Biz kadınlar, neden zoru severiz ?Yardım

deryadertli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
11
0
86
37
İstanbul
arkdaşlar 6 aylık bir ilişkim vardı bundan bir ay evvel bir arkdaşım erkek arkdaşımı interntte bütün kadınları bekliyorum diye bir başlıkla arkdaşlık sitesinde görmüş arkdaşım uyardığı için teşkkür ettim ve başımdan aşağıya kaynar sular indi çok seviyorm ve benimle bi ilişki yaşamk için aylarca uğraştı şimdi ne olduda böyle oldu diye düşünürken aynanın karşısına geçtim ve ne yapıyosun sen onun içinmi üzülüyorsun dedim ve hemen internete girdim kendime sahte bir rumuz ve sahte bir resimle konşmaya başladım yaklaşık 1 hafta kadar ve yeni hat aldım ki huylanmasın diye çok buluşmak istyordu 3 haftada 6 aylık ilişkimde görmediğim hayal edemdiğim sevgiyi alakayı gördüm çok nazik tam bir beyfendi olup çkmıştı buluşma zamanı gelmişti beşiktaşta bir çay bahçesinde buluşmaya karar verdik saat 1 de saat 2 de gittim merhaba ben (özgece) rumuzum dedim şok oldu beni görünce birde utanmadan ne işin var dedi bende 2 haftadır ilgi alaka gösterdiğin taptığın kadın bendim dedim beni bir dah arama onun bana aldığı bütün hediyeleri fırlattım ve son sözümü söyledim kardasın donmak üzeresin uyku tatlı geliyor ama sen öldüğünün farkında değilsn şimdide içimde birşyler depreşti sanki herşy onu hatırlatmaya başladı konuşmayı düşnüyorm sizce bayanlar ne yapmam gerek:1shok:senağlamasenağlama

1.) kız arkadasınınn gıt orada bekle senle bır sey konusucam demedıgı ve cocugu oraya onun göndermedıgı ne malum?

2.) kız arkadasının o chatı acıp senle haftalardır sohbet etmedıgı sızı kıskanıp bölmek ıstemedıgı ne malum? en yakın kankın mı farkeder mı ?
şakkıdı
3.) senın sevgılın boyle bır sey yapmıssa bır acıklama fırsatı verseydın ıyı olmaz mıydı ?

4. ) madem s evıyordu neden neden dıye dusunmez mıydı, suclusu gercekten kendısıydı hatasını bılıyor ondan mı sustu ???
süprizzzzz

* kendımden bır alıntı yapayım aynını yasadım aynı seylerı yaptım, 10 sene sonra hep aklımda oldugu ıcın yenıden bulustuk bır sekılde ve cıktık ama cocuk aynı salak sekdıllerde ayrılmayı sectı ve kendını bana bıraktırtttı sonuc aynıydı.
sen de gerı döndugunde aynı sonucu buluyor olacak sın cunku baslıgın bıle 'zoru severız' seklınde.
demek zor bırı oldugunu düşündürtuyor sana. vur dıbıne derım canım umursama .

ben bu erkekleri anlamıyorum ya...birde bütün bayanları bekliyorum yazmış yani ağıma kaç tane düşürebilirsem bu ne doyumsuzluk bence bitirmişken bi daha dönme derim ben.sonuçta aldattı seni ona bidaha ne kadar güvenebilirsin.her acı zamanla geçer kendini başka şeylere ver tatlım.çok zor ama duşünmemeye çalış onun gibi birisini.başlığında zoru severiz yazmışsın bence o zor biri değil kusura bakma ama kişiliksiz biri o yüzden bırak canım zoru seven sevsin sen adam gibi adamını bulmaya çalış

Son düzenleme:
saçamalam kesinlikle konuşma değerini düşürürsün bikere yapan bidaha yapar.elbet onu hatırlıycaksın ama hemen pes etme değmez arkadaşım yüzünü gördün için sevinmelsin

Çok çirkin, saygısızlık diz boyu, aldatma, vs... vs... bütün kötü özellikler var bu başlıkta...

Ve sen bunların canlı şahidisin hala acaba diye soruyorsun anladığım kadarıyla...

Yukarıda saydığım kötü özellikleri yaşamak istiyor ve hakettiğine inanıyorsan devam et arkadaşım...

Aksi halde bunları gururu olan hiç bir kadın yaşamak istemez... Şahsi görüşümdür

Sevgiler...

kardasın donmak üzeresin uyku tatlı geliyor ama sen öldüğünün farkında değilsn demişsin

benim bu cümleden anladığım-CADIARZU
--
sacma sapan bi yoldasın
bu yaptıkların hiç mantıklı değil
kendinini geliştirmiyor öldüyorsun:tomato:
buraya kadar doğrumu ....bi nevi bi uykudasın uyan bu da sana bi şok olsun kendine ceki düzen ver demişsin :mymeka:
iyi güzelde sence bu mesajı algıladımı?:uhm:
sanmıyorum,,,,, o bildiği yoldan saşmayacak!!!!
sen se bu son sözde artık onunla hiç bir ilişiğin kalmadığını söylemiş oldun
bencede doğru olan budur ****sakın ha yanılmayasın biraz mantıkla hareket et emiisüprizzzzz

ne yapyım gönül dinlemiyor ama YENİ AŞKLARA YELKEN AÇAYIM BELKİ YENİ HEYCAN UNUTTURABİLİR:1no2:

bence daha sırası değil...
önce unutun sonra başlarsınız yeni ilişkiye...
unutmak için başka ilişkiye başlanmaz...
eğer öyle yaparsanız erkek arkadaşınızla aynı kalitedesiniz demektir..
insana, duygularına saygımız olsun...

çivi çiviyi söker. başkasını sevince onu hatırlamak bile istemezsin. tabi unutmam lazım diye saçma sapan birine daha bulaşma derim ben. internetle çok içli dışlı olanlardan pek hayır gelmiyor tatlım.

yok be güzelim ne ara ne de sor..ne demek bütün bayanları bekliyorum...ayrıca senle çıkarken bunu yapan erkek seni başkası sanıp konuşurken sanıyorsun mu ki başkalarıyla da konuşmadı, sana döktüğü dilleri başkalarına dökmedi..şu an kimlerle chat yapıyor, kimlerle birlikte Allah bilir...bence en başından öğrendiğinde ve bunu gerçekten farkettiğinde onun için uğraşıp hat alman bile hata..tamam zoru severiz ama aldatılmayı asla....senin ki zorluktan da uzak bir durum....bence artık toparlanma zamanı gelmiş hatta geçmiş...

tabi bütün bayanlarında hiç işi yoktu dua et şanslıymışsın
arkadaşın görmüş daha ne uğraşıyosun adamın derdi belli bütün bayanlar üstüne bide sen
iyice tanımadan etmeden hemen yelken filan açma çivi çiviyi söker bence yanlış mantık

bana çok saçma geldi bütün bunlar CADIARZU
neden bilmem ama çok inandırıcı gelmedi bir çoğu

bence 1 kere yapan bidaha yapar .. canim kendini daha fazla üzme bence... 1 kere ölmek - 1000 kere ölmekten iyidir bence yerimseniben

"kardasın donmak üzeresin uyku tatlı geliyor ama sen öldüğünün farkında değilsin"

ıssız adam filminin repliklerinden... içinde bulunduğunuz duruma tam oturmamış, eğreti durmuş gibi geldi bana.

belki filmden de etkilenmiş, o anda da okkalı bir laf etmek için kullanmışsınızdır. ancak karşınızdaki kişi mesajı almış olma ihtimali düşük gibi.:1no2:

ıssız adam filmine bile beraber gitmiştik o yzden o lafı kullndm belki anlar die ama kızlar doğru söyliyorsnz yeni aşka yelken açmıyım unutmak için birini kullamış olcm karşımdaki insanada yazık olur o zaman en iyisi bi tatile çıkmak yada kendimi dinlemek

bilemiyorum belki yanılıyor da olabilirim ama senin derdin dikkat çekmek gibi geldi bana.

eğer değilse de belki sana bu oyunu o evli adamla islami nikah kıyan arkadaşın yapıyor olmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…