biz ayrıldık

simsiyah8

Sebepsiz Fırtına
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
54
0
86
36
Kırıkkale
1.5 yıllık ilişkimiz bugün bitti sebebi bana kalsın ama bitti işte onu aradım çok kötü ağlıyor falan dayanamadım kapattım kendine zarar vermesinden korkuyorum öyle biri değil aslında ama bilemiyorum onun bu haline dayanamıyorum ayrılmak zorundaydık kendimden soğutmaya çalıştım denedim herşeyi olmadı ne yapıcam ben çaresizim acı çeken ben olsam keşke... çok zormuş böylesi içim acıyor tarif edilemez bir şey bu

1.5 yıllık ilişkimiz bugün bitti sebebi bana kalsın ama bitti işte onu aradım çok kötü ağlıyor falan dayanamadım kapattım kendine zarar vermesinden korkuyorum öyle biri değil aslında ama bilemiyorum onun bu haline dayanamıyorum ayrılmak zorundaydık kendimden soğutmaya çalıştım denedim herşeyi olmadı ne yapıcam ben çaresizim acı çeken ben olsam keşke... çok zormuş böylesi içim acıyor tarif edilemez bir şey bu

canımm aranızda ne oldu bılmıorum ama o çok üzülmüş anlaşılan inşallah arnızdakı sorunları ikinide üzülmeden halledersiniz

zarar falan vermez merak etme.can mı canan mı.emin ol herkes için önce can gelir.ben de 4 gün önce 16 aylık ilişkimi bitirdim.başlamak gibi bitirmek de gayet normal bişey.yolunda gitseydi zaten bitmezdi.meraklanmayın hiçbir şey olmaz.

merak etme birşey yapmaz kendine
öyle olsa arkamda bir sürü ceset olurdu :delphin:

siz vazgeçen tarafsınız anladığım kadarıyla...
aslında sevmemişsiniz belkide seven vazgeçemez çünkü buna eminim.
şu anda bu kadar üzülmeniz de vicdan azabınızdan ileri geliyor ama bence iyi yapmışsınız karşınızdakine daha fazla haksızlık etmemiş olursunuz ayrılmakla çünkü gerçek sevgi hiçbir bahaneyi dinlemez ne olursa olsun gerçek seven bırakıp gitmez...
hakkınızda hayırlısı olmuş bence karşınızdaki insan için de bu böyle üzülmeyin hiçbirşey yapmaz kendine o da zamanla bu gerçeği görecek ve kabullenecektir...

Back
X