Biz kadınlar, neden zoru severiz ?Yardım

Sizi aldatan
iltifatları baska bir kadın sanıp da size eden
buluşmak için sabırsızlanan resmen sizi boynuzlayan adama güzel bir ders vermişsiniz...
ama şimdi geri döneyim mi diyorsunuz ?dönün arkadasım dönün tabi ki
bir de özür dileyin kul köle olun hatta...dönmeniz zaten beni boynuzlamaya devam et demektir seni paylaşabiliyorum demektir bana göre..
ben hep bu gibi durumlarda onuruyla ayakta duran yüreğine taş basan kadınları takdir ettim...cok yazık edersiniz kendinize cok..

bencede dönme kesinlikle...
her seferinde onu takip edip karşısına mı çıkıcaksın bendim diye...
ayrıca bir arkadaşımın güzel bir lafı vardır çok beğenirim ve nedense bugüne kadar aksiyle de karşılaşmadım hiç "İNTERNETTEN ADAM ÇIKMAZ"

Son düzenleme:
43 yaşındayım, işim icabı günde en az 20 tane fetbaz insanla karşı karşıya kalırım. Gözlerine bakıp ne mal olduklarını anlarım. 23 senelik memuriyetimde karşılaşmadığım insan tipi kalmadı derken, burada okuduklarım karşısında ağzım değil bir karış 1000 karış açık kaldı.
Pes yaaaa vallahi pes. Bu erkek milletini ne yapmalı bilmiyorum.
Konuya yorum yapacak halim kalmadı inanın.

bayanlar bende 1 aydır ne yaşadığımmı valla bilmiyorm arkşım evli adamla sonra bana olanlar deli gibim tatile çıkmaya karar verdim birz herşyden uzak kalmak daha iyi olur buradan cvp veren bütün arkdaşlara teşekkür ederim

Zoru sevmek ne alaka bu konuyla?? Diyeceğim tek şey senin gururun kendine saygın yok mu.Hem ders veriyorsun hem de aramak istiyorsun.Böyle birşey yaparsan onunda gözünde saygın kalmaz.

tatilden gelince ilk yaptıklarımı yazacağım forma arkdaşlar belki birini bulurum orada :jeyyar:delikafaduldendelikafadulden

aldatılmak ve bizzat kendi kendinizle aldatlmak çok yıkıcı olmuştur.. o adam dan erkek olmaz ...hiçbirşey olmaz.. ancak anccak erkek müsvettesi olabilir..

**belki birini bulurum orda**

bulun kardeşim birini bulun..:1shok:

zaten bu düşünce tarzı yüzünden böyle erkeklerle karşılaşıyor çoğu bayan...**birini bulurum**

**bana değer verecek bir erkek umarım karşıma çıkar ** diyeceğiniz yerde **birini bulurum diyorsunuz** öylemi????

Son düzenleme:
Sevgiliniz sizi aldatıyo ve siz halen onu aramayı mı düşünüyorsunuz biraz gururlu olmak gerekir güçlü olmak gerekir.Bence sakın aramayın.Ayrıca neden birini bulmak gibi bi çabanız var.Yalnızlığın tadını çıkarın kafanızı toplayın sonuçta yeni bir ilişkiniz bitmiş üstelik aldatılmışsınız :sm_confused:

Buna zoru sevmek denmez cnm, " yanlış birini sevmek " denir... Tekrar tekrar üzülmeye razıyım diyosan konuş, barışın hatta hiçbişey olmamış gibi davranın ,o da kendine sorsun " Ben neymişim be abi ???"

herşy için çok teşkkür ederim 3 saat sonra otobüse binip uludağ gidiyorm bu site çok iyi bağımlılık yarattı bende gitmeden önce bir girip bakıyım dedim bu arada bende bavulu nasıl topladım nasıl bilet aldım bilmiyorum herşy çabuk oldu annemle beraber gidiyoruz ana kız yani hadi hayırlısı kızlar bana iyi yada kötü yorum yapan bütün hemcinslerime teşekkür ediyorum saolun

İyi yorum da kötü yorum da senin iyiliğin için cnm...Teşekkür etmen de olgunluğunu gösterir.Sana iyi yolculuklar ,keyfine bak oralarda ,gez dolaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…