biz de yine yeniden

mihrmh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
113
1
46
Antalya
birkaçgün önce sabah eşimi aradım kızın bisikleti kırılmış sitedki çocuklar yapmış diye açıklama yapıyordum ki hadi kapat telfnu babam getiryo asansörde diye ters konuştu bende neye uğradığımı şaşırıp telfnu kpattım.tekrar aradı ben sana ters mi konuştum ama ben senin kocanım neden bu şekilde konuşamayım dedi.bende sinirlendim telfnu kapattım.akşam hiç konuşmadık.ben yattım oda bilgisayarıylaydı.
ertesi gün babam hafif bir krizatlatmış hastanede by pass (AÇIK KALP AMELİYATI TAPMAMIZ LAZIM DEMİŞLER)BENDE bu odunu arayıp babamı ara geçmiş olsun de dedim.aramış.eve geldiğinde ben ağlıyordum.bu odun annemle konuşmuş oda iyi şimdi durumu demiş.eve geldi.
hoş geldin dedim.ne ağlayıp panik yapıyosun adam iyiymiş işte dedi.babam by pass olacak neresi iyi bunun dedim.beni bu rahat tavırların sinir ediyor ne rahat adamsın sen be dedim.
geçti pc nin başına oyun oynadı.bende balkonda oturuyordum.geldi ee sıkıntılı mısın diyor.sana ne dedim.ben telfnda uzun konuşmaları sevmiyorum iki kelime yeterli diyor.
o kadar kızgınım ki kızgınınm çünkü bana her zaman ben koca olarak sana laf söyleyemiyorum.
hemen dikleniyorsun kendine laf söyletmiyorsun diyr.yahu laf söylüyon bende üzülüyorum bu benim elimde mi.niye seni ezmeye kalkayım ki.ben aptal mıyım da kocamı ezeyim.
az önce işten geldi ne haber dedi cevap iyi dedm.baba nasılmış dedi
iyi dedim.kıza ve öz kanuşacaz ya.
kızım bugün babaannesinde kalacak yarın seçimlerde görevliyim diye beraber gideriz diye düşünmüştüm kızı bırakmaya eminim oda öyle düşünmüştü ama ben biraz bu durumu uzattım heralde orada da surat yaparım o insanlarda üzerine alınıyor zaten o yüzden gitmedim.eminim o da eve çook geç gelir şimdi yalnız başıma evde oturyom.sinir oluyorm.
daha önce de ayrılmak üzereyken terapistle falan zor toparlamıştık zaten.
bilmiyorm ne olacak.6 yılımız bitti.4 yaşında kızımız.

çok basit kolardan uzayıp giden tartışmalarımız çok oluyor.basit konularla başlıyor sonra can sıkıcı noktalara geliyor.huzur kaçıyor.aslında ben huzursuzluk olduktan sonra hiç bir şey olmamış gibi davranabilsem iş uzamayacak bunu bazen yapabiliorum ama bazen olmuyor. o yapabiliyor çünkü içinde hiç bir şey tutmuyor her şeyi söylüyor.ben bazen söylüyorum bazen de tutunca içnde büyüyüp dert oluyor.

aslında güzel bir akşam geçirebilirdik belkide ama bunun odunluğu benim boşvermiş davranamamam yüzünden evde tek kaldım şimdi buda eve gelmez zaten yani geç gelir

bunları niye mi yazdım yazıp rahatlamak için sanırım.
srekli bana ben erkek olarak sana lafımı dinletemiyorum diyor.bazen mantıksızda olsa sırf ben istediğim için bazı şeyleri yap diyor yahu bu ne demek.

Herhalde, ikiniz de çok bunaldınız bazı nedenlerden ötürü o yüzden ufak tefek şeyler sorun oluyor ve iş uzuyor, tatsızlaşıyor.

Birkaç gün eşinizin izin yapma şansı olup başbaşa bir yerlere gitseniz, nasıl olur? Çocuk da ufakmış ama belki büyükanneler ilgilenebilir.

aynen ikimiz de bunaldık ama o vardiyalı çalışıyor yanisabah işe giderse 6 da çıkıyor öğlen 1 gibi giderse gece onda çıkıyor işten.yani o uyurken sabah yedide ben evden çıkıyorum benim tam uykum gelmiş yatmak üzereyken de o eve geliyor birbirimizi 1 belki 2 saat ance görebiliyoruz ben kızımla hep tekim genelde öğlen gidiyor işe haftada 2 gün sabahları gidiyor hafta tatili de cuma olduğu için nerdeyse görişemiyoruz beraber hiç vakit geçiremiyoruz desem yeridir

sorunların ust uste gelmesı onun uzatmayı sevmemesı senın ılgı bekleyıp konusmak ıstemen hersey sebep bu olanlara..ıkınızınde rahatlamaya bırbırınızı dınlemey ıhtıyacınız var belkı bır seans daha gıtsenız ıse yarar konusmaktan baska orta yol yok gıbı allah yardımcın olsn canım..

ortak bir şeyler paylaşamıyoruz bazen aynı evşn çinde farklı hayatlar yaşıyomuşuz gibi geliyor

eşinize tahammül sınırınız azalmış bundan da kaynaklanıyor olabilir. Neden kendinizi sorgulamıyorsunuz? Ben bu evliliği devam ettirmek istiyor muyum? Onunla birlikte olmak benim hoşuma gidiyor mu diye?

Evliliğinizi bir kez kurtarmış olmanız, sizi mahkum etmez. Anlaşamıyorsanız, ortak bir noktada buluşamıyorsanız ayrılırsınız....

tşkler.aynen evet ben ilgi bekliyorum oda hiç bir şey olmamış gibi davranıyor.bu sefer ben uzatıyorum.geçen yıl sırf bu yüzden çok büyük olaylar yaşadık.ayrılmak üzereydik bir süre ayrı yaşadık.tamam ayrıllım dedim ama ne için yok surat astın yok eve geç geldin bunun için ayrılınmaz ama sürekli huzursuzlukta nereye kadar bilemiyorum.

canımmm yenı evlıde degılsınız kı o zmanlar normal aslında asılmıcak seyler degıl ama hersey karsılıklı.son noktayı koyacak olan sızlersınız.en kısa zmanda hallolması dılegıyle..

kendimi çok sorguladım tabiki oda kendini çok sorguladı ikimizde birbirimizle vakit geçirmeyi seviyoruz ve vakit geçirmekte istiyoruz aslında ama iş saatlerimiz ymuyor ve bazen ikimizde çok bunalıyoruz bende boşvermiş davranamayınca bir kısır döngünün içine giriyoruz işte.

haftalar sonra pazar izni yapacaktı yarın belki bişeyler yapabilirdik ama ben yarın görevliyim sabah 6 da evden çıkacam akşam kaçta dönerim belli değil.
bakıyorum bazen hiç ortak noktamız yok birbirimizi sevmekten başka.

Terapiste gittiğinizde nasıl toparlamıştınız ilişkinizi, tekrar o şekilde davranmaya gayret edin. Çalışmak zaten yorucu, bir de saatler böyle uyumsuz olunca olay daha da güçleşiyor. Ama, yazık çocuğunuz da var, sırf belli hayat şartları nedeniyle, aranızda daha başka köklü sorunlar yoksa evliliğinizi kurtarmaya çalışın bence.

Daha uyumlu, mutlu olduğunuz zamanları hatırlamaya çalışın beraberce. O günlerde olduğu gibi davranmaya çalışın birbirinize. Zaman içinde olumsuzlaşan hayat şartları nedeniyle hayatı daha da zehir etmeyin kendinize ve eşinize, aksine birbirinize destek olmaya gayret edin. Hiç bir şey için geç değil.

kadınlar hep erkeklerden ilgi bekler.erkeklerin rahatlığı vurdum duymazlığı kadınları rahatsız eder.çoğu erkek böyle.evliliğini bu yüzden bitirme.ne yapacaksın onu öyle kabul et.bir erkeğin içkisi,kumarı varsa karısını aldatıyorsa ayrılmak daha doğru olur.benim annem herzaman söyler babam ,dedemle annanemin evine hiç gitmezmiş.telefonla hal hatır sormazmış.ölmüşler cenazelereni bile gitmemiş.dayımları arayıp baş sağlığı dilememiş.arada hiçbir küslük yok.ama babam çok vurdum duymaz.annem babannemlerle yaşamış hizmet etmiş.babam telefonla bile aramamış.

çok büyük bi olay değil bence neden kendinizi bu kadar yıpratıyorsunuz her evde olabilir

bence siz biraz fazla alıngansınız..bu alınganlık yuvanızı bozabilir..ilk mesajınızı okudum ben eşinizin pek bir hatasını göremedim tipik koca işte:) hepimizde var aynından..öyle her lafa takılacak olsak ohooo

bencede canım fazla hassas davranıyorsun.yazdıkların dışında ciddi problemleriniz varsa bilemem ama şu yazdıklarından ben eşinde önemli bir kusur göremedim.yani bunlar için boşan kurtul çekilmez bu adam diyemem
tipik türk erkeği işte:89:.kadınlar ilgi bekler nazlanmak ister azda olsa erkekler o kadar ince düşünmez.sende sanırım herşeyi kafana çok takıyorsun itiraz ediyorsun ki eşin ben sana birşey diyemiyecek miyim diyor
bence bunu yapma biraz rahat ol herşeyi kafanda büyütme bu şekilde hem kendini hem de evliliğini yıpratırsın ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…