Biz bayanlar ne kadar da duygusalız:(

sadece_sevdim

Hamdolsun Rabbime...
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
763
8
116
farkediyorum da bütü açılan topiklerde hep eşini kaybetme korkusu olan 'BAYANLAR' neden bir erkek eşini kaybetmekte korkmuyo hep kendinden emin hep çaba sarfetmeyen gezen tozan dileği yerine getirilen taraf.. anlamıyorum biz kadınlar neden bu kadar yıpranıyoruz hayatın her döneminde bir çaba içindeyiz..burda bütün topik açanların konusu hep eşleri için verilen çabanın sonuç vermemesi yada kadınn bu yüzden yıpranması çok üzülüyorum çok..
çok nariniz.. hep bir beklenti, hep bir adım geri kalmışlık. anlam veremiyorum kılını kıpırdatmayıp ilgi gören erkekler ne şanslılar..

aynen katılıyorum ve bende çok şaşıyorum bu duruma neden bu kadar muhtaç duruma düşürüyorlar kendilerini bilmiyorum ama karakter meselesi bence, evet çoğunluk bu durumda olsa da her kadın böyle değil. maalesefki erkekler iyilikten anlamıyorlar yine kendilerini süründüren tarzdaki hanımlara daha çok bağlanıyorlar.

erkekler kulübü diye bir forum olsaydı belki orda onlarıda görürdük yara bere içinde

etrafımda gördüğü ve burdan da okuduğum kadarıyla anlamaya başlıyorum erkekler cidden değişmiş. Artık erkeklik rolünü bayanlar üstleniyor. şu an nişanlıyım ve nişanlım gözümün içine bakar bende onun tabi (inşallah değimez ) ama bilir ki kimseye muhtaç değilim zatn 17 yaşmdan beri hem okudum hem çalıştım bu yaştan sopnra kimseye eyvallah etmiycemi . bana yapılan hatada arkamı dönüp gidebileceğimi. Daha söz nişan olaylarının konuşulmaya başladığında babam bana dedi ki evlendikten sonra çalışıcaksın deme sana öyle bir kısıt koymuyor deme dedi. O an pek anlamamıştım ne demek istediğini ama zamanla daha iyi anlıyorum. Her bayan kendi ayakları üzerinde durabilmeli kimseye muhtaç olmadan. Bu sayede kadın kendini ezdirmemeyi,kullandırmamayı biliyor. Ve insanları da daha çok anlamaya başlıyor. Am şuınu da diyim şu an evli değilim derler ya bekara karı boşamak kolay . Şu an katlanmam dediğim şeylere acaba evlenince tamam mı derim evliliğimi kurtarmak için Demem gibime geliyo ama bakalım.

senin için de hayırlısı olsun canım inşllah..

Evettt çok yerinde tespit bende az önce bu konuya denk bir konu açtım en basit örnek hafta sonu nasıl vakit geçireceğimize bile planı projei bile biz yapıyoruz bir defada onlar demezler bu sadece küçük bir örnek her konuda biz öncüyüz ama geride kalanda hep hanımlar

biz kadınlar iki güzel lafa kanmayıp dediğin gibi biraz süründürsek belki de bu durumda olmazdık..ama bayanların özünde duygusallık var napalım...

anlam veremiyorum hiçde veremiycem galiba mesela adam karısını aldatıyor sonra da kadın çocuklarım için affettim diyor yahu o adam neden yuvası ve çocukları olduğu halde başka kadınları görüyor . hiç anlayamıcam ben bu işlerii

bi de onlardan dinlemek lazım aslında...
erkek oldukları için hani güçlü durmak zorundalar içlerinde neler oluyo bilemeyiz...
bizim kadar rahat paylaşamıyolar sorunlarını...
paylaşabilseler zaten hiçbi kadın buraya bahsettiğin gibi konular açmaz..
konuşup çöüme ulaşma yok tabiatlarında..
kodları bozuk...

inşallah değişmez cnm ama benim eşimde öyeleydi gözümün içine bakardı allah var hala öyle ama evlenince daha farklı sprumluluklar değişiyor falan filan birde kuş kafeste hesabı bi rahatlı geliyor beylere.ama kadının çalışması özgüveni şart ben doğum için ve doğum sonrası 1,5 yıl evde kaldım tekrar işbaşı yaptım özüme döndüm vallahi

bu arada cumanız mübarek olsun arkadaşlar..rabbim dileklerimizi kabul etsin..

seninde cuman mübarek olsun cnm hayırlı cumalar kızlar:!6:

vee çok doğru bir nokktaya değinmişsin ...bide şimdikiş erkeklerde tabiri yerindeyse;okşayan eli ısırıp tekmeleyen ayağı öpüyorlar...çoğunluk böyle tabi arada istisnalar da var:)

aynen

sana katılıyorum canım.. ben evli değilim ama evli arkadaslarla çalışıyorum hepsinin de sorunu bu hafta sonu olayı ve dediğin gibi bu en basitleri.. erkek hep kendi halindedir bayan hep bir çaba içinde gerçekten çok üzülüyorum

katılıyoruuuuuuuuuuummmmmmmm...

ewet aynen öyle ha gelmiyormu geliyor çok güzel vakit geçiriyor iyiki şöyle böyle diyor ama ben bu sefer sıkılıyorum hep ben hep benim isteklerim heryerde genelde bu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…