- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
merak ettim gelismeleri...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar özür dilerim dün bayramın ilk olması nedeniyle giremedim nete. Ailelerimiz bayramda burada yoktu fakat süpriz yapıp biz gittik :))
Eşimle aram düzeldi ama nasıl düzeldi anlatayım.
O gün işte gece en son yazdıgımda beni aramıstı uyuma geliyorum konusacagz diye.
Geldi eve yanıma oturdu bütün gün aklımdan cıkmıyor lulu sürekli aklımdasın sürekli düşünüyorum ben senden nasıl koparım sadece kafamı dinlemek istedim hersey üst üste geldi nerede oldugumu biliyordun bu yuzden bıraz ayrı kalmak ıstedım bırbırımızı kırmaya baslamıstık degerımızı anlayalım birbirimizi özleyelim istedim bana söylediğin cümle suydu 'senin bu lafların bana sökmez' demen cok dokundu bana dedi evet öyle soyledım fakat sinir anında söylemıstım yenı hatırladım kızlar( Neyse dedimki bak sinirle söyledm yemn edıyorum gercek dusuncem degıl dedım o da ben senın kocan dglmıyım ne demek o öyle artık benı sevmıyormusun ne olur bana bunu soyle dedi.. ikimizinde gözleri doldu.
Sarıldı bana bize neden böyle oldu neden böyle olduk dedi cok kotu oldum agladım bende .... hemen affedemem evden gittin dedim haklısın orada fakat cok dokundu o sözün kocan degilmiyim beni ne olarak görüyorsun anla biraz diye gittim dedi...
sevgili edit tuşumuz kalktığı için düzeltmeyi böle yapıyorumvalla ne yalan söyleyim benim eşim bana dese kadın halimle bana bile dokunur bu laf.gerçi sende sinirli bi anın da sölemişsin.ama erkek milletinin "en çok takacağı" laflardan birini sölemişsin.
nese sorun tatlıya bağlanmış sevindim.ama ona bu ne İLK ne de SON kavgamız olacak.ama bu senin kavga anın da evden gitme olayın İLK ve SON olsun.işte bunu ona artık UYGUN bi dille anlat![]()