Biz ayrılıyoruz..

sevgili LULU;
bende yeni evliyim
maalesef evliliğin ilk zamanları
çok zor oluyor...
ufacık tefecik şeylerden tartışma çıkarıp
boyutlar değişe biliyor...
bende bu 8 ay içerisinde
2 kere boşandık sözde
1 kere evi terk ettim
2 kerede pişman oldum evlendiğime...
ama hepsi lafta kaldı.bunlar yıpratıcı şeyler
söylenenlerde,yapılanlarda unutulmuyor
ama sanırım yeni evliler olarak zamana ihtiyacımız var
alışma süreci,evliliğe adapte olmak derken hepsi strese yol açıyor.
sabret hepsi geçicek,eşin sinirden söylemiştir...

lulu nerdesin yahu bir haber ver merak ediyo herkez.yoksa barıştın kocanla da 2. balayını mı yapıyosunuz :1:ve bize de sölemeye çekiniyon mu."nası hemen affedersin"deriz die

ay halen cvp yazmamis bende büyük bi merakla girdim baktimm
yine birsey yok ööfff :))) nasilda merakliyiz ah biz kadinlar hehe

sabah ins yazmis olur byy

Kızlar özür dilerim dün bayramın ilk olması nedeniyle giremedim nete. Ailelerimiz bayramda burada yoktu fakat süpriz yapıp biz gittik :))
Eşimle aram düzeldi ama nasıl düzeldi anlatayım.
O gün işte gece en son yazdıgımda beni aramıstı uyuma geliyorum konusacagz diye.
Geldi eve yanıma oturdu bütün gün aklımdan cıkmıyor lulu sürekli aklımdasın sürekli düşünüyorum ben senden nasıl koparım sadece kafamı dinlemek istedim hersey üst üste geldi nerede oldugumu biliyordun bu yuzden bıraz ayrı kalmak ıstedım bırbırımızı kırmaya baslamıstık degerımızı anlayalım birbirimizi özleyelim istedim bana söylediğin cümle suydu 'senin bu lafların bana sökmez' demen cok dokundu bana dedi evet öyle soyledım fakat sinir anında söylemıstım yenı hatırladım kızlar :(( Neyse dedimki bak sinirle söyledm yemn edıyorum gercek dusuncem degıl dedım o da ben senın kocan dglmıyım ne demek o öyle artık benı sevmıyormusun ne olur bana bunu soyle dedi.. ikimizinde gözleri doldu.
Sarıldı bana bize neden böyle oldu neden böyle olduk dedi cok kotu oldum agladım bende .... hemen affedemem evden gittin dedim haklısın orada fakat cok dokundu o sözün kocan degilmiyim beni ne olarak görüyorsun anla biraz diye gittim dedi...

Kızlar özür dilerim dün bayramın ilk olması nedeniyle giremedim nete. Ailelerimiz bayramda burada yoktu fakat süpriz yapıp biz gittik :))
Eşimle aram düzeldi ama nasıl düzeldi anlatayım.
O gün işte gece en son yazdıgımda beni aramıstı uyuma geliyorum konusacagz diye.
Geldi eve yanıma oturdu bütün gün aklımdan cıkmıyor lulu sürekli aklımdasın sürekli düşünüyorum ben senden nasıl koparım sadece kafamı dinlemek istedim hersey üst üste geldi nerede oldugumu biliyordun bu yuzden bıraz ayrı kalmak ıstedım bırbırımızı kırmaya baslamıstık degerımızı anlayalım birbirimizi özleyelim istedim bana söylediğin cümle suydu 'senin bu lafların bana sökmez' demen cok dokundu bana dedi evet öyle soyledım fakat sinir anında söylemıstım yenı hatırladım kızlar :(( Neyse dedimki bak sinirle söyledm yemn edıyorum gercek dusuncem degıl dedım o da ben senın kocan dglmıyım ne demek o öyle artık benı sevmıyormusun ne olur bana bunu soyle dedi.. ikimizinde gözleri doldu.
Sarıldı bana bize neden böyle oldu neden böyle olduk dedi cok kotu oldum agladım bende .... hemen affedemem evden gittin dedim haklısın orada fakat cok dokundu o sözün kocan degilmiyim beni ne olarak görüyorsun anla biraz diye gittim dedi...

valla ne yalan söyleyim benim eşim bana dese kadın halimle bana bile dokunur bu laf.gerçi sende sinirli bi anın da sölemişsin.ama erkek milletinin "en çok takacağı" laflardan birini sölemişsin.
nese sorun tatlıya bağlanmış sevindim.ama ona bu ne İLK ne de SON kavgamız olacak.ama bu senin kavga anın da evden gitme olayın İLK ve SON olsun.işte bunu ona artık UYGUN bi dille anlat:1:

Aramız düzeldi allaha şükür.
Hepiniz bana destektiniz cok tesekkur edıyorum hepinize allah herkesin yüzünü böyle güldürsün..

Ven_har valla ne yalan söyliyeyim bir daha aynı sey tekrarlancagını hiç sanmıyorum ikimizede ders oldu kaydirigubbakcemile3

valla ne yalan söyleyim benim eşim bana dese kadın halimle bana bile dokunur bu laf.gerçi sende sinirli bi anın da sölemişsin.ama erkek milletinin "en çok takacağı" laflardan birini sölemişsin.
nese sorun tatlıya bağlanmış sevindim.ama ona bu ne İLK ne de SON kavgamız olacak.ama bu senin kavga anın da evden gitme olayın İLK ve SON olsun.işte bunu ona artık UYGUN bi dille anlat:1:
sevgili edit tuşumuz kalktığı için düzeltmeyi böle yapıyorum

ama erkek milletinin "en çok takacağı" laflardan birini sölemişsin.demiştim ya onlar bunu "bu kadın beni takmıyo koca yerine erkek yerine koymuyo"olarak anlar.ki eşinde sanırım öyle anlamış.

Çok tesekkur ederim kızlar :)) valla ikimiz içinde kötü günler oldu şu zamanlar. Anladık sanırım ikimizde hatalıydık. İnsallah bir daha yaşamayız.

Barıştığınıza sevindim lulu bayanssulusmile
Bayramlarda dargınlar barışırmış zaten size yakışmıyordu küslük. Ama söyle birdaha her tartışmada evi terketmesin. Çocuk oyuncağı değil bu evlilik:kızgın:

Back
X