- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.507
- 548
evet içimde bu yuvayı boşa mı yıkıldı uhdesi kalmasın diye babamla dayısına falan gttik şimdi karşıma dikilmiş bak bu sefer aile büyüklerini koyma araya diyor ona bu özgüveni ben verdim o bir kere bile bu ilişki bitmesin diye çabalamadı naza çekti annesi bile oğlum bilir modundda oğlumun kendi hayatı ne onun için ne ailei için bu çocuğun babasız büyümesi umurlarında değil
evet çocuğun arkasına sığındın boşanmadın diyor bu lafın üzerine nasıl olurda ondan vicdan pişmanlık beklerim ....babam da kızıyor çok sen ağlıyorsun karşımda ezik değilsin mesleğin vr onun umurunda değil diyor bırak o ağlasın diyor biraz maddi durumu iyi ona güveniyor
İstemeyen adamın peşinden niye bu kadar koşuyorsunuz? Babanizla dayısına gitmeniz hele o kadar tuhaf ki . İşiniz gücünüz varmış çocuğunuza çok kötü örneksiniz.
Ayrıca adamla evde mutlu değilsiniz babalık yapmak isterse yine yapar. Ben sanmıyorum bu adamın evde babalık yaptigini şu anda. Çocuk gerçekten bahane . Ortada kurtarılacak bir evlilik vardır eski güzel günlerin ve çocuğun hatrına denenilir ama sizde öyle bir durum yok . Adamın annesi de gayet haklı . İki kişi karar verir evli kalmaya ya da kalmamaya bende evladımin mutsuz olduğu evlilikten sıyrılmasini isterim . Bu kadar arabesk olmayın . Toparlanin artık