Bız kadınlar nerede hata yapıyoruz

can7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
293
10
118
İçel Mersin
Arkadaslar hersey oncelıkle gonlunuze gore olsun dıyerek baslamak ıstıyorum.o kadar cok konu okuyorum kı bız kadınların cılesı gozyası hıc dınmeyecek gıbı acaba bız hatayı nerde yapıoruz. sımdı herkes evlılıgınde esıne esının aılesıne karsı sergıledıgı hatalı hatasız davranısları yazsın kı bızbırbırımıze ornek olalım...

Aslında hepimiz bilerek veya bilmeyerek hatalar yapıyoruz. bu hatalar karşı tarafın hareketlerine, söylediği sözlere, tepkisine göre değişiyor. en güzeli susmakmı acaba yoksa hakkını aramakmı yada kırmamamkmı. ama yaşamla mücadele içindeyiz hepimiz sorunlar yaşıyoruz. bence doğru olan kalp kırmamak ama oluyo maalesef :26::26:

Benim eşim aslında çok iyi biridir. Allah razı olsun memnunum kendisinden. Ama ailesine düşkünlüğü ve ne yaparlarsa yapsınlar onları kırmamak için uğraşması deli ediyor beni. Bizim tek kavga ettiğimiz konu ailesi. Aslında onu anlıyorum atsa atamaz
satsa satamaz. Ama o insanlardan nefret ettiğim için sürekli sinirimi eşimden çıkarıyorum.Bu yüzdenden kavga ediyoruz. Aslında birazcık sessiz kalmayı becerebilsem boşver diyebilsem sorun kalmayacak ama sessiz kalamıyorum. Eşime patlıyorum hep (

kısacası dertsız ınsan yok galıba kımı ılgısızlıkten kımı esınden kımsı esının aılesınden sureklı sıkayetcı bende esımın asırı ılgısınden cok sıkılıyorum bazen cok bunaltıor hergun ısyerımı her nekadar cepten de olsa sureklı en az gunde 20 kez arar sabah 8 aksam 5 mesaım aynısını kayınvalıdem de yapar oda en az gun ıcerısınde,10 kez arar kalın gıyın yemegını ye suyu nu ıc sacına fon cektın mı aksam yemege ne pısıreyım evımız ayrı kayınvalıdemle aramızda bır sokak var aksam yemeklerını ıs cıkısında orda yıyoruz kayınpeder carsıya cıkınca evıme ya tuzluk alır ya robot ne bıleyım ısde ıhtıyacım olmayan bısuru sey bende bunlardan sıkılıorum

Konu içeriği nedeniyle "İlişkiler,duygular ve hayatın içinden" başlığına taşınmıştır.

bazen sukunet cok konusmaktan cok daha ıyıdır ne kadar sanslısın cogunluga gore esınden memunsun ama aılesı ıcın neden kotu olcaksınkı en azından hatalarınla yuzlesebılmısın ofkenı kontrol ederek hırsını esınden cıkarmasan sessız kalmayı becerebılırsen hımmmm harıka bır yuvan olur peynır ekmek gıbı vazgecılmez mutluluklar canımmmmmm

kendimizden çok taviz veriyoruz,karşımızdakini kendimizden daha çok önemsiyoruz..hayatımızın merkezine gereksiz yere kişi/kişileri oturtuyoruz..kısaca...

Bence biraz yetistirmeylede alakali.
Bir cok kadin hele bir onceki nesil erkek cocuklarinin uzerine fazla titremisler,
aman oglum rahat olsun, aslan oglum o otursun ben ona hizmetcilik yapim vs,
Her halti yesin, erkekligini gostermis erkektir yapar gurur duyulur felan.
Kizlara gelince, erkekkardesleri icin sunu yap bunu yap,
bazilarinin hayatinda kisitlamalar felan, Dogal olarak cogumuz cocukluktan kendimizi ezdirmeye aliskiniz
Erkekler basimizin taci cunku.

Bence hata burda, tabi evli felan degilim ama. Gozlemledigim kadar Turk kulturundeki sorun bu.

Bence kadınların anaç ruhu sevgililkte de etkili oluyor..
Merhamet, kıramama, sahiplenme bazen çocuğumuz gibi seviyoruz karşıdakini..
Bu yüzden yüzümüz yumuşak oluyor..
Çoğu erkek bunu kullanıyor..
Erkeklerin zayıf noktası cinsellikse kadınlarında zayıf noktası anaç ruhu bence..

şöyle düşündümde hatam nerde diye
eşimle aslında çok farklıyız ben konuşkan hareketli neşeli kalabalığı seven
eşim sessiz evde vakit geçirmesini seven biri.
önem verdiğimiz degerlerimizde farklı
birazda yetiştirme tarzı var tabi
iki farklı insanın aynı evde yaşama savaşı bizim evliliğimiz.

Ne kadar guzel ıfade etmısıs sın kendını

herkesin kimyası yetiştirme tarzı çok farklı ben nerde hata yaptım değilde keşke yapmasaydım dediğim şeyler var.

memlektimi ailemi arkadaşlarımı bir adam için bırakıp kilometrelerce ve birbirinden çok farklı bir kültüre evlendim güvendim sevdim 6 aylık evliyim ama çokkk şükür ki eşimden çok memlunum ama ben en ufak bir hatada aman ben yapamam aman ben el bebek gül bebek büyüdüm edemem giderim ailemin yanına dönerim dedim eşim benle sorunları konuşmaya denedikçe ben hep yapamam geri dönerim dedim sonra baktım ben 27 yaşında bir bayanım ne öyle çocuk gibi hemen en ufak sorunda yok giderim terkederim demeler evet kendime özgüvenim var bir mesleğim işim var kaybedecek birşeyimde yok maddi manevi anlamda sanırım ona güvendim ama bu bir evlilik ti çocukken oynadığım evlilik oyunu değildi titredim ve kendime geldim..

en baştan beri hep kayınvalideme mesafeli davrandım birşeyden rahatsız olduğumda hemen söyledim uyardım ama baktım kadın bana çok iyi davranıyor beni seviyor gene aramda mesafem vardır ama en azından bazı şeyleri duymamazlıktan geliyorum kayınvalidemi sevmeye başladım evet çok farklı kültürlerde insanlarız bana doğru gelen ona yanlış ona yanlış gelen bana doğru ama birbirimize saygı duydukça birbirimize olan sevgimiz arttı.

ilk başlarda eltilerimle sorunlarım yok ben herkeze iyi niyetli davrandım aman yeni aileye alışmam lazım dedim verdim tavizleri ama baktım gördüm çok taviz vermişim bir durun orda dedim bu bayramda görüşmeme kararı aldım eşimede söyledim bazı şeyler yaşadık çünkü eşimde haklı gördü sen bilirsin dedi görüşmek istemiyorsan görüşme dedi dedikoducu kıskanç insanlarla işim olmaz dün çarşıda gördüm eltilerimden birini yok sanki onca lafı yiyen ben değildim aman gene güler yüzlü gene samimi ayrıldım yanımdan kendime kızdım ne yapıyorsun sen ne karar almıştın görüşmicektin bile tamam aileyiz biz çok sık olmasakta düğünde dernekte mecbur görüşücektik mesafemi koyucaktım ben gene güler yüzlü

mevlam gulen yuzunu soldurmasın canımsen dogru olanı yapıorsun hayatımızda varolan butun sevdıklerımız sevmedıklerımıze karsı hep dengelı mesaffelı olmak en dogrusu boyle davranınca cok fazla dedıkoduya maruz kalmıorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…