sorunların ust uste gelmesı onun uzatmayı sevmemesı senın ılgı bekleyıp konusmak ıstemen hersey sebep bu olanlara..ıkınızınde rahatlamaya bırbırınızı dınlemey ıhtıyacınız var belkı bır seans daha gıtsenız ıse yarar konusmaktan baska orta yol yok gıbı allah yardımcın olsn canım..
tşkler.aynen evet ben ilgi bekliyorum oda hiç bir şey olmamış gibi davranıyor.bu sefer ben uzatıyorum.geçen yıl sırf bu yüzden çok büyük olaylar yaşadık.ayrılmak üzereydik bir süre ayrı yaşadık.tamam ayrıllım dedim ama ne için yok surat astın yok eve geç geldin bunun için ayrılınmaz ama sürekli huzursuzlukta nereye kadar bilemiyorum.
eşinize tahammül sınırınız azalmış bundan da kaynaklanıyor olabilir. Neden kendinizi sorgulamıyorsunuz? Ben bu evliliği devam ettirmek istiyor muyum? Onunla birlikte olmak benim hoşuma gidiyor mu diye?
Evliliğinizi bir kez kurtarmış olmanız, sizi mahkum etmez. Anlaşamıyorsanız, ortak bir noktada buluşamıyorsanız ayrılırsınız....
tşkler.aynen evet ben ilgi bekliyorum oda hiç bir şey olmamış gibi davranıyor.bu sefer ben uzatıyorum.geçen yıl sırf bu yüzden çok büyük olaylar yaşadık.ayrılmak üzereydik bir süre ayrı yaşadık.tamam ayrıllım dedim ama ne için yok surat astın yok eve geç geldin bunun için ayrılınmaz ama sürekli huzursuzlukta nereye kadar bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?