- Emoji Skoru
- 33.003
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Kendi aralarında da iyi değiller benceBazı kadınlar sanki hayal aleminde yaşıyor gibi. Sanki kafalarında kurdukları bi dünya var onu yaşıyolar.
Yoksa eşimle ailesi yüzünden boşanabiliriz endişesi taşımak asla kabul edilebilir bi şey değil. İnsan her türlü sebepten boşanabilir de bu çok farklı.
Ailesinin gazına gelecek her olayda iş ayrılma noktasına gelecek. Hani kendi evliliğim açısından düşündüğümde bu son ihtimal olur ancak. Yine de Allah şaşırtmasın diyelim..
Haklıysanız haklılığınızı söylerim tabikideBende böyle diyorum
Evet haklısın diyo
Ama yeni konu açınca yine eşimle iyiyiz diye bahsediyo
Aslında iyi olmak istiyo da iyi değiller maalesef
Eften püften şeylerde bile kırıp geçiren bi adam kendisi bence
İstemen suç demiyorHaklıysanız haklılığınızı söylerim tabikide
Bende her insan gibi iyi bir evliliğim olsun istiyorum elbette
Bunun aksi düşünülebilir mi?
Ya biz anlatamadık ya da siz anlamadınız. Kayınvalide/görümce gibi faktörler bahanedir. Temelde ya derin bir sevgi yoktur ya da başka problemler vardır.@adeninannesi
Bazı kadınlardan biri olarak gerçek dünyanın en gerçeğinde yaşıyorum.
Kafamda kurduğum bir dünya yok, dürüstçe sizlerle duygularımı paylaşıyorum...
Burada kayınvalidesi, görümcesi yüzünden boşanan o kadar insan var ki
Burayı okuduktan ve gerçek hayatında var olabilecek sıkıntıları düşününce
Bende tüm normal kadınlar gibi acaba bende boşanır mıyım diye düşünüyorum bunun endişelerini taşıyorum.
Sizde burada milyonlarca konu okuyorsunuz aldatma, boşanma, dayak, kv.... bir çok
Hiç birinde acaba bu benim başıma gelir mi diye düşünmüyorsunuz galiba
Eğer öyleyse ki öyle söylediklerinize göre
Asıl hayal dünyasında yaşayan sizsiniz...
Galiba kayınvalideniz rahmetli olmuş, çok net konuşuyorsunuz.Ya biz anlatamadık ya da siz anlamadınız. Kayınvalide/görümce gibi faktörler bahanedir. Temelde ya derin bir sevgi yoktur ya da başka problemler vardır.
Ben de boşanırsam emin olun gelip yazarım buraya ne sebepten boşanacağımı. Ama o sebeplerin içinde kayınvalide olmaz diyorum çok net. Büyük konuşmaysa evet büyük konuşuyorum.
Yo zaten yalnızca duygusal açıdan istiyorum çocugu, mantıksal açıdan bir çabam yok...Tabi ki bu sorunları aşana kadar çocuk düşünme vazgeç.
onu stresli mutsuz bir ortamda yetiştirmek çok acımasızca geliyor bana.
sorunlara sorun olarak bakma çözüm odaklı düşün eşinin ailesiyle bir ömür sorun yaşamayı düşünsene korkunç olur çünkü.
eski konularına bakmadım ne tür sorunlar yaşıyorsunuz kv?