biz kadınları anlamak

Başlığı görünce direk ben bazen kendimi bile anlayamıyorum imkansız diyecektim ki
İçeriği okuyunca fikrim değişti bi gün kadınları anlayabilirizde bu olayı anlamam NAMÜMKÜN

Anladık aşkın gözü kör de kulağıda mı sağır? Ağzı dili de mi yok? Beyin damarlarıda mı tıkalı?
Ya kadınla bedensel birliktelik için ilişkye başlamış olan abin midemi bulandırdı. Abinle bedensel ilişkiye başlamak için kocasını aldatan müstakbel yengen ise banlanmaya neden olacak tabirlere layık. 3 çocuk annesi bide bu yani. 3 ü de kocasındanmı acaba dedim ben kendimce.

Eğer abin ilerde 4. Çocuğun kendinden olduğuna emin olabilecekse evlensin.

Bide yani bi sürü konu görüyorum burda kısmetim kapandı evlenemiyorum diye meğer millet ikişer üçer idare ediyomuş da ondan kıtlık varmış memlekette.

Ayrıca da o kadın her allahın günü kocasıyla aynı yatağa giriyor. Ay gerçekten kimin eli nerde belli değil ya. Ne biçim insanlar var hayatta. Allah şaşırtmasın kimseyi.

Evet tahminde bulunuyorum bence sen o kararsız abisin,( ama hikayeleştirmen filan başarılı)
ve bu hanımın karakterini çözmek için burada konu açıyorsun kadınların fikrini almana gerek yok çünkü sorunun cevabı sence de malum ...

Kadina bak kadinliimdan utandim vallahi nasil zihniyetli birisi bu oglanin da takildigi seylere bak zaten seninle evliyken yatan karidan ne bekliyoda gecmisini merak ediyor acaba, he tabi baska kadin kalmamis cok iyi bir es olarak bunu secmis nediyelim daha ikisi birbirini bulmus allah ısla etsin bunlar gibilerini

Abini aldatir bence. Aldatmasada abin bunu aklindan silemez hep mutsuz ve tetikte olacak. Surekli aldatacak beklentisiyle kendine ve herkese hayati dar edecek. Madem ayrilsaymis bu zamana kadar kadin.. cok sacma

Abininki aşk degil, adeta takıntı..
Bu durumda pek bisey yapabilecegini sanmiyorum kocaman adam burnunun dikine gitcektir. Elbette birkez aldatan defalarca aldatir. Gun gelir evlense bile abinide aldatir en ufak mutsuzlugunda. Onu bunu gectim kadin tam bir biiiipppp. Anladin sen onu

biz şok!
Abin dusunemiyor mu bugün kocasini aldatan (aldatma da master yapmis )yarin beni de aldatir diye... takila takila kendinden onceki sevgiliye mi takılmış bütün bu yasananlarda...
Kadina bak ya evli 3 cocugu var !
Kadini cok merak ettim ne bulmuş abin onda!

Aldatmanın gerekçesi olmaz; hele de 9 yıl boyunca
Bu bildiğin açık seçik o... tur
Abin gibilere de ne denir kendisi bilir
İçine siniyor madem hiç karışma, yaşasın görsün
Ortada bir anlık hata falan yok, düpedüz ikili hayat yaşayan bir kadın var
Abinle birlikte olup sonra da kocasının kollarına koşuyor
Biraz ağır yazmış olabilirim ama durumun Türkçe izahı bu, şifreni ver abin de okusun, belki aklı başına gelir

Sadece kadının çocuklarına üzüldüm...

Yazının yarısına kadar dayanabildim.

Kadın evli, eşini önce bi adamla. Sonra abinle aldatmış. Abin ciddi ilişki düşünüyor???
Kimi kadınlar cinsel doyumsuzluk yaşar. Bunu eşine saklar, masturbasyon ile giderir. Kimi de bu yola girer.

konu başlığı yanlış olmuş .... anlamak olmalıymış

Bu nasıl bir konu ya nevrim döndü.
Normal normal yorum yazamıyorum.

zira bu konu başlığı altında tüm kadınları aynı kefeye koymak oluyor ki bu çok yanlış

Neresinden tutsak elimizde kalıyor.
Bedeni tatmin için bile olsa evli bir kadınla olmak
Kadının abiniz dahil diğer erkekleri tespih gibi ipe diziyor olduğu gerçeği
Abinizin kocayı kabullenip de eski sevgiliyi kafaya takması
Söylenecek bir şey yok bile bile lades demek bu.
Erkek dediğin azcık mideli olacak, xxl takılmayacak böyle.
Anne babanıza yazık.

yanlız burda garşp olan adam kadının kocasını takmıyo kafaya sevgilisini takıyo nasıl iş anlamadım arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…