Biz anlayamadık

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.741
448
Kızlar kısa ve net bir sorum olacak. Konuyu kendim için açmıyorum öncelikle belirteyim. Çok anlam veremediğimiz için size sorma gereği hissettik. Fikirlerinizi bekliyoruz.

Şimdi bir erkek bir kadına her gün muhakkak takılıyorsa, kadının bazı söylediklerini taklid ediyorsa, birşeyler söyleyip akabinde hemen alınmadın değil mi diye soruyorsa, gereğinden fazla töleranslı davranıyorsa, kadın konuşuyorken tebessüm etmeye başlıyorsa ve kadının hareketlerine aynı şekilde sürekli tebessüm ediyorsa bu erkek dalga mı geçiyor yoksa hoşlanıyor mu ne iştir

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Havada aŞk kokusu var..
Nesi anlaşılmamış

Adam kafayı siyirmis gibi görünüyor burdan bakınca

Hergun muhakkak takılıyor + bazı soyledıklerini taklit ediyor \ 2 - fazla tolerans x Tebessüm = öpüşmek istiyor.

Yaşı kaç?

Biraz ergence davranışlar ama sonuç hoslaniyorrr.

hoşlanıyor, dikkat çekmeye çalışıyorr

Hoşlanıyordur derdim ama hoslantisini dile niye getirmiyor madem de derdim

Valla benim taklitimi yapana direk "şebek" derim.

"Ağır ol abi desinler" diye de eklerim.

Havada aŞk kokusu var..
Nesi anlaşılmamış

Manyak da olabilir bence

Adam kafayı siyirmis gibi görünüyor burdan bakınca

Hergun muhakkak takılıyor + bazı soyledıklerini taklit ediyor \ 2 - fazla tolerans x Tebessüm = öpüşmek istiyor.

Kızlar cevaplarınız için teşekkürler biz anlayacağımızı anladık.

ya gelip açılmadıysa hiç bi umut bağlamayacaksın.. bu kadar net.. duygusu olan adam niçin saklasın ki? açılmıyorsa yeterli duygu yoktur diye düşünüyorum.. anlam cıkarıp kendini heveslendirmemek gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…