biyopsi sonucum çıktı

çok çok geçmiş olsun, merak etmiştim seni, neyse ki 20 gün sonra hiçbirşeyin kalmayacak..

canım ben de dün ki konunu arıyordum sonucun çıktı mı diye yazacaktım bu konunu gördüm...çok çok geçmiş olsun bu virüs tehlikeli bir virüs canım ...sen dün akşam kabarcık diyince aklıma geldi ama yazmadım ...nasıl dudak kenarında uçuk çıkıyorsa o virüslerin bir tipi de vajinada buna sebep oluyor...sakın tedavini aksatma...gittiğin hastane dr nasıl bilmiyorum ama birkaç farklı dr a da sonuçlarını gösterebilirsin bence....

Sağolasın adabilge....
ben iki özel hastaneye gittim iki doktor da genital siğile benzemiyor dedi
smear testim de temizdi. daha önce hpv ye bakmıştım benzetememiştim ben de.
ama oluşumlar geniş alanda ve yoğun olunca ben biyopsi istedim.
aile geçmişimizde kadın hastalıkları olduğu için
nedir ne değildir bunlar diye
kondilomu kötünün iyisi diye yorumladım
anlamadığım koterizasyon niye uyguladılar....bana öyle denmemişti.
şimdi iiyileşmeyi bekliyorum

Geçmiş olsun. .Allah şifa versin
.tedavini aksatma canım inşallah birdaha olmaz

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

koterizasyon kondilomanın bir tedavi yöntemi değil mi canım ? umarım en kısa zamanda o illetten kurtulur sağlığına kavuşursun

Geçmiş olsun. .Allah şifa versin
.tedavini aksatma canım inşallah birdaha olmaz

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

teşekkür ederim buzlarülkesi
tedavisini de olmuş oldum....bundan sonra smear ile kontrol altında tutmak gerekmiş
daha bebeğim bile yok aksatmak gibi bir lüksüm olamaz...

teşekkür ederim buzlarülkesi
tedavisini de olmuş oldum....bundan sonra smear ile kontrol altında tutmak gerekmiş
daha bebeğim bile yok aksatmak gibi bir lüksüm olamaz...

Anladım canım benim pek bilgim yoktu sevindim. .inşallah hayırlısiyla bebeğinde olur. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…