Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erkek arkadasimla benim triplerim yuzunden atismistik ona bi sure mesaj atmamasini soylemistim o barismak icin surekli mesaj atti yani 2 haftada 1 falan
hem sizin tripleriniz yüzünden problem yaşıyorsunuz hem de bunu devam ettiriyorsunuz, aradan geçen süre zarfında düşünceleriniz değişmemiş olacak ki kavgayı sürdürüyorsunuz..
sevgililikten bi adim oncesi arkadasliktan bi adim sonrasi vardir ya ordaydik
orda kalacak gibi gözüküyorsunuz, bir adım ötesinde daha büyük sorunlar yaşayabilirsiniz, sevgili olmak daha fazla fedakarlık ister her iki taraf için de..
ama siz daha sevgili olmadan böyle bir tutum izliyorsanız sevgili olduktan sonra çok yıpratırsınız hem kendinizi hem karşı tarafı..
adım atması gereken özür dilemesi gereken kişi sizsiniz ama bundan sonrasında ipleri kendi eline alabilir
siz peşinizden koşmasını istiyorsunuz seviyorsunuz
bir kişiye birkaç defa olumsuz bir şey söylerseniz ondan nasıl olumlu bir tepki alabilirsiniz ki
sizinle ilgilenmiş size karşı birşeyler hissetmiş olması sizin o kişiyi bu konuma getirme lüksünüz olmamalı
seven taraf neden hep üzülür ki sizden vazgeçmesini istemiyorsunuz.
eğer sizin de gerçekten hisleriniz varsa o kişiye daha fazla kırmadan gönlünü alın bence
Canim birseyi bitirmedik demissin. Hicbir seye baslamamissiniz ki bitirin. Cocukta artik isyanlara girmis. Hem sevgilim degil, hoslandigima soyledim ama kabul etmedi bide nazini cekemem demistir.