Biz Bize Yeteriz...

Bende takvimim diye bi program indirmiştim gerçekten doğrumu acaba takvimde gösterdiği yumurtlama tarihi tutuyor mu mesela
Takvim im ve peppap ikisinide bende kullandım peppap bi arkadaş gibi geldi bana takvimine kayıtlarını tam olarak ayarlarsan uygulamaya göre yumurtlama günlerini gösteriyor bende doğru çıkıyordu testle de kontrol ettim.

Ayyy hadi inş.tatlim inş güzel haberlerini aliriz bat kacti senin
Bat 31 Temmuz canım bi gün geçti bugün ikinci gün.
Rüyamda ultrasona giriyodum doktor iki tane çok kçk kese var dedi ama kistte olablr hamile de olablrsn dedi kanda çıkmaz mı kand bakalım dedm kan verdim onu beklerken rüyamda savaş çıkıyodu.. Hayr olsn inşallah

Test yapicakmisin canim
Yok kuzum yapmıcam boşuna ümitlendirip üzmücem kendimi yapmıcam eğer 4-5 gün gecikirse yaparım büyük ihtimalle çünkü o kadar gecikme normal değil ama 1-2 günlük gecikmeler normal olabiliyor. İşin garibi dün gece rahmim ağrıdı adet gelecekmş gibi bu gece bekliydm yani ama uyandım.hala yok. Şuan şişkinlikte yok. Gaz var sürekli :) wcye de çıkabildim şükür..

Hayirlisi. Bnm de gelck galiba. Kasiklarim oyulmaya basladi hafiften.

Hayır olsun rüyaların inşallah canım bi test yapsanmı acaba :)

Hayirdir inş.canm duyan umarim benise işarettir bence de bir kaç gün bekle öyle yap testi acele davranma ben 9 gün gecikmeyle yapmistim insan korkuyor valla ya negatifi gorursem diye bence bekle inş.vardır kuzum

Hayirdir inş.canm duyan umarim benise işarettir bence de bir kaç gün bekle öyle yap testi acele davranma ben 9 gün gecikmeyle yapmistim insan korkuyor valla ya negatifi gorursem diye bence bekle inş.vardır kuzum
Aynen cnım bende beklicem 5-6 gün beklerm herhalde.. Sonra insan varsa bile negatif görünce üzülüyor..

Sağol cnm inşaallah tamamen düzelir.aynen bende aslında yaşımın büyük olmadığını düşünüyorum ama çevre çok Sıkıştırıyo canım ya

Teşekkür ederim bende uzun zamandır takvimim vardı pepapp ı da burdan görüp indirdim hayırlısı bakalım sağol cnm

Şu an olan olaylardan etkilenip görmüş de olabilirsin cnm savaş çıktığını zor günler yaşıyoruz sonuçta bilinçaltına işlemiş olabilir
Bende pek girmuyirum millet görüyo soyluyo seni gördüm rüyamda oğlun vardı falan diyolar :)
Hayırlara vesile olsun inşaallah kötü ruya anlatilmazmis diye biliyorum ben aman dikkat et cnm

Sonuç kotu tatlim zaten kötüydü ama şimdiden baskilar başladı calis calis calis patlayacagim valla iki gündür evde canini skti bu sabah vaktim sariliyo opuyo kendine gelmiş ama hafta sinumuzu mahvetti
Allah Allah bi de hamilesin artık rahatsızlıkların vardir daha temkinli davranması gerekir eşinin zaten sana sarildigina göre pişman da olmuş demekki bende çalışıyorum diyorum ama aslında çalışamıyorum sıcaklardan pek cnm istemiyo ya offf düz memurluk için çalışıyorum ben cnm ama bu sene de şansımı denicrm

Sağol cnm inşaallah tamamen düzelir.aynen bende aslında yaşımın büyük olmadığını düşünüyorum ama çevre çok Sıkıştırıyo canım ya
Canim milleti hic takma .. Millet her seyi konusur gercekten .. Suan insanlardan oyle nefret etmisim ki o yuzdrn kimseyi takmaya degmiyor ..

Bilmiyorum artık cnm etkilendim mi ne oldu.. Hayır olsun inşallah bana da aynısını diyolar :)

Canim milleti hic takma .. Millet her seyi konusur gercekten .. Suan insanlardan oyle nefret etmisim ki o yuzdrn kimseyi takmaya degmiyor ..
Öyle de cnm şimdi herkes torun bekliyo milleti de geçtim kV annem falan olsun istiyolar Eşim de çok istiyo hayırlısı ya olursa sevinirim olmasa da vardır bi hayır derim tamamen nötr um xnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…