- Konu Sahibi elifcik_45
merhaba arkaaşlar.o kadar kötüyüm ki nerden başlıcam bilmiyorum.Ailem beni çok zor verdi nişanlma.7 yıllık birlikteliğimiz var. 7 aydırda nişanlıyız.istemiyolar sebebide tip. beni yakıştırmıyolar görünüş olarak hoş değilmişiz.Annem bugün çığrından çıktı ben istemiyorum bikmem ne. ya niye neyini gördünüz diyorum babam çocuk iyi kötü huyu yok saygılı ama görünüş olarak yakımıyosunuz.Sebep bu işte.Annem artık en son olarak Ya biz ya o seçim senin dedi.artık o an elim ayağım durdu ne diceğim bilemedim nasıl ya ne biçim seçim bu dedim.Babamda tamam annen hatalı öyle diyerek ama sende hatalısın inat ediyosun ayrılmayarak diyo.iyide baba ben bi yanlışını görmedim 7 yldır beni hiç üzmedi mutsuz etmedi durduk yerde hele ki sebep olarak tip görünüş böyle ayrılık sebebi mi olur.diyelim ayrıldım size anne baba mı dicem odamdan çımam yüzünüze bakmam mutlu mu olucaksınız gözünüzün önünde eriyerek dedim.Neymiş hemen unuturmuşum nolcakmış ki.Bukadar basit bakıyolar.kv sevmediler bende sevmiyorum nişanlımda o zaten davranışlarını be nişanlım gerekirse ailemi reddederim bile dedi babama.En son anneme dedim ben ayrılmam aklına yaz dedim ozaman sende düğününü kendin yaparsın evine gelmem dedi. sen bilirsin anne tercih senin ama bi müslümana bu dediklerin yakışmıyo.sebep heleki tek görünüşse günah dedim.neymiş kv bizle otururmuş. nişanlım defalaca dedi asla oturmıcak bende istemiyorum zaten annemle oturmak dedi anlamıyolar. anne ozaman kaçayım dedm bunu mu istiyosun dedim ozaman bizi sil dedi. Anne evlenirsem de sil diyosun öylede dedim.Babamda beklicez bakalım diyo.kıyıcam canıma kurtulun dedin babam bir kızdı elin oğlu için değer mi diye.bende sizin baskınızdan kurtulmak için kıyıcam dedim.onlar için sevgi aşk eşittir büyü. büyü varmış bende.Ne yapıcam kızlar aklımı yitircem yada canıma kıycam inanın bıktım.