Abini aldatir bence. Aldatmasada abin bunu aklindan silemez hep mutsuz ve tetikte olacak. Surekli aldatacak beklentisiyle kendine ve herkese hayati dar edecek. Madem ayrilsaymis bu zamana kadar kadin.. cok sacmaaslında açmış olduğum bu başlığın anlatacaklarımla uyumlu olup olmadığı konusunda şüphelerim var, ama eminim konuya dair yapılan yorumlar başlığın ne şekilde olması gerektiğini yavaş yavaş belirleyecektir.
çeşitli sebeplerden ötürü uzun süredir foruma yazamıyorum, ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. yazacağım olay tam anlamıyla benim yaşadığım bir olay olmasada olayı yaşayan kişinin abim olmasından dolayı dolaylıda olsa beni de etkiliyor.
abimle aramızda 4 yaş fark var, fakat aramız her zaman iyi olmuş, dertlerimi üzüntülerimi sevinçlerimi paylaşabilme şansına sahip olduğum 35 yaşında bir abim var, 35 yaşında olmasına rağmen şimdiye kadar evlilikle ilgili ciddi bir fikir ya da adayla hiçbir zaman karşımıza çıkmadı, bizimle tanıştırmamasına rağmen yaklaşık 2 yıldır hayatında biri olduğunu biliyordum. son 2 aya kadar mutlu enerjik bir havası olan abim son 2 aydır tanıyamadığım bir ruh haline büründü, en ufak olaya bağıran agresifleşen içine kapanık biri haline geldi, bir kaç sefer nedenini sordum iş güç stresi diyerek geçiştirdi, yaklaşık 4 gün önce karşılıklı oturup konuştuk, ısrarlarım sonucunda bu hale gelmesinin sebebini benimle paylaştı. durumu kısaca şu şekilde özetleyeceğim;
abimin şuan hayatında olan kadının 3 çocuklu evli bir anne-kocası kendisinden 13 yaş büyükmüş- ve kendisinden 4 yaş büyük bir kadın olduğunu öğrendim, ilk başta büyük bir tepki gösterdim, ama sonuna kadar onu dinledim. abim bu kadınla duygusallığa dayanmayan sadece bedensel bir birliktelik üzerine kurulu bir birliktelik düşüncesiyle ilişkiye başlamış, fakat zamanla bu durum bir aşka ve sevgiye dönüşmüş. ileriye dair planlar yapmaya başlamışlar, kadın kocasından boşanacak ve evleneceklermiş. durum bu şekildeyken abim kadını karşısına alıp ona tam anlamıyla güvenebilmesi için onun geçmişine dair her şeyi bilmesi gerektiğini söylemiş, sorduğu ilk soru , benden önce hayatında kimse oldu mu sorusu olmuş. kadın evliyken 9 yıl boyunca eşini bir başka erkekle aldattığını, amacının onunla evlenmek olduğunu, o aldattığı kişinin ilişkiye başladıktan 6 ay sonra başka bir kadınla evlendiğini fakat ilişkilerinin 9 sene boyunca sürdüğünü anlatmış.
ilişkinin 6. yılında kadın başka bir şehire taşınmış, yaklaşık 3 ay görüşmemişler. kadın akraba ziyareti için ayrıldığı şehre gelmiş ve bu adamı aramış, ilişkileri tekrar başlamış, 3 yıl boyunca ayda bir ya da iki sefer adam bu şehre gelip gitmiş, sonra adamın ilgisizliği yüzünden ilişki bitmiş. bu ilişki bittikten 2 yıl sonra kadın abimle tanışmış.
kadının evli çocuklu olmasında ziyade abimin düşündüğü 2 şey var, bir kadın, uğruna kocasını 9 yıl boyunca aldattığı bir erkeği unutabilir mi ve hayatına yeni giren abimle evlense onu da bir başkasıyla aldatır mı?
abime bu düşündüklerinin saçma olduğunu, yapması gereken en mantıklı tavrın kadından ayrılması olduğunu saatlerce anlatmama rağmen hala kadına bir şans verme düşüncesinde gelip gidiyor. böyle bir evliliğin nelere mal olacağını, anne babamla arasının nasıl açılacağını, toplum tarafından ne şekilde irdeleneceğini defalarca anlattım. ama adam hala o iki sorunun cevabının peşinde. inanın bana yazarken bile elim ayağım titriyor, benim böyle bir kadına yenge demem, çocuklarına halalık yapmam mümkün değil, her şeyi geçtim abimin başını yakacak.. inanın kendi derdimmiş gibi içimi boşaltmak istedim. bu konuda fikirleri olan arkadaşların fikirlerini öğrenmeye ihtiyacım var.
Bravo.aynen.Basligi degistirin.
O...lugu ve pe..ligi anlamak yapin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?