saat 01:30 da oğlum aradı yarın geleceğim baba annem sarma saracakmış ama sarmaları baban yer aç kalırsın sen bana bırakırsın değil mi ? diye sordu. Annesi çorba da yapıp yollamak istiyormuş blöf yapmış çorba da içsin diye ....
umarım bunları yaşarsınız hepiniz... yemek olayını, süt kokusunu, düşüp dizlerini parçalamasını bu acılar bile güzel
gönülden dua ediyorum ki hepiniz yaşayın
bende tüp bebek tedavisi geçirmiş ama maalesef bebeği olmayanlardanım
6 kere denedik ve hepsini özelde denedik
6 sefer denememize rağmen sadece 1 kere transfere gidebildik
5 seferi çeşitli nedenlerle iptal oldu
benim sorunum tüplerim tıkalı endometriozis var rezervlerimde az galiba
galiba diyorum çünkü amh filan yaptırmadık ama yumurtalarım en fazla 2-3 oluyor
tüp tedavilerimi anlatayım
ilk tedavimde dr bana streslisin streslisin diye diye yumurtalarım büyümedi ve opu olmadan iptal
ikincide 3 mü 4 mü (hatırlayamadım) yumurtam çıkmıştı biri boştu döllenme olmadı tedavi yine iptal
üçüncüde erken çatlama yaşadık drum aşılama yapalım dedi tüplerim tıkalı nereye aşılayacağız dedim yine iptal
dördüncüde herşey çok iyi nasıl olduysa 6 yumurta 5i döllendi iki transfer (özel merkez olduğu için iki) ama maalesef negatif
kalan üç embriyoyu dondurtalım dediğimde kalitesizler sağlıklı çözünmezler denmişti
beşincide 2 yumurta birde kocaman kist 2 yumurtanın 1i boş biri işlem gördü döllendi ama 6 hücrede gelişimi durmuş
bu arada dr bizi genetik testine yolladı sonuçlar 4 ayda çıktı bende pıhtılaşma varmış
altıncı ve son tedavimde yine 3 yumurta 2 si büyüdü biri geriden geliyordu büyümedi ve yine döllenme olmadı
artık çok yoruldum tedavilerden aylar geçmesine rağmen iğne yerlerim hala acıyor
ve biz bu tedavileri 2 sene içerisinde denedik her seferinde merkeze 3000 tl ilaçlara da yaklaşık 2000 tl vermişizdir
eşime artık tedavi denemek istemiyorum diyorum çünkü çok yıpranıyorum
her iptalin sonrasında kendime gelmem çok uzun sürüyor günlerce ağlıyorum
ağlamama bile karışanlar oluyor neden ağlıyorsun diyorlar ........
Arkadaşlar rica ediyorum önerilerinizi yazıya eklenmesini veya düzeltmemizi istediğiniz yerleri bana yazın. Kalemi iyi olan biri yazıyı yeniden elden geçirebilir.
Devlete hodri meydan bu konuda bir adım atsınlar bir üyemizin tüp bebek ücretini (hastanenin aldığı) tüm masrafı kişisel olarak ben karşılıyacağım. .... Rest çektim bakalım devlet görecek mi eli mi ?
Herkese yeniden merhaba
Haftasonu rehaveti var sanırım. Yarın daha hızlı hareket ederiz biraz daha öneri toplayıp son haline getirerek burada sizlerle paylaşalım. Bu arada 3 hikaye rica etmiştim onu yazmaya başladık mı ?
iki tane hikaye var elimizde tüp bebek sürecinde olan iki arkadaşın hikayesi ancak tüp bebekle anne olan arkadaşlardan hiç dönüt alamadım şu anda..biraz daha beklemek istedim bu yüzden.yarın size o 2 hikayeyi yollayacağım zaten.
Sevgili Kadesa
Çok acele de etmeyelim çok acelemiz yok en azından elimizin altında olsun ama çokta rahat bırakmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?