- 4 Ekim 2013
- 1.745
- 73
- 113
- 35
çok teşekkür ederimmm :) istediğiniz birşeyler olursa özelden ulaşan arkadaşlar gibi ulaşabilirsin yada buradan sorabilirsinnn :)
tamam sorularım olursa yazarım canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederimmm :) istediğiniz birşeyler olursa özelden ulaşan arkadaşlar gibi ulaşabilirsin yada buradan sorabilirsinnn :)
buna bir ekleme yapmak isterim müsadenle.
bal ve limona ilaveten 1 tane folik asit hapı eritin. acayip güzel oluyor. ayrıca bana sanki daha uzun süre cildimi iyi hissettirdi
bu arada folikasitin kutusu 3.5 tl :)
takipteyim..çok işime yarayacak burası
emeğine sağlık...
Siyah nokta maskesini denicem sonuçlarını buraya yazarım :) Paylaşımlar için teşekkürler :)
solgun cilt için önerilerin var mı canım ? ne gibi maskeler yapabiliriz yüzümüzün daha canlı ve parlak durması için
Ezgicim çok güzel bir sayfa açmışsın ayrıntılı anlatman çok iyi olmuş ben çok beğendim devamını bekliyorum senden![]()
teşekkür ederim bebeğim senin o şafağının güzelliğinide yerim ayrıca:) devamı geliyor yavaş yavaşşş hihi
![]()
Az kaldı canım darısı sana olsun en kısa zamanda askerim gelmeden güzelleşmek lazım.Bende kil maskesi yapıyorum yüzüme ama değişik kil maskesi önerisi verirsen sevinirim ezgicim.![]()