Loch Ness Canavari
Bazı kadınlardan biri olarak gerçek dünyanın en gerçeğinde yaşıyorum.
Kafamda kurduğum bir dünya yok, dürüstçe sizlerle duygularımı paylaşıyorum...
Burada kayınvalidesi, görümcesi yüzünden boşanan o kadar insan var ki
Burayı okuduktan ve gerçek hayatında var olabilecek sıkıntıları düşününce
Bende tüm normal kadınlar gibi acaba bende boşanır mıyım diye düşünüyorum bunun endişelerini taşıyorum.
Sizde burada milyonlarca konu okuyorsunuz aldatma, boşanma, dayak, kv.... bir çok
Hiç birinde acaba bu benim başıma gelir mi diye düşünmüyorsunuz galiba
Eğer öyleyse ki öyle söylediklerinize göre
Asıl hayal dünyasında yaşayan sizsiniz...

Bende böyle diyorum
Evet haklısın diyo
Ama yeni konu açınca yine eşimle iyiyiz diye bahsediyo
Aslında iyi olmak istiyo da iyi değiller maalesef
Eften püften şeylerde bile kırıp geçiren bi adam kendisi bence
Haklıysanız haklılığınızı söylerim tabikide
Bende her insan gibi iyi bir evliliğim olsun istiyorum elbette
Bunun aksi düşünülebilir mi?

Haklıysanız haklılığınızı söylerim tabikide
Bende her insan gibi iyi bir evliliğim olsun istiyorum elbette
Bunun aksi düşünülebilir mi?
İstemen suç demiyor
Ama istediğin gibi bir durum yok diyorum maalesef
Mutluluk tek kişinin istemesi ile olmaz

Ya biz anlatamadık ya da siz anlamadınız. Kayınvalide/görümce gibi faktörler bahanedir. Temelde ya derin bir sevgi yoktur ya da başka problemler vardır.
Ben de boşanırsam emin olun gelip yazarım buraya ne sebepten boşanacağımı. Ama o sebeplerin içinde kayınvalide olmaz diyorum çok net. Büyük konuşmaysa evet büyük konuşuyorum.

Galiba kayınvalideniz rahmetli olmuş, çok net konuşuyorsunuz.

Ben konuya farklı bir bakış açısı getireceğim, bende ailevi sorunlar yaşıyorum evliliğimde ama benim sorunum eşimin ailesi değil kendi ailem. Eşim benim aileme karşı fazla müsamaha gösterdiğimi ve kendimi olar için fazla hırpaladığımı söyler ve genellikle tartışırız. Bizim evimizin içindeki 3. şahıslar babam ve kız kardeşim (annem yok malesef). Babam annemi kaybettikten sonra çok değişti, benim tabirimle ergen delikanlılar gibi davranmaya başadı ve annemden 5 yıl sonrada evlendi, evlenene kadar babama "annelik" bile yaptım, evlenmeyi düşündüğü kadınlarla gidip tanıştım. Kardeşim 18 yaşındaydı annemi kaybettiğimizde, o yıl üniversiteyı kazandı ve ben aynı yıl evlendim, o kadar çok sıkıntılarım sorunlarım oldu ki ve iki defa hamile kalmama rağmen ne yazık ki tamamına erdiremedim, kaybettim. Sonra benim biyalojik saatim geriye işlemeye başladı, öylesine çok anne olmak istedim ki yazmaya kalksam sayfalar sürer içine düştüğüm bunalımdan çıkabilmemin tek yolu anne olmak gibi geliyordu bana ama eşim anneliği kaldıramayacağımı düşünüyordu ki kendisi de baba olmak için hiç ama hiç hazır olmadığını söylüyordu, yaşadığım olaylarda genellikle yıpranan taraf ben olduğum ve ruhen naif bir yapım olduğu için çabuk pes eden, dik duramayan, hep alttan alan bir yapım vardır. Uzatmayayım ben gözümü kararttım ve eşime anne olmak istediğimi kesin bir dille anlattım hatta bunun için boşanabileceğimi bile söyledim, eşim baktı ki papuç pahalı kabul etti. Sonuç mu? Anne olduktan sonra anladım ki benim için aslolan benim ailem yani eşim ve kızım ve tabiki BEN. Babamla ve kardeşimle olan ilişkilerime mesafe getirdim ve ben anne olduktan sonra gerçek benliğime kavuştum. Belkide sizinde kendinizi bulmanız için içinizdeki güce ulaşmanız için gerekli olan şey küçücük bir mucizedir. İçini karartmayın ve akışına bırakın Allah tez zamanda ve sağlıkla size anne olmayı nasipeder inşallah. Saygılar.

Tabi ki bu sorunları aşana kadar çocuk düşünme vazgeç.
onu stresli mutsuz bir ortamda yetiştirmek çok acımasızca geliyor bana.
sorunlara sorun olarak bakma çözüm odaklı düşün eşinin ailesiyle bir ömür sorun yaşamayı düşünsene korkunç olur çünkü.
eski konularına bakmadım ne tür sorunlar yaşıyorsunuz kv?

Yo zaten yalnızca duygusal açıdan istiyorum çocugu, mantıksal açıdan bir çabam yok...
Görümcemle pek anlaşamıyoruz, kv pek sıkıntılarım yok aslında ama
Genel olarak söylemek gerekirse sinidrmeye çalışma çabaları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…