Biz ayrılıyoruz..

Ayyy hala mı konuşmuyo paşamız? kafamçokkarıştı
Lulucuğum hiiiçç üstüne varma bırak konuşmazsa konuşmasın
Evde de muhattab olmadığın iyi olmuş, bu kadarı da fazla yaniiiiii:umursamaz:
Yerinde olsam süslenir püslenir evde salına salına yürürdüm hiç umursamaz bir halde...
Sen yeterince düşündün, biraz da o düşünsün :kızgın:
çok rahat ollduğunun imajını ver ona

vallahi uzuldum 10 kere catlardim esim oyle yapsa
nasil bir inatmis bu?
tamam kirildi tamam uzuldu hakli veya haksiz orasini gectim
ama cani istedigi zaman gidip
sonra gelip hala konusmamak sonra bir sey olmamis gibi yapmak
cok daha sinir edici..
sorumlulugunu alabilmesi lazim..
senmi aradin gel diye?
ve yemek yaptiginda yiyormu? yada konusmak icin ugrasiyormusun cok?

Hayır kendi geldi aksam. Yemek yapıyorum cok da umursamıyorum konusmuyorum gecıyorum laptopun basına hıc takmıyorum suslenıyorum da dıyorum ya az az konusmaya calısıyor ama ben resti cektim.

eve gelmesine sevindim. affettirmeye uğraşacak kendini. yarın da bayram zaten bi yolunu bulur bence barışmak için. ama tavrının sert olması iyi. kapılarda karşılayacak değildin ya.

Canını sıkma, tartışmada eğer o haklıysa artık sonuna kadar haksız.
Dua et hatasını bir an önce anlasın.boshayallersmile
Bu kadar sabrettin, nihayetinde bu sona erecek ve artık o telaşlanmaya başlayacak senin tavrının değştiğini görünce. Dolayısıyla konuşmak isteyecek.
Üzülme, Allah'ın izniyle gönlünü alır eski huzurunuza geri dönersiniz inşaAllah...

İnşallah canım.
Bakalım. Artk soguk davranıyorum yaa evin içinde yüzüne bakmıyorum :1:
Duştan cıkıyorum direk odaya giriyorum kapıyı kilitliyorum kaydirigubbakcemile3

ayrica yarin bayram.. Yarin konusma firsati olusturun ikinizde
bir araya gelip konustugunuz zaman cok sakin ve kesin bir dille uzuntulerinizi
bu durumun sizi nasil sok ettigini
ve evlilikteki sorumluluklari net bir sekilde konusun..
yarin umudum var benim..

Canim eve dönmesine cok sevindim eşinin insallah bu kuru inadından vazgeçer ve af diler senden ama tipik koç erkeği hatasını direk anlayıp gelmez illa konuşmaya başlarsınız anlatırsın sende biraz daha tartışırsiniz sonra der ki tamam haklisin ben burda hatalıyim amaaa sende suçsuz değilsin ki ben ondan öyle yaptim vs hep bi üste çıkma bahaneleri vardir sevgilimden biliyorum

Ayyy kızlar sürekli "koç erkeği" diye vurgulamışsınız, benim nişanlım da koç, korkmaya başladım yani hiç mi istisna yok anacığım -tatlicadiarzu-

bazı şeylerin şahsiyetle, haysiyetle alakası var merak etmeyin :)

Öyledir muhakkak. Benimkinin de arada trip atası geliyor da yüz vermiyorum pek :))
İLerde böyle yapmaz umarım yoksa ben Lulucuğum kadar sabırlı olamam sanırım. Takdir ediyorum zaten, maşallah Rabbim kocana senin kıymetini göstersin Lulucuğum, anlar inşaAllah

Kızlar bu gece gec gelecek eşim calısıyor. telefonla aradı ne olur uyuma beni bekle artık yeter dedi kapattı akannehir

ohh beter osun demek geldi içimden lulucum kusura bakma:1:bence bekleme yat.yerinde olsam öyle yapardım.ve bizi habersiz bırakma lütfen ve şu sarf ettiğin cümleyi de sölesin bira an önce kocan meraktan çatlıcaz tüm kk olaraktankaydirigubbakcemile3

bu arada espiri yapıyorum ama umarım kırmıyorumdur:teselli:

busefer kiz yatarsa adam sinirlenmesin :)))
bende catladim simdi yaa
bide yataga atiomus barismak icin :1:
dur bakalim neler olucak :))) amaaan koklasip barisirlar yaa
zaten yarin bayramm
sen yine poponu dön yat :)

Kızlar bu gece gec gelecek eşim calısıyor. telefonla aradı ne olur uyuma beni bekle artık yeter dedi kapattı akannehir

beklemeyip yatıp uyusan çok güzel olur ama, sen yine boşver bekle bakalım:1closedeyes:..bende merak ettim şimdi, ne diyecek nazlı kınalı kuzu..:delphin:

Back
X