biz kadınları anlamak

Kadının o kocayı bosamaya niyeti yok. Evliyken bir onunla bir bununla, her defasında da aşık oluyor. Tebrikler.

Kadının ıkı farklı erkekle aldatmasına rağmen bir türlü boşanamadığı kocasının özelliği neymiş?

Asıl bunu sorgulaması gerekir abinizin.

Yoksa yeni kocayı garantilemeden eskisini bırakamıyor mu bu hanım?

35 yasında Adam herşeyi geçtim de bunları Nasıl akıl etmez?

Veya siz sormadınız mı abinize?

Gerekli şeyleri söylersiniz ve çekilirsiniz yolundan. Yaşı epey var. Kendi bileceği iş..

Hakkınızda hayırlısı ..

Uu gerçekten zor bi durum abinizin ikinci adamı unutmus mudur'dan once dusunmesi gereken cok sey var. Allah dogru insanlarla karsilastirsin herkesi

Bence aynısını abinize de yapacak ısrarla ısrarla söyle
3 çocukla kadın kocasını aldatacak hem vakti hem cesareti varsa dikiş tutmaz ona

Kocasını yıllarca aldatmış ve bundan zerre pişmanlık duymayarak ikinci kez aynısını yapmış bir kadın!
Abinizde hatalı tabi.
Yanlış yolda bir büyük gerekli oturup konuşulacak vazgecirilcek.

Yani kocasından değilde
Kocasını aldattığı diğet adamı dert etmiş
Kendine oda ayrı bi iğrençlik
Aynen. Kocayı bırakmış, aldattığı adamı takmış kafaya. Asıl iki kere aşık olmasına rağmen bosamadigi kocayı dert etmeli bence.

Kadin yalniz baya prof olmus. Level atlamis. Paralel evrene gecmis boynuz takmakta.

Abiniz insallah biran once akillanir cunku kadin ayni karakter ayni muhtemelen ayni seyleri yasar.

Valla böylesini de ne duydum ne gördüm hic tasvip etmedigim ama buraya cuk oturan bir tabir kullancam kadin resmen duble kaş.rmış
Abin de kusura bakma ama cok şahsiyetsizmiş

Baslik ile konu arasindaki baglanti nedir?

Abinizin mezhebinde at koşturmayı hobi edinmek istiyorum müsadesiyle.Rezalet. Galiba ben olsam bu midesizliğe o kadar sinirlenirdimki ne halin varsa gör der bırakırdım. Kusura bakmayın abiniz hakkında böyle konusuyorum ama söylenicek söz yok. Ve tabiki abinizide aldatıcak yani laf mı buda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…