biz genişiz

fkan

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
3
0
6
Ankara
kocanız en yakın arkadaşlarınızdan biriyle internette seks muhabbetleri yapsa ve siz bunu farketseniz , hatta şahit olsanız, kocanızın cevabı ise bizim geniş bi muhabbetimiz var biz arkadaşız çok tepki veriyosun olsa napardınız?

beynini eline veririmmmm..!!!!! eger buna gözyumarsanız sızde onun kadar suçlu duruma dusersınız ve bu duruma ona normal gelmeye baslar...en basta tepkınızı koyunnn....

böyle bir durumda sakin olmak zor olsa gerek ama mümkün olduğunca sakin olmaya çalış
erkekler bu tür saçmalamaları en çok karıları hamileyken yapıyorlarmış
ve çoğunlukla inkar ediyorlarmış
tavrını net şekilde ortaya koy o kadını seninde onunda hayatınızdan çıkaracağınızı söyleyebilirsin
eşinin tavrına göre ne yapacağına karar verirsin
arada bebek olunca insan ayrılığı iyi düşünmeli bence

Kocanızın cevabı çok saçmaymış. Peki "en yakın arkadaş" da aynı cevabı mı verir acaba? Valla geniş olma olayını çok yanlış anlamış eşiniz bana kalırsa, yarın bir gün iş üstünde yakalasanız da " çok büyütüyorsun alt tarafı birbirimizin ihtiyaçlarını karşıladık, arkadaşlık bunu gerektirir." falan der, şaşırmam.

ben olsam ilk önce o kızı hastanelik edene kadar döver sonra adamı boşar bi daha da çocuğu göstermezdim

eşiniz onun yakın arkadaşıylamı konuşmuş sizin arkadaşınızla mı sanki orası net değil gibi geldi şunu bi açıklayabilir misiniz benmi anlamadım gece gece acaba

Sizin bu tarz sohbetleri yapmanızada aynı anlayışı gösterecekmi:)Bir deneyin ister

eğer gerçekten bunu yaşadıysanız ve o anda tepkinizi vermediyseniz dahada tepki vermeyin bence.insan o anda delirir ya, hiç bişey yapmadan nasıl durulur inanılmaz....

benmi yanlış anladım yada anlamadım
kocam benim yakın arkadaşımla nette seks üzerine sohbet edecek
ben onları görecem yakalayacam
öyle kocanın aklını alırım

Kocam ve benim en yakın arkadaşım..seks muhabbetti..:26:

Ne denir ki?

Kıza telefon açıp ne dediniz ya da ne demediniz merak ettim?

Eşinizin verdiği cevap da son derece küstahca ve umursamazca..

Boşanmaya kadar gidebilir bu durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…