biz ayıldık

MakeUp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
5.049
9
158
İzmir
nolur yazacaklarımı sert dille eleştirmeyin günlerdir uykusuz sakinleştirici ilaçlarla duruyorum nolur bunu unutmayın eleştirmeyin lutfen

yıllardır aska kusmus ben bu yaz aniden biriyle tanıştım asık oldu direndim çünkü ondan
10 yas büyüğüm direncex dedi daha dün e kadar askımızdan oluyorduk dün ise ayrıldık ailesi istememiş beni o orda agliyo ben burda

nolur hakir görmeyin cok sevdik cok annesi babası kusmus teslim oldu hemen hani direnecektik

yıllardır aska kusmus ben bu yaz aniden biriyle tanıştım asık oldu direndim çünkü ondan
10 yas büyüğüm direncex dedi daha dün e kadar askımızdan oluyorduk dün ise ayrıldık ailesi istememiş beni o orda agliyo ben burda
sen kaç yaşındasın ?

hiç yolu yok mu peki ailesinin onayı şart mı :(

Yani tam tersi siz ondan 10 yaş küçük olsanizda arada baya yaş farkı var yazardım

öncelikle kimsenin sizi hakir görmeye hakkı yok. bunu sadece burda değil gerçek hayatta da biri yaparsa asla moralinizi bozmamalısınız. utanılacak bir şey yapmamışsınız. ayrılmanızla ilgili ise ne desem boş. boş verin değmezmiş desem boş veremezsiniz biliyorum. Allah büyüktür.

yaşlarınız kaç acabao_O

nolur hakir görmeyin cok sevdik cok annesi babası kusmus teslim oldu hemen hani direnecektik

Once su beni topa tutacaklar on yargindan bir kurtul. Niye hakir gorelim? Su yazdiklarinda seni hakir gorecek bir sebep bulamadim. Sevmissin olmamis. Dile kolay diyeceksin simdi. Bende sana diyecegim ki gun ola hayrola. Daha yeni ayrilmissiniz. Biraz sabir. Elbet acir ama gecer.. Kendini bu kadar harap etmene gerek yok.

Back
X